• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın hanımlar,benimde bugün dr gitmem lazım ilk muayene için nolur dua edin bana.

günaydın cnmmm, güzel haberlerini bgekliyoruz. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun..Herşey güzel olacak merak etme. Ben de yarın gideceğim inşallah.. HAdi bakalım hepimize hayırlısı:61:

günaydın kızlar
ben cumartesi keseyi de bebişi de gördük.
dış gebelik değilmiş :1:
allah hepinize yaşatsın. bebişlerini göremeyenler bir an evvel görsün inş.

günaydın kızlar benim hiç belirtim kalmadı korkuyorum ya kasık ağruım vardı oda gitti zaten midemde hiç bulanmamıştı. ay korkuyorum bişey olacak diye c.tesi gelsede gitsem ve allahın izniyle duysam bebişimin kalp atışlarını belirtilerde gidince korktum iyice önceki gibi olmaz inşallah bebişim bana tutunur ne olur dua edin.
bu arada benim gibi ağrıları geçen varmı acaba zaman geçtikçe geçiyormu yaa

günaydın kızlar
ben cumartesi keseyi de bebişi de gördük.
dış gebelik değilmiş :1:
allah hepinize yaşatsın. bebişlerini göremeyenler bir an evvel görsün inş.

maşallah size canım sen kaç haftalıksın ki herşeyini gördün öyle ne güzel darısı başımıza..:)

günaydın kızlar benim hiç belirtim kalmadı korkuyorum ya kasık ağruım vardı oda gitti zaten midemde hiç bulanmamıştı. ay korkuyorum bişey olacak diye c.tesi gelsede gitsem ve allahın izniyle duysam bebişimin kalp atışlarını belirtilerde gidince korktum iyice önceki gibi olmaz inşallah bebişim bana tutunur ne olur dua edin.

canım ya korkutma kendini birşey olmayacak inş bebeğine olumlu düşün....

kızlar ben dayanamadım akşama doktora gitcem hem hcg mi baktırcam hemde bebeğim bakıyım ne durumda...:))))

cnmm bnmde aynı öle hiç midem fln bulanmadı kasıklarımda ağrı yok sanki hiç hamile diilim sadece göğüslerim şiş bnde cmt gidicem
yanii belirti olmassa nolurki daha önce ne yaşadın

daha önce gelişmedi bebeğim kalp atışlarını alamadık 8. haftada kürtajla aldılar o yüzden endişe ediyorum. c.tesi gidiyorum bende senin gibi burda olmasanda mesaj atar bildiririm sana

daha önce gelişmedi bebeğim kalp atışlarını alamadık 8. haftada kürtajla aldılar o yüzden endişe ediyorum. c.tesi gidiyorum bende senin gibi burda olmasanda mesaj atar bildiririm sana

ayyy cnm yaa korkuttun bni şimdi ya peki geçen seferde öle hiç blirti yokmuydu

benimde bir tek gögüslerim şiş ay canım inşallah c.tesi hayırlı haberler alırız sonrada bu yazdıkalrımıza güler şanslı hamilelermişiz haberimiz yokmuş deriz:21:

Back