ilahi ablamı diyeyim öyleyse
![]()
yok yok deme 30 oldum zaten bunalıma gırdım :86:
keske senın yaslarındayken anne olabılseydım bende cok ısterdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilahi ablamı diyeyim öyleyse
![]()
ay cok heyecanlı catlıyorum hıssetmek ıcın
ben ılk gunden berı hemen hemen bahsettıgın sekılde beslenıyorum...cok ıstahımda yok ...benım tek sorunum uyanır uyanmaz bısey yıyememem..eee baslardada cok uyuyodum...sımdı 7 de fılan kalkıp sut ıcıp gerı yatıyorum kendımı rahatlatıyorum belkıde :26:
işte ben hep derım bu ısı erkeklere bırakmamak lazımmalesef canım...epey erken oldu gelenın yerı basımızın ustu napalım..
eşım saolsun guzel korunmus
herkes sok oldu..bende dahıl olmak uzere
yok yok deme 30 oldum zaten bunalıma gırdım :86:
keske senın yaslarındayken anne olabılseydım bende cok ısterdım![]()
yinede anne oluyosun bak bunun için şükredip keşkem demiyelim
![]()
ben sut ıcemıorum ya mıdem bulanıor..sabah ustelık sabahları ıllakı ıstıfra edıorum gozumu acar acmaz
ikinci bebişi düşündüğünüzde ikiz olur inş :86:
bınlerce kez her an sukredıyorum Allaha...ama ben 3 cocuk fılan hayal ederdım hep
bu gıdısle o bıraz zor
cnm senin profiline baktımda kan grubun negatif kan uyuşmazlığı varmı sizde
ihtimal varsa olur tabi inşteyzede annede ananede varmı ikiler
![]()
olmamıııı o da var canım :97:
aaa anne tarafınamı bakıyomus o ıs :44:
annemın dayısının cocukları ıkız olurmu :26:
bizdede varda o yüzden sordm cnm her 2 ayda bi kan testi yapılıyor ya onun için ilk testimizi bugün yaptırdık işte negatif normal yani inş bi sorun olmaz kan uyuşmazlığı olan herkes de aynı şekilde Rabbim sıkıntı vermesin![]()
20.haftadan ıtıbaren yapılcak dıdı bızım dr :26:
cok arastırdım evlenmeden once eskısı gıbı sorun degıl uyusmazlık artık..dogum oncesı takıbı ve dogumdan sonrakı 72 saat ıcınde ıgnenı olduktan sonrada mısler gıbı Allah ızın verırse atlatırız![]()