ewt umarım gönül iyidir. Bugün de gelmedi
alttan baktırmaya utanıyorumm:S
Allah iiliğini wersin:) niyekii cnmm olurmu öle şey doğumu nasıl yapıcan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt umarım gönül iyidir. Bugün de gelmedi
alttan baktırmaya utanıyorumm:S
Tek gidicem bide inşallah kötü sonuç almam. İlk kont. test falan mı yapıyolar?
Tamam cnmcım öle yapıyım. 12 de çıkıcam anca giderim. 3 gibi dönerim herhalde. Maceralarımı anlatırım:)
Tamam cnmcım öle yapıyım. 12 de çıkıcam anca giderim. 3 gibi dönerim herhalde. Maceralarımı anlatırım:)
canım sen şuanda kaç haftalıksın ki...
cnm sata göre 5+3 üm siteden baktığım kadarıyla.
ya kızlar bnm hiçbir şikayetim yok bulantı ağrı flnn sanki hiç hamile diilim acaba anormalmi endişe etmeye başladım bn
o zaman korkma üstten görünür inş resmini almayı unutma mercimeğinin...:))))
ya kızlar bnm hiçbir şikayetim yok bulantı ağrı flnn sanki hiç hamile diilim acaba anormalmi endişe etmeye başladım bn
canım ztn olsun istemiyorumda ne bilim garip yanii ondan sordumcanım daha ne istiyorsun ben bulantıdan yiyemiyorum bile hiçbirşey kasıklarım azcık fazla ağırsın ödüm kopuyor...:))) hepimizin korkusu aynı şikayetlerimiz farklı hiçbirşey olmaz umarım bebişlerimize..:)))
Tatlım ben de aynı sorundan muzdaribim :) Etrafımdakilere söylüyorum, nazar değmesin diyorlar :) Doktora sorum, çok normal dedi. Ben de 6 hafta civarıyım. Ne ağrı, ne bulantı ne de başka bir sıkıntı. Çalışıyorum üstelik. Sıkma canını, herkeste aynı olmaz belirtiler. Annem beni 5. aya kadar hissetmemiş bile :))
illaki özele gitmemmi lazım biraz ayakta kalsam belim ağrıyo
Ayyynen Nazcım. Ben bir göğüslerimden, bir de eşimin sürekli sırıtarak gezmesinden anlıyorum hamile olduğumu :)) Sağolsun doktorum da çok rahatlatıyor. Dün gittiğimde kesenin yukarıda rahimin de kapalı olduğunu söyledi. Düşük tehlikesi yokmuş. Bebeğin çok güvende merak etme dedi. Kalp atışını bile tespit etti :) Aynılarını görürsün cumartesi. Kese yukarıda olunca pek sıkıntı vermiyor herhalde. Ondandır.