• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Tek gidicem bide inşallah kötü sonuç almam. İlk kont. test falan mı yapıyolar?

almazsın canım inş... kan testleri vercek sonra duruma göre ultrasona koyuyorlar bence alttan baktırma her ihtimale karşı üstten görünmezse sabret....

Tamam cnmcım öle yapıyım. 12 de çıkıcam anca giderim. 3 gibi dönerim herhalde. Maceralarımı anlatırım:)

Offfff çok heyecanlıyım ben yaa :) Kendimi işime veremiyorum. Sürekli canım birşeyler çekiyor ama aşermek mi bu, yoksa şımarıklık mı bilemedim :) Çok özel hissediyorum kendimi. Bebiş için günlük tutmaya başladım. İyi düşünürsem iyi olur diyorum ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi. Çok duygusallaştım. Haberlerde bebeğini bırakıp kaçan bir kadından bahsediyordu dün akşam, sinirlendim, yürüyüşe çıktım öfkem geçsin diye :) Burada sizlerle birşeyler paylaştıkça anne olma fikri daha da sıcak geliyor bana. Ama bu mucizeyi yaşayıp da bebeklerinden vazgeçenleri görünce öfkeleniyorum çok. Herkes için güzel bir dönem olmasını diliyorum, ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı...

ya kızlar bnm hiçbir şikayetim yok bulantı ağrı flnn sanki hiç hamile diilim acaba anormalmi endişe etmeye başladım bn

ya kızlar bnm hiçbir şikayetim yok bulantı ağrı flnn sanki hiç hamile diilim acaba anormalmi endişe etmeye başladım bn

canım daha ne istiyorsun ben bulantıdan yiyemiyorum bile hiçbirşey kasıklarım azcık fazla ağırsın ödüm kopuyor...:))) hepimizin korkusu aynı şikayetlerimiz farklı hiçbirşey olmaz umarım bebişlerimize..:)))

Tatlım ben de aynı sorundan muzdaribim :) Etrafımdakilere söylüyorum, nazar değmesin diyorlar :) Doktora sordum, çok normal dedi. Ben de 6 hafta civarıyım. Ne ağrı, ne bulantı ne de başka bir sıkıntı. Çalışıyorum üstelik. Sıkma canını, herkeste aynı olmaz belirtiler. Annem beni 5. aya kadar hissetmemiş bile :))

Son düzenleme:
canım daha ne istiyorsun ben bulantıdan yiyemiyorum bile hiçbirşey kasıklarım azcık fazla ağırsın ödüm kopuyor...:))) hepimizin korkusu aynı şikayetlerimiz farklı hiçbirşey olmaz umarım bebişlerimize..:)))
canım ztn olsun istemiyorumda ne bilim garip yanii ondan sordum
Tatlım ben de aynı sorundan muzdaribim :) Etrafımdakilere söylüyorum, nazar değmesin diyorlar :) Doktora sorum, çok normal dedi. Ben de 6 hafta civarıyım. Ne ağrı, ne bulantı ne de başka bir sıkıntı. Çalışıyorum üstelik. Sıkma canını, herkeste aynı olmaz belirtiler. Annem beni 5. aya kadar hissetmemiş bile :))

umarım öledir cnmm sadece göğüslerim şiş:) nese az kaldı cmt gidicem dr a

canlarım mrhb benim lekelenmelerim devam ediyo ne yapayım ki ben ilçede olduğum için herşeyden muzdaribim düşük tehlikesi var dediler o yüzden ile de gidemiyorum.benden progestran istemediler kendim nasıl baktırabilirim ki çok korkuyorum

Ayyynen Nazcım. Ben bir göğüslerimden, bir de eşimin sürekli sırıtarak gezmesinden anlıyorum hamile olduğumu :)) Sağolsun doktorum da çok rahatlatıyor. Dün gittiğimde kesenin yukarıda rahimin de kapalı olduğunu söyledi. Düşük tehlikesi yokmuş. Bebeğin çok güvende merak etme dedi. Kalp atışını bile tespit etti :) Aynılarını görürsün cumartesi. Kese yukarıda olunca pek sıkıntı vermiyor herhalde. Ondandır.

illaki özele gitmemmi lazım biraz ayakta kalsam belim ağrıyo

Tatlım her zaman farklı doktorlara görünmenin faydası oluyor. Bakış açısı ve yorum farkı çok şeyi değiştirebilir. İmkan varsa özele de bir git derim. En azından ikinci bir doktorun en az bir kez görmesi için. Hem için rahat eder ;)

Son düzenleme:
Ayyynen Nazcım. Ben bir göğüslerimden, bir de eşimin sürekli sırıtarak gezmesinden anlıyorum hamile olduğumu :)) Sağolsun doktorum da çok rahatlatıyor. Dün gittiğimde kesenin yukarıda rahimin de kapalı olduğunu söyledi. Düşük tehlikesi yokmuş. Bebeğin çok güvende merak etme dedi. Kalp atışını bile tespit etti :) Aynılarını görürsün cumartesi. Kese yukarıda olunca pek sıkıntı vermiyor herhalde. Ondandır.

:) herhelde cnmm şu cmt bi gelsin umarım duyarım pıt pıtlarıı

Back