• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ay cok heyecanlı catlıyorum hıssetmek ıcın :52:

ben ılk gunden berı hemen hemen bahsettıgın sekılde beslenıyorum...cok ıstahımda yok ...benım tek sorunum uyanır uyanmaz bısey yıyememem..eee baslardada cok uyuyodum...sımdı 7 de fılan kalkıp sut ıcıp gerı yatıyorum kendımı rahatlatıyorum belkıde :26:

benm ilk 3 ayım çok rahat geçti elhamdllah lakin herşey son bi haftada oldu :52::53: bulantı ve kusma bir kerede baş dönmesi oldu :53: doktor bugün tahlil yaptı herşey normal dedi ve bulantı hapi verdi inş faydası olur kana kana su içmek istiyorum fakat bulantı olacak diye korkudan yeyip içemiyorum :S :50:

malesef canım...epey erken oldu gelenın yerı basımızın ustu napalım..
eşım saolsun guzel korunmus :9::9:
herkes sok oldu..bende dahıl olmak uzere
işte ben hep derım bu ısı erkeklere bırakmamak lazım :9::9:

vardır bı hayır canım hayırlı evlat olsun ınsallah :nazar::emir_bebek::nazar:

ben sut ıcemıorum ya mıdem bulanıor..sabah ustelık sabahları ıllakı ıstıfra edıorum gozumu acar acmaz

yogurt,ayran onlarla nasılsın ??

ne bulantı ne kusma cok sukur hıc bırını yasamadım....hamıle oldugumu unutuyodum ben gobus cıkana kadar...bıde 2 haftadır basagrısı var cıddı yamultuo benı..gecer yakında umarım..

olmamıııı o da var canım :97:

bizdede varda o yüzden sordm cnm her 2 ayda bi kan testi yapılıyor ya onun için ilk testimizi bugün yaptırdık işte negatif normal yani inş bi sorun olmaz kan uyuşmazlığı olan herkes de aynı şekilde Rabbim sıkıntı vermesin :69:

bizdede varda o yüzden sordm cnm her 2 ayda bi kan testi yapılıyor ya onun için ilk testimizi bugün yaptırdık işte negatif normal yani inş bi sorun olmaz kan uyuşmazlığı olan herkes de aynı şekilde Rabbim sıkıntı vermesin :69:

20.haftadan ıtıbaren yapılcak dıdı bızım dr :26:

cok arastırdım evlenmeden once eskısı gıbı sorun degıl uyusmazlık artık..dogum oncesı takıbı ve dogumdan sonrakı 72 saat ıcınde ıgnenı olduktan sonrada mısler gıbı Allah ızın verırse atlatırız :34:

20.haftadan ıtıbaren yapılcak dıdı bızım dr :26:

cok arastırdım evlenmeden once eskısı gıbı sorun degıl uyusmazlık artık..dogum oncesı takıbı ve dogumdan sonrakı 72 saat ıcınde ıgnenı olduktan sonrada mısler gıbı Allah ızın verırse atlatırız :34:

hmm

ewet cnmcm yaa artık herşeyin çaresi var çok şükür :34:

Back
X