-----2010 KASIM hamişleri----

ne oldu kzılar gnl e
geçmişe bakamadım daha
inşallah kötü birşey değildir

inşallah iyi haberle gelri önemli bir şey değildir
canım ya nasıl telaşlı nasıl kötüdür
dualarım onunla Rabbim evladını ona bağışlasın inşallah

Son düzenleme:
kızlarrrr, çok kötü mide bulantısı başladııı.Üşüttüm mü acaba?? Eğer hamilelik bulantısıysa yandımmm.Çok kötüyümmmmmm

kızlarrrr, çok kötü mide bulantısı başladııı.Üşüttüm mü acaba?? Eğer hamilelik bulantısıysa yandımmm.Çok kötüyümmmmmm

canım her bünyenn tepkisi farklı , bulantın hamilelike de alakalı olabilir ama havalarda cok değişik , üşütmüş de olabilirsin , bi kaç güne anlarsın heralde , dikkat et kendine ... bende cok hastayım o kadar dikkat ettim ama nezle oldum , sakınan göze çöp batar heralde (

canlarım sizin gibi aranızda sürekli olamıyorum ama kalbim hep sizinle şükürler olsun ki hala aranızdayım.kahverengi lekelenmelerim ara asra oluyo ama kafama takmamaya çalışıyorum .çünkü kandeğerlerim iyi gibi perşembe 2818 di cumartesi 4873 dü sizce de öğle değil mi
bugün yaptıracaktım yine ama ebem perşembe yapalım dedi sizlerin hamileliği umarım iiyidir allah yardımcımız olsun

canım maşallah 2 günde değerin ne kadar artmış ikiz mi var sende yoksam kaç haftalıksın ki..:)))

slm kıslar nasılsınız bgın bı arkadalın kanamsı olmuş inş önemli değildir allah yardım etsin ya bız bole 9 ayı nasıl gecrıcez panık panık ya ufffffffffffff

allah hepimizin yardımcısı olsun....inş bişe olmaz arkadaşımızın meleğine...

ya kızlar bişi sorcam. siz ilişkiye girio musunuz. hem doktor hem ebe girmemek lazım dedi. hiç böle bişi duymamıştım. size öle bişi dediler mi. kanama da ondan olabiliomuş. mehmet öz ün kitabında okudum. doktor da aynı şeyi söledi

Son düzenleme:
maşallah size canım sen kaç haftalıksın ki herşeyini gördün öyle ne güzel darısı başımıza..:)
benim hesaplarıma göre yani sat a göre 6. haftadayız
ama geç döllenmeden dolayı 5. haftada diyor dr.
daha kalp atışını duymadık ama mercimek kadar minicik bebişimizi gördük çok şükür

cnm drum banada önermedi yani olmazsa ii olır dedi ama nası olcak böle bilmiyom yaa

ben de Kasım hamilesiyim
sabırla bekliyorum meleğimi
cinsiyet kaçıncı ayda öğreniliyor, alımlara ona göre başlayacağım

cnm drum banada önermedi yani olmazsa ii olır dedi ama nası olcak böle bilmiyom yaa

valla ben de anlamadım zaten dogum öncesi dogum sorası derken 5 ayı filan bulcak yani. anneme diom yeni mi çıkmış bu dio ilk aylarda olmaması gerektiğini ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…