• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

geremy--------bendeki belirtiler çokazdı adet olucakken olan belirtiler idii.....
karın ağrısı
adetten 10 gün önce 1-2 damla kan
kasıkta batma
uyku bebek bir ayı tamamladığında başladı bende.....

Teşekkür ediyorum,bende belirtiler için çok erken biliyorum ama çok da istediğim için ufacık da olsa bir belirti bir ipucu arıyorum sanırım:17:

Arkadaşlar belirtilerinizi bizlerle paylaşır mısınız?benim adetime daha on gün var tabii eğer hamile olmazsam. psikolojik midir nedir sürekli uyukluyorum ve kasıklarımda sancı var.Erken belirtiler nelerdir?

canımm benimde öyle bariz belirtim yoktuu hatta kasıklarım ağrıyodu ben dedim bu ayda olmadı adet olucam..ama adetime iki gün varken test yaptım silik cıktı ve sonra kanda öğrendik..
ve daha anca anca miğdem bulanıyo ve uykuda 3 gündür var ve aşırı yeme..
allahım inş. en kısa zamanda sanada nasip etsin...

Teşekkür ediyorum,bende belirtiler için çok erken biliyorum ama çok da istediğim için ufacık da olsa bir belirti bir ipucu arıyorum sanırım:17:

kafana takma
strest çok etkiliyor cnm
üzülme seninde birgün olur kaçıncı ayın bebek isteyeli

demek ki 24-25 kasımda güzel haberler bizi bekliyor kızlar
benim sat 15 ekim bugun değerim 1983 ikiz olmasından şüphe ediyorum
ne gelirse rabbimden hevesle 25 kasımı 6 hafta olacağım günü bekliyorum aynı gün kalp atışı duyar mıyız acaba?

benim 5 gün önce kahverengi akıntım oldu
bel ağrısı
mide bulantısı kusma yok
kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor:(((

Son düzenleme:
İlk ay denememiz bu.Ama 3.5yıllık evliyiz.İstek hat safhada anlayacağınız.Desteğiniz için sağolun kızlar.Beklemek çok sıkıcı.Bayram falan kafam dağılır inşallah biraz strese girmem.
Şimdiden herkese iyi bayramlar

merhaba arkadaşlar sanırım bende artık sizinleyim!! bugün regl günüm dayanamyıp test yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi eşimle şoklardayız hiç beklemiyoduk bu ilk denememizdi ben pomemde öğrenciyim 3.5 ay var bitmesine deneriz ancak olur okul bitene kadar diyoduk sanrım hemen gelmek istedi meleğimiz bayram hediyesi oldu bize:) pozitifse yanılma payı az diye biliyorum doğrumu arkdaşlar? allahım isteyen herkese nasip etsin!! iyi bayramlar...

merhaba arkadaşlar sanırım bende artık sizinleyim!! bugün regl günüm dayanamyıp test yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi eşimle şoklardayız hiç beklemiyoduk bu ilk denememizdi ben pomemde öğrenciyim 3.5 ay var bitmesine deneriz ancak olur okul bitene kadar diyoduk sanrım hemen gelmek istedi meleğimiz bayram hediyesi oldu bize:) pozitifse yanılma payı az diye biliyorum doğrumu arkdaşlar? allahım isteyen herkese nasip etsin!! iyi bayramlar...

çok sevindim canım.bizimde bu ay ilk denememiz,ben hiç umutlu değilim ama eşim kendini çoktan kaptırmış durumda.
Reglime daha 6 gün var beklemek çok zor

Son düzenleme:
çok sevindim canım.bizimde bu ay ilk denememiz,ben hiç umutlu değilim ama eşim kendini çoktan kaptırmış durumda.

canım merhaba oncelıklle sabret kendı kendıne stress yapıyorsun bız 4 yılda bulduk melegımı inşallah sanad nasıp olur ben 6 haftalık ancak hıc bı belırtım yoktu halad bi şey yok ne bulantı ne bel agrısı ne başka bi şey sadece cok ıdrara ra cıkıyorum hihihihihi yani herkesede aynı belırtıler olcak dıye bi şey yok

teşekkür ederim canım hiç üzülme ve umudunu kaybetme olur inşallah.bizdede ben kendimi çok kaptırmıştım eşim dur hemen heveslenme diyodu.bende regl olmadan bi gün önce yaptım çıktı bu gün günümdü kan testi yaptırdık bebiş çıktı çok şükür ama inanamıyoruz hala:emir_bebek: seninde hayırlı haberlerini alırız inlallah canım..

Teşekkür ederim arkadaşlar.Pek stres yapmamaya çalışıyorum ama insanın aklının bir köşesinde duruyor hep hele de regl günü yaklaştıkça ve dediğim gibi eşim çok kaptırdı kendini bana hamileymişim gibi davranıyor,yapma heveslenme diyorum ama dinletemiyorum:20:

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
hamileliğini yeni öğrenenlerede
allah hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inş..
:49:
bebişinin kalp atışını duyan varmı aranızda henüz
biz pazartesi gidiceğiz inş. doktorumuza dinleriz demişti inş.
duyarız miniğimin sesini:69:
mideleriniz ne alemde kızlarrr
ben çokkkkkkk acıkıyorum
evde yemek yapasım yok hiç
bayramda
annemde deliler gibi yedim yaaa:43:
evde cnm ne hazırlamak ne yemek istiyor

Benim bulantılar başladı ne et ne yumurta ıyy yiyemiyorum.Ben de salı günü gitmeyi düşünüyorum,inşallah duyarız pıt pıtları.

benimde ara ara bulanıyor semenya:31:
et ve yumurtadan çok kötü tiksiniyorum :58:
hadi inş. duyarız cnm :69:

merhaba
herkese iyi bayramlar
bende tam 5 haftalık oldum
etten hiç tiksinmedim bayramda baya tadına varark yedim hatta
her gün 1 tane yumurta yiyorum
ve yarım litre süt içiyorum
bulantılarım başlamadan yemeğe çalışıyorum
sadece dün virajlı yolda giderken çok miğdem bulandı yiyeceklerle sorunum yok şimdilik

kalp atışını inşallah tam 6 haftalıkken duyarım:))

deniz----------
çok iyi cnm
bulantının olmaması güzel
sağlıklı olsun bebikin inş.
yumurta yiyemiyorum
sütüde bazen atlıyorum
atlamamk lazım sen çok iyi
takip ediyorsun belli aman bozma hiç.....:16:

dün gece idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. sabah tekrar yaptım yine aynı sonuç. hiç beklemiyordum ne yapacağım ben?? panik oldumm:52:

hayırlı olsun canım dün de ben senin gibi oldum inansammı inanmasammı şaşırdım. hemen hastanede bi kan testi yaptırdık rahatladık:52: bence sizde yaptırın bugün 40 dakikada çıkıyo sonuç.

günaydın
hayırlı olsun arkadaşım:))
çok güzel bir duygu hele ki zorlukla arayan ben ve benim gibiler için:))

deniz----------
çok iyi cnm
bulantının olmaması güzel
sağlıklı olsun bebikin inş.
yumurta yiyemiyorum
sütüde bazen atlıyorum
atlamamk lazım sen çok iyi
takip ediyorsun belli aman bozma hiç.....:16:

evet şeyma inşallah böyle gider hep
ama böyle giderse de kesin çok kilo alırım
alayım sorun değil ama kabızlık sorunum var
dikkat etmeye çalışıyorum her gün aç karnına siyah kuru kayısı,incir yiyorum sonra su içiyorum ama karnım tef gibi
sert..sigara içiyordum öğrendiğim günden beri ağzıma sürmüyorum sigara da bağarsakları çalıştırıyrodu şimdi tembellik yapıyor

başka nelere dikkat ediyorsun?
ben öğlen sebze yiyorum aralarda meyve badem
akşamları da soda içiyorum her gün 1 şişe
su bol içmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
şeyma kafama takıldı temmuz annelerinde de yazmıştım
senin thickerda mı sorun var benimkinde mi?
senin 5 hafta 2 günlük 236 gün kaldı
benim 5 hafta 1 günlük 244 gün kaldı
kalan gün arasında 8 gün var
kafam karıştı:)))

Son düzenleme:
Back