-----2010 KASIM hamişleri----

amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah

ya 4. aydayız ne cabuk gectı bana hala 9 ayımız varmıs gıbı gelıo

kızlar ben yatıyım yarın 6 yasındakı yegenımın dogumgunu dınleneyım ıyıce dans edıces cunku aksama soz verdım :111:

hepınız kendınıze ıyı bakın gorusene kadar saglıcakla kalın...mutlu ruyalarrrr:80::80::80:

amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah

ewet yaa (tabi bnm 4. ayıma bir hafta var ama:86: )

kontrole gittiğimde böyle 7, 8, aylık hamileleri görüyorum mesela bnm karnmdamı böyle büyüycek diyorum inş o günleride görürüz ama sanki bnm karnm çok büyümycekmiş gibi gelio şuan mesela sanki karnımda gaz varmışda çıkmıyomuş gibi bi his var

tmm cnm kendini fazla yorma bak hee

sanada tatlı rüyalar hayrlı geceler

Evet çabuk geçiyor, daha da çıbık geçse de bebişlere kavuşsak bir an önce :97::97:

Nice mutlu yıllara yeğenine Yap bakalım kutlama alıştırması

İyi geceler canım, tatlı rüyalar

günaydın kızlar çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın.

tam olarak kaçıncı haftadasınız. biz pazartesi 2 dr a gittik biri kız dedi biri erkek

perşembe tekrar gidicez 16 +1 deyiz şu an. usg de bizde 4 gün önde çıktık yani 16 + 5 dr a göre

teşekkür ederim şulecim. inanmıyorum nasıl farklı söyleyebiliyolar. 16+3 deyim bu benim takibim. ultrasonda 17+4 yani 8 gün farklı çıkıyo. ama çok netti bizim gördüğümüz yani iki bacak vardı ve başka bişi yoktu

bilmem ki canım ikisi de 4 boyutlu usg de baktı birde.

hafif bir çıkıntısı var yavrunun ama kızlarda da oluyormuş başta tepecik

hayırlısı olsun diyorum ama içimden de çok erkek olmasını istiyorum.

günaydın kızlar sizde boş olan 2 bacak arasının bizde ultrasonu var yanında da pipi yazıyo benim doktorda benim gibi çatlak baya belli yanılma olasılığı sıfır yani bizde geçen hafta öğrendik usg ye görede 2 gün gerideyiz

günaydın anneler...

geçmişi okuyup geliyorum...

maşallah gece yine kaynamış ortalık...

ay kıyamam canım benım hıcmı yetısmıor yanı saracılık fılan yokmu oralarda cıdden hıc bılmıorum ben..cıcege asermıs resmen yaaaama cıcekte baska oluor dogru

kız ne seracılığı seracılık ne demek biliyorlar mı acep

ülkemin her yeri güzel her yeri bizim deriz yaaa bazı yerleri ayrı tutmak gerekiyor... buralara gelince anladım...

günaydınlaaaar_?

ilknazcım kızın hayırlı uğurlu gelsin işlhh cnmm:=)
yaa sula şu drlarada güvenemiyrm aynı gün birir kız bri erkek nasıl der hallah hallaaa
bzm burdada bi akrabaya doğana kdr kız dediler hazırlıklar fln yapıldı bi doğdu olaanşok oldular wallaa

maşallah
benim küçük adam babası gibi tembel olcak desene

maşallah
ahhh şanssız kocam benim...

uzun dönem tunceli... komando. operasynlardan başını kaldıramamıştı...
zor dönemler ... askere gitmeyenlere Allah yardımcı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…