• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya kızlar bişi sorcam. siz ilişkiye girio musunuz. hem doktor hem ebe girmemek lazım dedi. hiç böle bişi duymamıştım. size öle bişi dediler mi. kanama da ondan olabiliomuş. mehmet öz ün kitabında okudum. doktor da aynı şeyi söledi

ben doktora böyle birşey sormadım bebeği isteyen herşeye razı gelcek...:)))

valla ben de anlamadım:34: zaten dogum öncesi dogum sorası derken 5 ayı filan bulcak yani. anneme diom yeni mi çıkmış bu dio:52: ilk aylarda olmaması gerektiğini ilk defa duydum

walla bnm annemde bn doğurana kdr oldu diyo ama şimdi drlar izin wermiyolar dediğin gibi ztn doğumdan önce we snr uzun bii ara werilcek... erkekleri nasıl durdurcaz bilmiyom:17:

doktorumuz bıze kalp atışını duyana kadar yok demişti cok şükür gorduk kalp atışını şimdi haftada bı kere ilişki oluyor ama hamılelık pozısyonları var nette ona gore yapıyoz yanı normal de oldugu gıbı degıl

walla bnm annemde bn doğurana kdr oldu diyo ama şimdi drlar izin wermiyolar dediğin gibi ztn doğumdan önce we snr uzun bii ara werilcek... erkekleri nasıl durdurcaz bilmiyom:17:

bence arada bi çok zorlamadan yapılmasında saknca yoktur. çünkü duvarı zorlayınca kılcal damarlar az kanama yapıormuş. böle yalnız hissedio kendini insan:53:

doktorumuz bıze kalp atışını duyana kadar yok demişti cok şükür gorduk kalp atışını şimdi haftada bı kere ilişki oluyor ama hamılelık pozısyonları var nette ona gore yapıyoz yanı normal de oldugu gıbı degıl

hadi ya ben ilk muayenede gördüm kalp atışını ona rağmen ilk 3 ay önermioz dedi. o pozisyonları göndersene bi bakalım cnmm:69:

saol cnm. bu arada bi kitap öneriorum herkese. çok önemli bilgiler var ve eğlenceli. bana çok yararlı oluor. mehmet öz- siz bebeğinizi beklerken..

bi sorum daha var folik asit dışında vitamin ya da başka bişi alıo musunuzz

tam emin değilim cnm duyduklarına göre bırakma dr danış cnm çok önemli folik çnküü

aslında hamile kalmadan önce başlamak gerekiormuş. nöral tüp gelişimi ilk 6 haftada tamamlanıormuş. 8. haftadan itibaren artık gerek yokmuş. ama ben kullanıcam yine de bi süre daha. sonuçta vücuda yararlı bişi

merhaba ark.,size bişey sormak istiyorum.Bende ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bişey yok... Daha erken mi? İstediğimden değilde bi tuhaflık mı var acaba???:44::44:

Back