• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

sağol canım inşallah bişi olmamıştır
kanamam yada ağrım olmadı
ama korktum tabi ağladım hemen içime atmadım
insan korkuyo işte

az önce doktora sonucları gösterdim ve bana bebeğin şimdiye kadar gelişmesi lazımdı dedi çarşamba gel tahlilleri yenileyelim dedi progestan mı ne ve hcg....moralin çok bozuldu hiç böyle bir sonuç beklemiyordum...alt üst oldum resmen yaa...:14::14::14:

az önce doktora sonucları gösterdim ve bana bebeğin şimdiye kadar gelişmesi lazımdı dedi çarşamba gel tahlilleri yenileyelim dedi progestan mı ne ve hcg....moralin çok bozuldu hiç böyle bir sonuç beklemiyordum...alt üst oldum resmen yaa...:14::14::14:
belki geç döllenme falandır..
başka bi doktora daha git, bazen farklı yorum yapabiliyorlar..
benim teyzemin kızına da gelişmemiş düşer bu demişti doktorun biri,
başka bir doktor daha ılımlı yaklaştı, şuan bebek doğdu gayet sağlıklı..
çarşambaya kadar daha kötü olursun, bekleme bence..
inşallah kötü birşey olmaz :26:

belki geç döllenme falandır..
başka bi doktora daha git, bazen farklı yorum yapabiliyorlar..
benim teyzemin kızına da gelişmemiş düşer bu demişti doktorun biri,
başka bir doktor daha ılımlı yaklaştı, şuan bebek doğdu gayet sağlıklı..
çarşambaya kadar daha kötü olursun, bekleme bence..
inşallah kötü birşey olmaz :26:
turkuaz nasıl yani anlamadım pek kalp atışını duymadınızmı blki geç döllenmedir purunda dediği gbi hmn moralini bozma cnm

n_a_z gözünaydın sağlıkla gelsin bebeklerin canım
kazayağı üzülme canım bebişlere kolay kolay birşey olmaz
turkuaz bence geç döllenmedir benim kızımda aynısı olmuştu ama allah şükür sonra öne bile geçti kelebeğim

kızlar bende cuma gidiyorum doktora inşallah kalp atışlarını duyarım yarın tam 8 haftalık oluyo allahtan mide bulantım açlık bulantısı gibi pek bişi hisstmiyorumm tek sorun biraz fazla uykum gelioo ayrıca su ve süt içemiorumm sıvı şeyler :19: istemioo canımm napcamm yaa bide arkadaşlar göbekimin sağ tarafı açıyoo gerilioo gibi anlamıoomm böle bişi yaşayan varmı ne ki bu şimdi???:93:

arkadaşlar mrb kaç gündür gelemedim. dr a gittim kese var ama hala içi boş gözüküyo.dr um biyolojik gelişimine göre normal olduğunu söyledi.sat a göre hesaplayınca endişelenmeniz normal.sakin olun.gerçi ben sakin miyim? hayır.. ama bebeklerimizi düşünmeliyiz.şimdiden onları endişeli bireyler olarak hazırlamayalım hayata.çünkü ne kadar rahat bir hamileleik geçirirsek o kadar güzel biliyorsunuz.. neyse.. ben ayın 24ünde yine gidicem. o zaman gittiğimde kalp atışlarını da dinletebilecekmiş. umarım..

arkadaşlar merhaba ben aranızda da forumda da çok yeniyim... benzer şeyleri hissettiğim birileri ile zaman geçirmenin bana iyi gelebileceğini düşündüm... siz baya ilerletmişsiniz tabiki de samimiyeti...
6 hafta 4 günlük hamileyim ben de... 5.5 deyken doktora gittik keseyi gördük, 10 mm boyutuydu... ultrason da adet tarihim de aynı haftayı gösteriyordu aslında bu bile ne demek tam olarak bilmiyorum. pek beklemediğim bir anda geldi başıma ama mutluyum Allah nasip etmiş demekki... ilk seferden bu kadar uzun yazmayayım hadi beni de aranıza alın.:69:

kıslaar günaydın:)
cuma günü dra gittim kalp atışlarını duydum bebişlerimin
bebişlerimin diyorum çnkü ikizmiiş:7:
hmde tek yumurta ikisi :)
ayyyy ne güsell tebrik ederim naz..
ikiz gebelik hem çok zor hem de çok güzel yaşayanlar hep böyle diyo..Allah yardımcın olsun.. sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah..
benim de işyerindeki arkadaşlarım karnım çok şişiyo diye ikiz olmasın falan diyolar.
perşembe görcem daha keseyi..
senin adına çok sevindim..

doktora gittik biz teyseleri
e bizim artık el ayak tomurcuklarımız olunmuş
ve çok tatlı bir başı vardı sanki kıza benziyordu
nasıl anladıysam:1:
ay içerde nasıl hareket ettiriyordu el ve ayaklarını anlatamam
çok tatlıydı yaaaaaaaaaaa
aralık 30da da 2 li test için kan vermem gerekli
yine gidicem doktoraa:=)))

ohh ne güzel.. maşallah maşallah..
Allah bizlere hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
çok sevindim canımm.. miniğin keyfi yerinde demek ki.. Allah sonuna kadar böyle götürsün inşallah..

naz
çok tebrik ederim... bizim de iki ailede var. ama bizimki özel olmak istedi tek geliyor. bende ikizi çok istiyordum. bakalım seni takip edicem. belki ikinci ve üçüncü beraber gelir:)))

turkuaz cım bende arkadaslara katılıyorum. bi de başka bir doktora git.

bayanseyma tebrik ederim ... Allah sağlık versin miniklerimize... Demek bu haftada benim miniğimin el ve ayakları oluşacak:)))

Allahım nasıl mucizevi bir şey... :49:

canım maşallah , ne güzel bir duygu , bizlerde en kısa sürede yaşarız ....

bende keseyi gördüm bugün,dr. herşey yolunda dedi...2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidecez... Gel de dayan şimdi :21:

ohh ne güzel.. maşallah maşallah..
Allah bizlere hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah..
çok sevindim canımm.. miniğin keyfi yerinde demek ki.. Allah sonuna kadar böyle götürsün inşallah..

canım maşallah , ne güzel bir duygu , bizlerde en kısa sürede yaşarız ....

sağolun kızlar
inş. sizde tadıcaksınız az sabırr:13:
misafirlerim var giremiycem pek arada bakabiliyorum ancak
kendinize ii bakınn:16:

Kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim. Ağrı yok, sızı yok... Sadece kanama ile bebeğim aktı gitti benden. Doktor telaş edilecek birşey yok, kalbi atıyor, rahim kapalı demişti üstelik. Ama gelişmemiş. Bugün acı bir şekilde öğrendim. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, su gibi geçsin gitsin inşallah zaman. Nolur kendinize dikkat edin ve bir doktorun daha takip etmesinde yarar var, bunu unutmayın.

Kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim. Ağrı yok, sızı yok... Sadece kanama ile bebeğim aktı gitti benden. Doktor telaş edilecek birşey yok, kalbi atıyor, rahim kapalı demişti üstelik. Ama gelişmemiş. Bugün acı bir şekilde öğrendim. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, su gibi geçsin gitsin inşallah zaman. Nolur kendinize dikkat edin ve bir doktorun daha takip etmesinde yarar var, bunu unutmayın.

:43::43::43::43:

çoook üzüldüm caım. OFT da görünce yazmak istedim...

bende kasım ayında hamile kaldım şuan gelişimi 14 gün geriden geliyor :(

sebebi neymiş? dr birşey dedi mi?
çoook üzüldüm . Allah sabırlar versin. umarım en yakın zmanda tekrar hamile kalırsın ve herşey güzel gider :(:59:

:43::43::43::43:

çoook üzüldüm caım. OFT da görünce yazmak istedim...

bende kasım ayında hamile kaldım şuan gelişimi 14 gün geriden geliyor :(

sebebi neymiş? dr birşey dedi mi?
çoook üzüldüm . Allah sabırlar versin. umarım en yakın zmanda tekrar hamile kalırsın ve herşey güzel gider :(:59:

Canım test verdi ama zaten daha önce yapılmıştı onlar ve sorun yoktu. Tek sorun gelişmemesiymiş. Düşükten 1 saat önce ultrasonla bakıldı, rahim kapalı, bebek yukarıda, rahim içinde hiç kanama yoktu. Yani herşey normaldi ama bebek az gelişmişti. Ama seninki gibi geriden gelme değil. 1 hafta içinde fazla büyümemiş yani. Sanırım sorun bu. Seninki başka, toparlar. Benimkinin büyümesi ağırlaşmı. Vücut atmış. Sözde 7 haftalıktı, ağrı bile hissetmedim düşerken.

Back