Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ark.,size bişey sormak istiyorum.Bende ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bişey yok... Daha erken mi? İstediğimden değilde bi tuhaflık mı var acaba???:44::44:
merhaba ark.,size bişey sormak istiyorum.Bende ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bişey yok... Daha erken mi? İstediğimden değilde bi tuhaflık mı var acaba???:44::44:
insan bi terslik mi var diye düşünüyo,bebiş zorluyo biraz seni ama her anı yaşaması güzelfaya her hamilelikte belirtiler olmazmış, adet olmasa anlamayanlar olurmuş, ben her belirtiyi yaşıyorum
4 haftalık olduk
Tuya seninki kaç haftalık?
ya kızlar sizde yemek yedikten sonra 1 saat bile geçmeden mide bulantısı oluyormu? acıkıyorum o yüzden mi oluyo, yoksa normal mide bulantısı mı? off sürekli kendimi aç gibi hissediyorum siz ne yapıyosunuz bulantılarınıza?? birde bende bel ağrısı başladı..baya zorluyo..içimden hiç iş yapmak gelmiyo..bi miskinlik varki üstümde sormayın :44: siz neler yapıyorsunuz?
ewt cnm bende de aynı şeyler var. Belim ağrıyo ama çok fazla değil üzerimde müthiş bir miskinlik çalışmak istemiyorum uyumak istiyorummmmmmmm
ewt cnm bende de aynı şeyler var. Belim ağrıyo ama çok fazla değil üzerimde müthiş bir miskinlik çalışmak istemiyorum uyumak istiyorummmmmmmm
benim 5 hafta oldu ama pek belirti yok ilk günler kasık ağrısı falan vardı geçti şimdi sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var ama kişiye bünyeye göre değişiyor cnm eybu umarım seninkilerde geçer en kısa zamanda o halsizlik kötü oluyo ya
canlarım allah hepinizin gönlüne göre versin.benim değerlerim perşembe günü 2818 cumartesi 4873 dü kahverengi lekelenmelerim olmuştu şükür rabbime akşamı bilemiyorum ama sadece sabah oldum ve şimdiye kadar olmadım ne olur duadı canlarım aranızda sağlıklı bir şekilde kalayım.sizce iyimi değerler 5 hafta 3 günlüğüz.birşey daha sormak istiyorumnormal ultrasonda kese ne zaman gözükür.vajinal ultrasonda ne zaman gözükür
cnmm ndn perş bekliyosun ki hmn git bnce drmerhabalar
bugün çok daha yoğun akıntım var kızlar korkuyorum bir hcg ve progesteron mu baktırsama perşembe günü doktorumda randevum
randevumu değiştiremiyorum benim doktorum profesör riskli gebelik uzamanı izmirde sayılı 2-3 kişiden biri dolu adam çokcnmm ndn perş bekliyosun ki hmn git bnce dr