• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

--------senemo------
nasılsın cnm :26:
moralin azda olsa düzelmeye başladımı
sıkma canını olurmu :44:

Daha iyiyim canım. Burada sizlerden güzel haberler alınca moralim düzeliyor. Tekrar denersem iyi gidebileceğine dair umutlanıyorum böylece.

gider allahın izniyle cnmm ......
ne kadar insan var bebeği olmayan ama çok şükür olduğunu biliyorsun
rabbim hayırlı zamanda sağlıklı olanını nasip etsin cnm
[/I]

bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....

kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu:39:

bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....

kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu:39:

Tatlım çok sevindim, tebrikler. Bebekler büyüyorsa sorun yok, insan gerekirse doğana kadar yatar yeter ki iyi olsunlar. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.

iyi geceler kızlar bebişim gayet iyi 2.2 cm olmuş bile haftasıyla uyumlu herşey yolunda Rabbim sonuna kadar hepimizin bebişlerini korusun inşallah..
senemo canım en kısa zamanda meleğinin yerine kardeşi gelsin inşallah annesine..

iyi geceler kızlar bebişim gayet iyi 2.2 cm olmuş bile haftasıyla uyumlu herşey yolunda Rabbim sonuna kadar hepimizin bebişlerini korusun inşallah..
senemo canım en kısa zamanda meleğinin yerine kardeşi gelsin inşallah annesine..

Amin canım. Umarım senin için her şey hep yolunda gider böyle.

naz 35 deniz gözünüzaydın kızlar bende progestan kullanıp yatıyorum 10 gün devam
ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağına

ya kızlar noluga bu topıklere böle temmuz annelerınde de bi arkadaşın bebeğinin kalp atışı durmuş nazar mı olduk ne bu arada kıslar bu hesaplara kafayı takmayın artık ne kadar pipirik olduk ya ben cok fena hastayım ıkı gundur yatıyom salgın var kendınıze dıkkat edın kıslar içim dışım limon oldu ıyyyy

ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağına

sağol canım
onun için senemoya yazmıştım hayırlısı böyledir beterin beteri var diye
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin

sağol canım
onun için senemoya yazmıştım hayırlısı böyledir beterin beteri var diye
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin

günaydın kızlar
dün dr a gittik. bebişimin kalbini gördük.
geç gebelikten dolayı 6 hafta 4 günlükmüşüz daha.
yavrucak 6 mm cik daha. ama göz çukurları göbek kordonu kalbi çok net görünüyodu miniciğimin
dr anne aday adayıydın şimdi aday oldun diyor.
çok büyük bir iş becermiş gibi kahraman gibi hissettim kendimi.
rabbime şükürler olsun ki benim gibi bir kuluna böyle güzel duygular nasip etti.
:nazar:

sizz kaçıncı haftada kalp atışlarını cinsiyetlerini ögrendinizzzz bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzz lüütfennn ben pazartesii kalp atışlarını duymak için gidecemm insaallahhh.6+5 haftalık olacak ozaman sizce nasıl görebilirmiyizz

sizz kaçıncı haftada kalp atışlarını cinsiyetlerini ögrendinizzzz bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzz lüütfennn ben pazartesii kalp atışlarını duymak için gidecemm insaallahhh.6+5 haftalık olacak ozaman sizce nasıl görebilirmiyizz

canım cinsiyetlerine daha çok var...:))))biz tahmini cinsiyetlerini söylüyoruz...:))
ben dün 6+5 de kalp atışını doktor aldı bana dinletmedi sinir oldum zaten..:)))
herşey yolunda mutluyuz biz..:)))

Back