yok canım ben daha hiç ultrasona girmedim bakmadılar bana küçük diye..:))) ama gidip baktırmak istiyorum kalp atışına var daha....
hııı sen daha keseyide grmedin ama bu sefer gözükür cnmm mrk etme:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben daha hiç ultrasona girmedim bakmadılar bana küçük diye..:))) ama gidip baktırmak istiyorum kalp atışına var daha....
günaydın hanımlar,benimde bugün dr gitmem lazım ilk muayene için nolur dua edin bana.
hııı sen daha keseyide grmedin ama bu sefer gözükür cnmm mrk etme:)
evt ama beklemek çok zor çok merak ediyorum neler olup bitiyor içimde diye...:))))
günaydın kızlar
ben cumartesi keseyi de bebişi de gördük.
dış gebelik değilmiş
allah hepinize yaşatsın. bebişlerini göremeyenler bir an evvel görsün inş.
günaydın kızlar benim hiç belirtim kalmadı korkuyorum ya kasık ağruım vardı oda gitti zaten midemde hiç bulanmamıştı. ay korkuyorum bişey olacak diye c.tesi gelsede gitsem ve allahın izniyle duysam bebişimin kalp atışlarını belirtilerde gidince korktum iyice önceki gibi olmaz inşallah bebişim bana tutunur ne olur dua edin.
bu arada benim gibi ağrıları geçen varmı acaba zaman geçtikçe geçiyormu yaa
günaydın kızlar benim hiç belirtim kalmadı korkuyorum ya kasık ağruım vardı oda gitti zaten midemde hiç bulanmamıştı. ay korkuyorum bişey olacak diye c.tesi gelsede gitsem ve allahın izniyle duysam bebişimin kalp atışlarını belirtilerde gidince korktum iyice önceki gibi olmaz inşallah bebişim bana tutunur ne olur dua edin.
bu arada benim gibi ağrıları geçen varmı acaba zaman geçtikçe geçiyormu yaa
daha önce gelişmedi bebeğim kalp atışlarını alamadık 8. haftada kürtajla aldılar o yüzden endişe ediyorum. c.tesi gidiyorum bende senin gibi burda olmasanda mesaj atar bildiririm sana
benimde bir tek gögüslerim şiş ay canım inşallah c.tesi hayırlı haberler alırız sonrada bu yazdıkalrımıza güler şanslı hamilelermişiz haberimiz yokmuş deriz
Kızlar benden akıntıyla karışık kan geliyo
napcam yaaa
dün akşam gelmişti kesildi şimdi yine geldi