Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--------senemo------
nasılsın cnm :26:
moralin azda olsa düzelmeye başladımı
sıkma canını olurmu :44:
Daha iyiyim canım. Burada sizlerden güzel haberler alınca moralim düzeliyor. Tekrar denersem iyi gidebileceğine dair umutlanıyorum böylece.
bayanseyma ewet ikislerrim geliyoo:)saol cnm allah hepimizin bebklerini bzlere bağışlasın....
kıslar dr azda olsa düşük tehlikesi olduunu sledi ikizlerde bu oran dahada yüksekmiş progestana başladım hmn
ama buarda bebişerimi gördüm 5 günde ne kdr büyümüşler inanamadım kalpleri nasıl atıyodu
senemocum geçmiş olsun allah hayırlısını nasip etsin öpüyorum kendine dikkat et
amin cnm saol öle hakkımızda hayırlısı cnmmCanım sağol. Hepimiz için hayırlısı olsun.
iyi geceler kızlar bebişim gayet iyi 2.2 cm olmuş bile haftasıyla uyumlu herşey yolunda Rabbim sonuna kadar hepimizin bebişlerini korusun inşallah..
senemo canım en kısa zamanda meleğinin yerine kardeşi gelsin inşallah annesine..
ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağınanaz 35 deniz gözünüzaydın kızlar bende progestan kullanıp yatıyorum 10 gün devam
iyi geceler kızlar bebişim gayet iyi 2.2 cm olmuş bile haftasıyla uyumlu herşey yolunda Rabbim sonuna kadar hepimizin bebişlerini korusun inşallah..
senemo canım en kısa zamanda meleğinin yerine kardeşi gelsin inşallah annesine..
ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağına
ewet banada öle dedi dinlenicekmişim cnm bu arada önceden açmış olduğun forum denk geldi bgn okudum neler çekmişsin cnm ya çok üzüldüm ama bak rabbim sana bitane daha bağışladı işlh sağlıcakla alırsın kucağına
sizz kaçıncı haftada kalp atışlarını cinsiyetlerini ögrendinizzzz bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzz lüütfennn ben pazartesii kalp atışlarını duymak için gidecemm insaallahhh.6+5 haftalık olacak ozaman sizce nasıl görebilirmiyizz