inşallah canım akşam hürremi izlediysen girmiştir rüyana amma bağırdı beee ama 2 dakka da doğurdu
zaten benden sonra hamile kaldı benden önce erkek doğurdu ne iş bu yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım akşam hürremi izlediysen girmiştir rüyana amma bağırdı beee ama 2 dakka da doğurdu
zaten benden sonra hamile kaldı benden önce erkek doğurdu ne iş bu yaa![]()
bundan sonra bana Omega 3 de:82:E sen o zaman Omega3ün kendisi olmuşsundur :86:
hmmm hade gözün aydın cnmm![]()
ben sesını kıstım tv nın şoka gırdımayy izledim izlemezmiyim. ne doğumdu o öyle allah allah kadın yerleri gökleri inletti. korktum bi an doğum yapmaktan vazgeçesim, çocuğu içimde tutasım geldi :)![]()
aynen cıcım ,koceem gelıcekte bu aksam ondan yaptım ben ihhhii![]()
Gem sana bu şarkıyı hedaye ediyorum, kocenle sen geldin aklıma bunu dinliyodum az önce tv'de
Üsküdar'da sandallar yıkılır sallanırlar
Tophane'de mangallar yar diye yanar, ağlar
İsmini çığlık çığlık haykırıyor martılar
Senin için söylenir Kumkapı'da şarkılar
Yar yokluğuna itirazım var....!!!!!
ayy izledim izlemezmiyim. ne doğumdu o öyle allah allah kadın yerleri gökleri inletti. korktum bi an doğum yapmaktan vazgeçesim, çocuğu içimde tutasım geldi :)![]()
aksamları yokum kesın kocemle ılgılencem
ama sızı ozlıcem aklım burda kalıcak ..uyanır uyanmaz acarım artık topici![]()
meraba arkadaşlar.ya ben bişe merak ediyorum siz de bebişlerinzle konuşuyo musunuz?doktoruma sordum senin konuştugunu hisseder dedi.ben abarttım olayı çocuk şarkıları falan da söylüyorum.ha bide habire babasını anlatıyorum çünkü eşim yanımda değil.
Hasret gider sen şekerim, buraya da öğlen takılırsın.....![]()
meraba arkadaşlar.ya ben bişe merak ediyorum siz de bebişlerinzle konuşuyo musunuz?doktoruma sordum senin konuştugunu hisseder dedi.ben abarttım olayı çocuk şarkıları falan da söylüyorum.ha bide habire babasını anlatıyorum çünkü eşim yanımda değil.
selına senın sat ın neydı
aksamları yokum kesın kocemle ılgılencem
ama sızı ozlıcem aklım burda kalıcak ..uyanır uyanmaz acarım artık topici![]()
temem
senın soyadın morgul mu
cok uzun oldu bu nıck
sat ne canım _?
Evet ya insanın karnını sevesi geliyor valla, sen bu gittiğinde 4 boyutlu iste canım... versin toktor bi zahmet :95::95::95:
klasık muzık dınletırlerdı hıc aklıma gelmedı benıııııııımmmmmmmmm...
ne guzel yapıyosun bak fıkır oldu bızede![]()
Evet canım benim doktorum da, bebekinle konuş seni duyuyor dinliyor hatta bu aydan sonra babasının sesini bile algılayacak dedi, ben pek bir seviyorum bebeğimievlat napıyosun içerde, annene bir tekme, frikik ver diyorum
kocemde oğlum bu annene çekme bana çek, gör halimi çektiklerimi, gel babana destek çık diyor
:76::76::76:
Senin eşin nerde canım?
söyliyimde versin bir zahmet ay benim kontrolüme çok var yahu
21+5 olunca gitceğiz:86:
mutfak bulaşık dolu makine çamaşır yerler saç of temizlik yapcem ben
3 ten sonra
çünkü bugün temizlik yapmam lazımdı
1 de kalktım ayıptır söylemesi
ondan üşendim ama birazdan girişicem
haşat olur gelirim topiğe artık :97:![]()