• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

senn battaniye beni heveslendirdi örebilirim. ne gerek var diyebilir etrafımdakiler ama rüyamda beyaz renk delikli delikli örgü bir battaniyeye sarmıştım bebeğimi bu bir işaretti derim ne gerek var dienlere:51: bu arada gözün ayın gem, kocan geliyor ne mutlu kocam yanımda diyene:32:

bende okadar battanıye oldukı ben ordugum gercekten gereksız ama heves yaptım oğluma benden hedıye olsun ıstedım:49:

saol canım bı kavusayım kocama bagırcam zaten ne mutlu banaaaaaa dıye :69:

kıslaarbn geldim ama bu gece boş şansımaa:(
kocişi yatırdım bnde bi sze bakiim dedim her gece kaynatırsınız bu gece nerdesiniiiz:31:

tv de hıcbısı yok persembelerı yaaaaaa .ınsan yalnız olunca vakıt gecmıyor hıc :59:

benım kocecık yollarda henuz ..Allah kımseyı yalnız koymasın su hayatta ne zoormus :59:
sızde olmasınız napcakmısım onu bılmıorum :3:

Allah ım ızın verırse 3 saat sora kavuscam ...ama bıdakı yolculuk nezaman kımbılır ..neyse bı arkadas yazdı bugun ege... dıye yanlıs yazmıyım..

esı kıbrısta calısıomus ayda 1 kere gelebılıomus :59:

cok sukur yıne arada oluo bızımkı

günaydın kızlarrr biz bugün dayanamayıp başka bi doktora gıdıp cınsıyetını 1 hafta erken ogrenmeye nıyetlendık baya ama vazgectık sonra :49: 26 şubatt gelsinnnnnnnnnnnnnnnn:52:

günaydın hayırlı cumalar herkese

çiğtanem maşallah çok tatlı kızn,bahtı da güzel olsun inşallah.:nazar:

pur , ultrason resminde bende anlayamadım ilk bakışta başı nerde ayakları nerde çözdüm sonradan,akrobatik hareket yapmış kocaman maşallah :nazar:

Günaydın herkese :92:

günaydın hayırlı cumalar herkese

çiğtanem maşallah çok tatlı kızn,bahtı da güzel olsun inşallah.:nazar:

pur , ultrason resminde bende anlayamadım ilk bakışta başı nerde ayakları nerde çözdüm sonradan,akrobatik hareket yapmış kocaman maşallah :nazar:

Düzgün durmuyor ki zilli :9:
Yer olsa amuda kalkıp duracak :9:

Ben de bugun sizden özendim temizliğe kalkıştım.
Ama dinlene dinlene, akşama anca biter :1::1:

Al sana farklı duruş :1::1:
5950.jpg

Günaydın Kızlar....

Pur'cum maşallah, :nazar::nazar::nazar:kızın ne güzel durmuş öle, keyfine düşkün belli :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:

Çoook tatlı maşallah, nazar değmesin boncuk :nazar:

pur kızın poposu kalkmış ne yedirdin elleride kaldırsa yüreyecek
yada formda doğmak için jimnastik felanmı yapıyor. :66:

Günaydın Kızlar....

Pur'cum maşallah, :nazar::nazar::nazar:kızın ne güzel durmuş öle, keyfine düşkün belli :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:

Çoook tatlı maşallah, nazar değmesin boncuk :nazar:

Saol canım, anasına babasına çekmiş keyif düşkünü olacak herhalde:9: Hepimizin kuzularına maşallah :nazar::nazar::nazar:

pur kızın poposu kalkmış ne yedirdin elleride kaldırsa yüreyecek
yada formda doğmak için jimnastik felanmı yapıyor. :66:

Hamileliğim başladığından beri doğru dürüst tatlı yemiyorum, çikolata yiyip gitsem napcak bilemiyorum :1: Karnımdayken emeklemeye başlayacak galiba :52::52:

pur cnm sen hangi dr a gidiyodun
nerde oturuyosun

Levent Hiçyılmaz'a gidiyorum canım. Alsancakta muayehanesi, Yeşilyurt da görev yapıyor.
Ama ben Egekentte oturuyorum. Çok ters ama dr dan da çok memnunum.
Arabalarda doğurmazsam iyi :9::9:

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm bugün bu hamiş halimle gribe yakalandım evde yatak döşek yatıyorum çok feci birşey bu yaaaaaa dua edin banada geçsin gitsin biran önce........

Back
X