• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba kızlar :D bende kasım hamişlerindenım 6 hafta 1 günlük olduk bugun :) rabbım nasip ederse 27 temmuzda gözüküyor doğum :D rabbım herkeze nasip etsinnn :)

merhaba kızlar :D bende kasım hamişlerindenım 6 hafta 1 günlük olduk bugun :) rabbım nasip ederse 27 temmuzda gözüküyor doğum :D rabbım herkeze nasip etsinnn :)

aramıza hoşgeldin canım.. Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

merhaba cnm hoşgeldin aramıza,tebrik edrim hamileliğini seninle aramızda 1gün var bende 5 haftalık hamileyim cnm rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.hiç gittinmi dr cnm varmı bulantın filan.

cok tesekkur ederim canim, bende seni tebrik ederim, umarim cok rahat ve guzel bi hamilelik gecirirsin... Cok sansliyim okdar hamile belirtilerim yok, sadece bi anda ictahim cok acildi, ve on zaten hamile oldugumu anladim, test yapmadan önce, su an iyiz, umarim hepde boyle olur :)

ben danimarkada kaliyorum ve burda 8 haftalik iken doktora gelmeni istiyorlar, 5. ocak a yerimi ayirttim, sabirsizlikla ogunun gelmesini bekliyorum insallah...

napıonus kıslarrr

benim canım sıkkın... bugun örtmenlik atamaları vardı. basvurdum olmadı:(

kpss calışcam karnım burnumda sınava mı gircem???

napıonus kıslarrr

cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bence bebişini düşün o sana sürprizler yapacaktır inan bana;)

napıonus kıslarrr

benim sınava girdiğim salonda bir kadın vardı, tam anlamıyla karnı burnundaydı..
sınıfta doğuracak diye aklım çıktı :1:

Son düzenleme:
kızlar mrb ben sürekli yazamıorum malum çalışıyorum son 2 haftadır karnım acayip büyüdü 5 aylık gibiyim doktor normal diyo herkes bir olmaz diyo korkulcak hiç bişey yok dedi.yani hamile olduğumu herkes anlıyo artık.66 kiloyum.kilo almıyorum şimdi ama karnım baya büyüdü çok güzel bi duygu...

slm hanımlarr nasılsınız?ben bugün dr gittim veee kesemizi gördüm,5 haftalık olmuşuz,ama kalp atışı henüz oluşmadığından dolayı 15 gün sonra tekrardan gidicem,bebişimin boyuda yarım santimmiş,umarım kalp atışınıda görürüm kızlar.

ben de 8. haftadayım. sanırım bu haftadan sora almak gerekmiomuş folic asit
canım benim doktorum 11. haftaya kadar foliğe devam dedi
sonra kan ve demir haplarına başlayınca folik bırakılacak
ya kızlar sizde yemek yedikten sonra 1 saat bile geçmeden mide bulantısı oluyormu? acıkıyorum o yüzden mi oluyo, yoksa normal mide bulantısı mı? off sürekli kendimi aç gibi hissediyorum :56: siz ne yapıyosunuz bulantılarınıza?? birde bende bel ağrısı başladı..baya zorluyo..içimden hiç iş yapmak gelmiyo..bi miskinlik varki üstümde sormayın :44: siz neler yapıyorsunuz?
benim çok feci belim ağrıyor ve kuyruk sokumumda çok ağrı var eşim masaj yapmaktan bıkacak yakında
randevumu değiştiremiyorum benim doktorum profesör riskli gebelik uzamanı izmirde sayılı 2-3 kişiden biri dolu adam çok
kim diyecektim ki izmirli bir arkadaşım sormuş
benimki de alsancakta kiğılının üstü özellikle sorunlu hamilelikler konusunda uzman inşallah ihtiyacınız olmaz
bende önce ona gidecektim ege üni.de
sonra vazgeçtim 9 eylülde sabahattin altınyurta gidiyorum fakat yeni kanun çıkmış
hastane de değil özel hastanede bakacaklarmış galiba şubabt sonra
bende egepole gitmeyi düşünüyorum dr bulmak ta zor valla
slm hanımlarr nasılsınız?ben bugün dr gittim veee kesemizi gördüm,5 haftalık olmuşuz,ama kalp atışı henüz oluşmadığından dolayı 15 gün sonra tekrardan gidicem,bebişimin boyuda yarım santimmiş,umarım kalp atışınıda görürüm kızlar.
tebrik ederim arkadaşım
görürsün tabi niye göremeyesin ki
allah hepimize sakin paniksiz hamilelikler versin inşallah

kızlar bugün hcg 4051 progesteron 26.89 çıktı progesteronum düşük demi ne anlama geliyor bu şimdi gidiyor mu bebeğim

Back