randevumu değiştiremiyorum benim doktorum profesör riskli gebelik uzamanı izmirde sayılı 2-3 kişiden biri dolu adam çok
bnde izmirliyim kme gidiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
randevumu değiştiremiyorum benim doktorum profesör riskli gebelik uzamanı izmirde sayılı 2-3 kişiden biri dolu adam çok
h.g cnm aramıza:)merhaba kızlar bende kasım hamişlerindenım 6 hafta 1 günlük olduk bugun :) rabbım nasip ederse 27 temmuzda gözüküyor doğum rabbım herkeze nasip etsinnn :)
bnde izmirliyim kme gidiyosun
prof.sermet sağol
sen kime gidiyorsun canım
merhaba kızlar bende kasım hamişlerindenım 6 hafta 1 günlük olduk bugun :) rabbım nasip ederse 27 temmuzda gözüküyor doğum rabbım herkeze nasip etsinnn :)
lütfi çamlı cnm alsancakta
kanaması olan arkadaş noldu haber var mı
merhaba cnm hoşgeldin aramıza,tebrik edrim hamileliğini seninle aramızda 1gün var bende 5 haftalık hamileyim cnm rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.hiç gittinmi dr cnm varmı bulantın filan.
napıonus kıslarrr
benim canım sıkkın... bugun örtmenlik atamaları vardı. basvurdum olmadı
kpss calışcam karnım burnumda sınava mı gircem???
benim sınava girdiğim salonda bir kadın vardı, tam anlamıyla karnı burnundaydı..napıonus kıslarrr
benim canım sıkkın... bugun örtmenlik atamaları vardı. basvurdum olmadı
kpss calışcam karnım burnumda sınava mı gircem???
canım benim doktorum 11. haftaya kadar foliğe devam dediben de 8. haftadayım. sanırım bu haftadan sora almak gerekmiomuş folic asit
benim çok feci belim ağrıyor ve kuyruk sokumumda çok ağrı var eşim masaj yapmaktan bıkacak yakındaya kızlar sizde yemek yedikten sonra 1 saat bile geçmeden mide bulantısı oluyormu? acıkıyorum o yüzden mi oluyo, yoksa normal mide bulantısı mı? off sürekli kendimi aç gibi hissediyorum siz ne yapıyosunuz bulantılarınıza?? birde bende bel ağrısı başladı..baya zorluyo..içimden hiç iş yapmak gelmiyo..bi miskinlik varki üstümde sormayın :44: siz neler yapıyorsunuz?
kim diyecektim ki izmirli bir arkadaşım sormuşrandevumu değiştiremiyorum benim doktorum profesör riskli gebelik uzamanı izmirde sayılı 2-3 kişiden biri dolu adam çok
bende önce ona gidecektim ege üni.debenimki de alsancakta kiğılının üstü özellikle sorunlu hamilelikler konusunda uzman inşallah ihtiyacınız olmaz
tebrik ederim arkadaşımslm hanımlarr nasılsınız?ben bugün dr gittim veee kesemizi gördüm,5 haftalık olmuşuz,ama kalp atışı henüz oluşmadığından dolayı 15 gün sonra tekrardan gidicem,bebişimin boyuda yarım santimmiş,umarım kalp atışınıda görürüm kızlar.