• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

beline yastik koyup o ay hamile kalan varmi
canım denendim ve oldu benim 1.5 yıl olmadı doktora gittim normal dedi tam eşimle gitmeye karar verdiğimiz ay şükür hamile olduğumu öğrendim :nazar:. benimde hep dışarı akıyordu yastığı eşin çekilmeden beline koy ve ayaklarını hemen havaya kaldır öyle 15 dk bekle. Rabbim verir inş. o ol derse olur olma derse hiçbirşey olmaz benim hiç umudum yoktu mesela hamdolsun oldu sabret canım Allah büyük umutsuzluğa kapılma sakın

Gerçekten mi :1:
Ondan bana dr dedi herhalde hissetmiyor musun bu hareketleri diye, zilli çocuum öyle kıpırdaktı ki durmuodu yerinde :69:
:60:zilliler bzmkiler erken başlıcak
yanni öle diyolar erkek bebkler geç hissedilirmiş kme sordusmda tastikledii bakalım bzde görcess

zeynepcim
sana inşirah ve duha surelerini manalarıyla birlikte okumanı öneririm.
duha suresi peygamber efendimize en sıkıntılı olduğu dönemde gönderilmiş.
ben sıkılınca hep okurum ve rabbim bi ferahlık verir.
allah yardımcın olsun.

Allah razı olsun okuyacağım inşallah dün yine sabah 5 te uyandım uyuyamadım passiflora içtim sonra vicdan azabı da uyutmadı dua edenlerinizden ve hepinizden Rabbim razı olsun. unutmayın beni dua edin. inş. sağlıkla bebeklerimizi taşır, doğururuz ve sağlıklı bebeklerimiz olur

mrb arkadaşlar nasılsınııııız :66::66::66:

bugün kontrole gittim 12+5 :emir_bebek::emir_bebek:

ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff :66::66:

%90 erkek diyo ama bakalm hayrlısı sağlıklı olsun da :nazar:

bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff :69::69:

hadi bakalım hayırlısı olsun inş bir erkekimiz daha geliyor desenize.....

günaydın kızlar :71: çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış :49: ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum :21:
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

ayy senin kızını yerim ben gözün aydın canım hayırlı olsun inş......

oğlumun kulağını çektim az önceee:52:

şeymanın kızı kıprıyormuş - naz yapıyormuş - oynuyormuş sen napıyon içerde leynnn??? dedim!!!

hala tık yok:53:

karnını doyurayım belki açlıktan bayılmıştır içerde :52:

kız sen ne kötü bir anneymişsin böyle aaaa sen kulağını çektin ama oda sana kafa tekme girişecek haberin yok...:))))
koptum yazdığına valla..........:52::52::52::52:

Son düzenleme:
sen zaten daha öncede sorduğumda kız demiştin şimdi tescillendimi anlamadımki ben hatta başlığı en çok veren dünür olmayacakmıydık senle

yok canım :1: ben hatırlamıyorum belki karıştırmışsındır. ama daha önce kız istediğimi sölemiştim.dr. tahmini bile yoktu bende.:26:

yok canım :1: ben hatırlamıyorum belki karıştırmışsındır. ama daha önce kız istediğimi sölemiştim.dr. tahmini bile yoktu bende.:26:

ay ben seni ikizlerin annnesi naz la karıştırdım :1:
dünürüm oydu benim ayıp olmasın
hayırlı olsun canım sende benim yerime bol bol pembe giydir tamammı

bende oğluma bir şort var ondan alcam sizede göstereyim istiyorum ama nasıl resim ekleyeceğim

$179805-82.webp:

nasıl ama süper dimi taksime çıkarcam böyle

hesap şöle doğum yapacağın yıl 2011

2011-1978=33 (yaşın)

en son sat eylül(9.ay)

33+9=42 kız çift sayı çıkarsa kız tek çıkarsa erkek

kızlar bırde suna bakarmısınız tutuyormu :31:

Kızlar bişey soracam en son sat eylül(9.ay)
bu en son adet olduğumuz gün mü yoksa doğum yapacağımız tarihmi :44:

Back
X