ya cnm ara bi drunu yada git izin al iş yerinden bnce bşy yoktur ama için rahat etsin
cnm ihmal etme hemen ara en azından doktorunun bilgisi olsun.O seni yönlendirir. Tamam mı cnm benim, korkulacak birşey değil ama yine de sormak da yarar var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya cnm ara bi drunu yada git izin al iş yerinden bnce bşy yoktur ama için rahat etsin
kızlar doktor gel dedi ben kaçıyorum dua edin ne olur
kızlar doktor gel dedi ben kaçıyorum dua edin ne olur
ne oldu kzılar gnl e
geçmişe bakamadım daha
inşallah kötü birşey değildir
inşallah iyi haberle gelri önemli bir şey değildir
canım ya nasıl telaşlı nasıl kötüdür
dualarım onunla Rabbim evladını ona bağışlasın inşallah
kızlarrrr, çok kötü mide bulantısı başladııı.Üşüttüm mü acaba?? Eğer hamilelik bulantısıysa yandımmm.Çok kötüyümmmmmm
canlarım sizin gibi aranızda sürekli olamıyorum ama kalbim hep sizinle şükürler olsun ki hala aranızdayım.kahverengi lekelenmelerim ara asra oluyo ama kafama takmamaya çalışıyorum .çünkü kandeğerlerim iyi gibi perşembe 2818 di cumartesi 4873 dü sizce de öğle değil mi
bugün yaptıracaktım yine ama ebem perşembe yapalım dedi sizlerin hamileliği umarım iiyidir allah yardımcımız olsun
Tebrik ediyorum tuyacım :))))
benim hesaplarıma göre yani sat a göre 6. haftadayızmaşallah size canım sen kaç haftalıksın ki herşeyini gördün öyle ne güzel darısı başımıza..:)
ya kızlar bişi sorcam. siz ilişkiye girio musunuz. hem doktor hem ebe girmemek lazım dedi. hiç böle bişi duymamıştım. size öle bişi dediler mi. kanama da ondan olabiliomuş. mehmet öz ün kitabında okudum. doktor da aynı şeyi söledi
cnm drum banada önermedi yani olmazsa ii olır dedi ama nası olcak böle bilmiyom yaa