• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Hayırlı ugurlu olsun kızlar benim içinde dua edin 2 meleğim gelsin göbişime konsun
allahım saglıkla kucagınıza alamyı nasip etsin

Benim hamilelik 8 hafta 2 günlük oldu :)) 16 Temmuz a bekliyoruz bebişi...Erkek hissediyorum bakalım :))

hcg degerın guzel bence kac haftalıktın ?

5+3 teyim canım hcg iyi de kasık ağrım var diye kontrol ettireyim dedim bu çıktı doktorumu aradım o da beğenmedi sabırla bekliycez dedi ne demekse
kızlar lütfen progesteron baktıran var mı

Kızlar bugün bebişimin kalp atışları tespit edildi nihayet :) Pek bi ses yoktu da doktor görüntü yakaladı. Kan testi sonuçlaım normal. Bende hala bulantı,kusma,ağrı vs. yok. Yani bebişten tek işaret ultrason görüntüleri :) Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah.

5+3 teyim canım hcg iyi de kasık ağrım var diye kontrol ettireyim dedim bu çıktı doktorumu aradım o da beğenmedi sabırla bekliycez dedi ne demekse

canım inşallah birşey olmayack meleğine ama niye doktorun progesteron takviyesine başlamadı doktorun?
ilaç vajinal jel vs. gibi
ben 4 haftalıkken hcg 262 çıkmıştı progesteron 30 civarıydı
bana ilaca gerek yok dediler
daha önce tüp bebekte olduğu için ordan biliyorum garantiye almak için takviye vermşlerdi

canım sermet beyi bekleyene kadar moralini bozacaksın bul başka dr en azından ultrasyona falan gir
benim aksık ağrım var hemen kötüye yorma herkesin benzer ağrıları var
bazen çok şey bilmek işe yaramıyor belkide boşuna hem kendini hem bebeğini üzüyorsun
yat dinlen ve dua et birşey olmaz allahın izniyle

korkma ya inşallah bır sorun olmaz ben hıc baktırtmadım progesterona netten arastır

Canım bende şikayet olmadığı halde doktor 3 ayı doldurana kadar her şey mümkün, hazırlıklı ol dedi. Hepimiz aslında sabırla bekliyoruz da anlam yüklüyoruz böyle her ağızlarından çıkana. Bence de dinlen, çok hareketli olma. Gerisi sabır. Hepimiz için...

canım inşallah birşey olmayack meleğine ama niye doktorun progesteron takviyesine başlamadı doktorun?
ilaç vajinal jel vs. gibi
ben 4 haftalıkken hcg 262 çıkmıştı progesteron 30 civarıydı
bana ilaca gerek yok dediler
daha önce tüp bebekte olduğu için ordan biliyorum garantiye almak için takviye vermşlerdi
hayatım 4 haftalıkken 40tı progesteron düşmüş ona üzüldüm zaten bir anormallik varsa doğal seleksiyona uğrar dedi yaaa offf moralim bozuldu çok

canım sermet beyi bekleyene kadar moralini bozacaksın bul başka dr en azından ultrasyona falan gir
benim aksık ağrım var hemen kötüye yorma herkesin benzer ağrıları var
bazen çok şey bilmek işe yaramıyor belkide boşuna hem kendini hem bebeğini üzüyorsun
yat dinlen ve dua et birşey olmaz allahın izniyle
evet gerçekten çok şey bilmek iyi değil gerçekten iyice evham küpü oldum valla geleyim mi erken dedim gerek yok perşembeye görüşelim dedi

Canım bende şikayet olmadığı halde doktor 3 ayı doldurana kadar her şey mümkün, hazırlıklı ol dedi. Hepimiz aslında sabırla bekliyoruz da anlam yüklüyoruz böyle her ağızlarından çıkana. Bence de dinlen, çok hareketli olma. Gerisi sabır. Hepimiz için...

aslında doğru doktorların dediğide ama işte anne yüreği bizimkide offf zor ki ne zor

günaydın kızlar bende dün farklı bi doktora gittim ama sadece ultrasona girmek için miniğim ultrasonda 4 hafta 4 günlük çıktı 13.7 mm de büyüklüğü sanırım ayy o keseyi görmek bile içimi rahatlattı annesinin sağ tarafında büyüyor miniğim...:))))

günaydın kızlar bende dün farklı bi doktora gittim ama sadece ultrasona girmek için miniğim ultrasonda 4 hafta 4 günlük çıktı 13.7 mm de büyüklüğü sanırım ayy o keseyi görmek bile içimi rahatlattı annesinin sağ tarafında büyüyor miniğim...:))))

cnmmmmmm.Çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın :nazar: bende bugün 13:00 de doktora gidicem. Ama alttan baktırmak istemiyorum yaaaa:( alttan mı bakıyolar??

cnmmmmmm.Çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın :nazar: bende bugün 13:00 de doktora gidicem. Ama alttan baktırmak istemiyorum yaaaa:( alttan mı bakıyolar??

kaç haftalıksın ki sen benimkini üstten baktı ve 4+4 dedi ve kesede göründü....adetime göre 5 haftalığım...

kızlaar günaydın
gönül gelmemiş halaa:(
lalezarcım ndn alttan baktırmıyosun banada alttan baktılar zararlımı?

Back