- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
ben de Kasım hamilesiyim
sabırla bekliyorum meleğimi
cinsiyet kaçıncı ayda öğreniliyor, alımlara ona göre başlayacağım
20. haftada öğreniliomuş canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de Kasım hamilesiyim
sabırla bekliyorum meleğimi
cinsiyet kaçıncı ayda öğreniliyor, alımlara ona göre başlayacağım
ya kızlar bişi sorcam. siz ilişkiye girio musunuz. hem doktor hem ebe girmemek lazım dedi. hiç böle bişi duymamıştım. size öle bişi dediler mi. kanama da ondan olabiliomuş. mehmet öz ün kitabında okudum. doktor da aynı şeyi söledi
valla ben de anlamadım zaten dogum öncesi dogum sorası derken 5 ayı filan bulcak yani. anneme diom yeni mi çıkmış bu dio ilk aylarda olmaması gerektiğini ilk defa duydum
walla bnm annemde bn doğurana kdr oldu diyo ama şimdi drlar izin wermiyolar dediğin gibi ztn doğumdan önce we snr uzun bii ara werilcek... erkekleri nasıl durdurcaz bilmiyom
doktorumuz bıze kalp atışını duyana kadar yok demişti cok şükür gorduk kalp atışını şimdi haftada bı kere ilişki oluyor ama hamılelık pozısyonları var nette ona gore yapıyoz yanı normal de oldugu gıbı degıl
baktım cnmm saol ama bu pozisyonlar pek değişik gelmedi bana normalide böle olmuyomuu
hyr cnm bn gnde sadece 1 folik alıyorum
bn 6. haftadayım folbiol alıyorum bn
tam emin değilim cnm duyduklarına göre bırakma dr danış cnm çok önemli folik çnküü