çok ama çok heyecanlıyız biz teyseleri
yarın ananemiz ilk defa bizi ultrasyonda görcek
çok merak ediyorum bebişimi kocaman olmuştur
seviyorum seni annemmmmmmm[/Q
aynı şeyleri yaşıycaz demekki..benim bebişimide anneannesi ilk defa yarın görücek..nasıl güzel bir duygudur bu yarabbim. Herkese nasip et..
slm kızlar bende salı gitcem kocişimle ilk defa görcek oda bebişi belkide bebişleri ay çok heyecanlıyım 1 haftadırda evde yatıyorum off sıkıldım inşaalh doktorum çalışmama izin bir damla kırmızı kan geldi 1 hafta yatırdı beni ama allaha şükür ondan başkada görmedim kan felan arada hafif kahverengi geldi son 3 gündürde hiç bişey yok inş. kocişimle beraberde salı günü hayırlı haberler alırız.
çok ama çok heyecanlıyız biz teyseleri
yarın ananemiz ilk defa bizi ultrasyonda görcek
çok merak ediyorum bebişimi kocaman olmuştur
seviyorum seni annemmmmmmm[/Q
aynı şeyleri yaşıycaz demekki..benim bebişimide anneannesi ilk defa yarın görücek..nasıl güzel bir duygudur bu yarabbim. Herkese nasip et..
evt cnm amin....
hissediyordur bebişlerimiz şimdi ananelerinin geliceğini
onlarda heyecanlanıyordur eminim
evt cnm amin....
hissediyordur bebişlerimiz şimdi ananelerinin geliceğini
onlarda heyecanlanıyordur eminim
evet canım kesin hissediyolardır..ben bugün baya kötüyüm.bulantı ve kusma beni mahvediyosanırım bebişim fazla heycanlandı
evet canım kesin hissediyolardır..ben bugün baya kötüyüm.bulantı ve kusma beni mahvediyosanırım bebişim fazla heycanlandı
olabilir cnmm
olabilir cnmm
kızlar ben de ilk defa çarşamba günü gitcem dr. a o gün tam 5+5 olacak bebişim.. beklemek çok zor görsem de rahatlasam mercimeğimi
hiçbişey iyi gelmiyorbenim bulantım tavan yaptı, ne iyi gelir acaba yaa, çok fenayım.
benim bulantım tavan yaptı, ne iyi gelir acaba yaa, çok fenayım.
benim bir haftadır sürekli midem bulanıyor, yediğim çoğu şeyi kusuyorum.merhaba arkadaşlar..çoğumuz için önemli bir hafta bende bebişimi çarşamba göreceğim nasipse
senemo arkadaşım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme benimde yerleşme kanaması gibi kahverengi lekelenme oldu ve alttan baktılar rahim içi kanama yoktu..kesildi Allaha şükür ve bir daha olmadı
dinlen kendini yorma demeye zaten gerek yok..
Rabbimize emanet meleklerimiz..bu ay önemli bir ay bol bol dua edelim
mide bulantısı bende de var ama çok değil doktorum RENNİE diye bir şurup verdi ama daha hiç kullanmadım
çünkü aşırı değil kusma da yok..
kusması olan arkadaşlar doktoruna sorabilir belki şurup verir rahatlarsınız biraz.. bir arkadaşım hep şurupla geçirdi hamileliğini..
benim bir haftadır sürekli midem bulanıyor, yediğim çoğu şeyi kusuyorum.
doktor hiçbirşey vermedi, bebeğe zArarlı olabilir dedi. :26:
3 günde bir serum takılmasını önerdi su kaybından dolayı, ilk üç ay katlanacakmışız
ben biraz da korkuyordum bebek gelişmeyecek diye ama ilk 3 ay zaten annenin depolarından besleniyormuş. hiç birşey yemesende bebeğe birşey olmaz dedi.
Ya bu doktorlar farklı farklı şey söylüyorlar kafam karışıyor :26:
benim bulantım tavan yaptı, ne iyi gelir acaba yaa, çok fenayım.
ben de salı günü gidicem ilk kez doktora:)) çok heyecanlıyım ama biraz da buruk.eşimle beraber ilk kez görmeyi çok istiyoduk ama kısmet deilmişbiz de hem anane hem de babaneyle gidicez pek şenlikli olcak gibi bakalım.
kızlar merhaba
benim mide kötü olmaya başladı canım sabah bir şey istedi yazmayayım yemez olsayd bütün gündür mahvoldum bazı yiyecekleri artık midem hiç almaz oldu örneğin sarımsak ve soğan midem nasıl yanıyor nasıl gaz ve hazımsızlık oluyor anlatamam bu şikayetlerim kzımda hiç yoktu bundan önceki kaybettiğim erkek bebeğimde çok oluyordu hatta bunun bin kat fazlası oluyordu sağlıklı olsunda kızı oğlu farketmez allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?