Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende bugün emin oldum artık hamiş olduğumdan.akşam hastanede hcg 118 çıktı.ben 3 haftalık gibi planlıyorum.umarım normal bir değerdir.kızlar bebeklerimizi umarım sağlıkla kucağımıza alırız.daha önce bi düşük deneyimim var korkuyorum biraz.
kızlar bende kasım hamişiyim.yeni öğrendim çok mutluyum.bekleyen herkese hayırlı haberler inşallah
ben hamile olduğumu 10 kasımda öğrendim şimdi ben kasım hamişimi oluyorum ağustos muuuu daha 5 haftalık bebeğim çok mutluyummmm
ultrasyonla bebeğini gören yokmu ben gibi aranızda yahu?
:)
senin kaç haftalık gııııııııııııııı ben bugun gidicem ama görübmez heralde 3+5
ayyy ne güzel ben istemiyodum ama alttan baktırcam görmek istiyorum..3 hafta 3 gün şuanda tam 3 haftalıkken gördük bis:)
minnacıktı yavrumm
alttan bakarsa görür doktor ancak
üstten pek sanmıyorum görüceğini
kızlar bende kasım hamişiyim.yeni öğrendim çok mutluyum.bekleyen herkese hayırlı haberler inşallah
ayyy ne güzel ben istemiyodum ama alttan baktırcam görmek istiyorum..
ayyy ne güzel ben istemiyodum ama alttan baktırcam görmek istiyorum..
canım bence çok acele etme.alttan ne kadar yok deseler de bence vardır bi riski.azıcık sabret.ben baktırmıcam.
kızlar eşinizle birlikte olmuyosunuz demi benim gibi 3 ay kadar ara verelim çünkü çok sakıncalı dr.larda söylüyo bunu
arkadaşlar ben az önce doktordan geldim
üsten baktı ama görülmedi sadece sağ taraftaki yumurtanda dedi
24 kasımda görülürmüş ancak şuanda 4 haftalık 24 de 6 haftalık olacak
altan bakmadı gerek yok dedi henüz miniminacık normal dedi
folik asit verdi kan tahlilide verdim yarın alıcam
inşallah 24 dü çabuk gelirde bende görürüm bebişimi
onu çok seviyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrr bende uzun ugraşlardan sonra elhamdulıllah cumartesi hamıle oldugumu ogrendım kısaca hıkayemı anlatayım 4 yıllık evlıyım ve surekli bebek özlemi ile cooooooooooooook gözyaşı doktum anlatamam yaşadıklarımı ugras ugras olmadı bı turlu bu ay aklımın ucundan bıle gecmeyen bı vakıtte adetım 5 gun gecıktı ööölesine test yaptırdım eşimin ısrarı uzerıne veeee 1389 cık tı sonucum kapıdan cıkarken aglıyordum tabı sevıncten esım yolun ortasında sarılıp öptü beni o kadar heyecanlandıkki o gece uyuyamadık nerdeyse yarın doktor kontrolum var ınş bi aksilik cıkmadan keseyı goruruz dua edın nolur kızlar coook ıhtıyacım var bende namazlarımda hep dua edıyorum kuran okuyorum bol bol şimdilik yeter bu kadar :)
kızlar ya bende bu hamılelık sayım zımbırtı sı varya ondan nasxıl ekleyebılırım ya hadı yardım edın bacınızaaaa
tebrik ederim canım,benim de önceki düşük oldu her ağrıdan şüphelenir oldum ama bu kez sağlıkla gelecek bebişler inşallahkızlar bende bugün emin oldum artık hamiş olduğumdan.akşam hastanede hcg 118 çıktı.ben 3 haftalık gibi planlıyorum.umarım normal bir değerdir.kızlar bebeklerimizi umarım sağlıkla kucağımıza alırız.daha önce bi düşük deneyimim var korkuyorum biraz.
ne güzel, tebrik ediyorum canımkızlar bende kasım hamişiyim.yeni öğrendim çok mutluyum.bekleyen herkese hayırlı haberler inşallah
Allah mutluluğunuzu artırsınben hamile olduğumu 10 kasımda öğrendim şimdi ben kasım hamişimi oluyorum ağustos muuuu daha 5 haftalık bebeğim çok mutluyummmm
valla biz yumurtlama tarihlerinde her gün çalışma yaptığımız için son 7,8 gün de olmadık bu aylarda da hiç düşünmüyorum adama zor olacak ama 30una kadar beni beklediyse bekliycek artık.önceden düşük yaşadığım için risk alamamkızlar eşinizle birlikte olmuyosunuz demi benim gibi 3 ay kadar ara verelim çünkü çok sakıncalı dr.larda söylüyo bunu
tebrik edrim canım,Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsinslm kızlarrrrrrrrrrrrr bende uzun ugraşlardan sonra elhamdulıllah cumartesi hamıle oldugumu ogrendım kısaca hıkayemı anlatayım 4 yıllık evlıyım ve surekli bebek özlemi ile cooooooooooooook gözyaşı doktum anlatamam yaşadıklarımı ugras ugras olmadı bı turlu bu ay aklımın ucundan bıle gecmeyen bı vakıtte adetım 5 gun gecıktı ööölesine test yaptırdım eşimin ısrarı uzerıne veeee 1389 cık tı sonucum kapıdan cıkarken aglıyordum tabı sevıncten esım yolun ortasında sarılıp öptü beni o kadar heyecanlandıkki o gece uyuyamadık nerdeyse yarın doktor kontrolum var ınş bi aksilik cıkmadan keseyı goruruz dua edın nolur kızlar coook ıhtıyacım var bende namazlarımda hep dua edıyorum kuran okuyorum bol bol şimdilik yeter bu kadar :)
ay canım ya bakmadı zaten doktor 26 sına randevu verdicanım bence çok acele etme.alttan ne kadar yok deseler de bence vardır bi riski.azıcık sabret.ben baktırmıcam.
yooo onu sadece riskli gebeliklerde veriyolar ben ilk gebeliğimde böle bişey duymadım doktorum yasaklamadı valla:))kızlar eşinizle birlikte olmuyosunuz demi benim gibi 3 ay kadar ara verelim çünkü çok sakıncalı dr.larda söylüyo bunu
kızlar benim gebeliğim hesaplara göre 3 haftalık filan.hcg iki gün önce 118di.iki gün geçti 306 çıktı.sizce normal gibi mi.1000 filan yazan arkadaşlar varda.endişelendim.
slm kızlar bugun yıne doktordaydım meleğim 13 mm olmuş teyzeleri 5 haftalık kese bu dedı doktor cok şükür keseyı gorduk cok guzel bı duygu allah ısteyen herkese nasip etsin inşallahhhh bayramdan sonrada kalp atışını duycakmışız cok heyecanlıyımmmm