yazdıgım cıkmamıs:26:
Pur bende boy boyy var goruntuler
yarın hemen ıstedıgın haftayı bulup eklıyorum ve beklıyorum yorumunu canım:26::26:
ewet yaa aynen öyle :90::90:
senin bebişin cinsiyetibelli oldumu peki
seyma hosgeldın sukur kavusturana
ben tekmeledıgını hıssedıcemmı yoksa gaz mı bu dıcem cok merak edıyorum barız anlasılıomu :97::97:
inş cnm sağlıklı çıkar sonuçlar insan böyle bi rahatlıyo gerçektenendişeliniyo ama insan yaa ister istemez :26:
bende hep kız düşünüyodm hatta çin takvimindede kız çıkmıştı içimizede öyle doğuyodu hayırlısı yaaa sağlıklı olsunda
ewet cnm şu geçtiğimiz yaz temmuzda ewlendik bebişde bize süprz yaptı hayrlısı ya ne diyelim hep hayrlısını diledik öyle olduğunu düşünüyoruz artıkım sıkıntı yok şimdilik şükür
ewet cnm şu geçtiğimiz yaz temmuzda ewlendik bebişde bize süprz yaptı hayrlısı ya ne diyelim hep hayrlısını diledik öyle olduğunu düşünüyoruz artıkım sıkıntı yok şimdilik şükür
eşınde ogrencımı pekı?cok buyuk cesaret ..
bende aralıkta evlendım 11 aralıkta son adetımde altı aralıktı bır daha adet olmadım:)o derece beklenmedık oldu
kızlar bu bebişin hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediliyor
mrb arkadaşlar nasılsınııııız
bugün kontrole gittim 12+5
ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff
%90 erkek diyo ama bakalm hayrlısı sağlıklı olsun da
bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff
seyma hosgeldın sukur kavusturana
ben tekmeledıgını hıssedıcemmı yoksa gaz mı bu dıcem cok merak edıyorum barız anlasılıomu :97::97:
eşınde ogrencımı pekı?cok buyuk cesaret ..
bende aralıkta evlendım 11 aralıkta son adetımde altı aralıktı bır daha adet olmadım:)o derece beklenmedık oldu
Dr bana 3 hafta içinde hissetmeye başlarsın dedi.
Hamilelik süreci de sürekli ekşın, şimdi de bunu bekleyip heyecan yapacaz anlaşılan
wuuuwwwwww cabuk oldu demıstın de bukadar cabuk oldugunu bılmıodum
Hepimizinki inş canımmaşaallah sağa sağlm dünyaya gelip hayrlı bi ewlat olsun inş
Vay canına, süper sonik süpriz olmuş oeşınde ogrencımı pekı?cok buyuk cesaret ..
ewet oda öğrenci güya bu sene bitiyodu ama alttan dersleri var
ikinci öğretm okuyo okula pek uğradığı yok çalıştığı içinnöbet sistemi ile çalışıo bir gün sabahtan sonraki gün akşam nöbet sonraki gün evde ondan sonraki günde ewde umarım anlatabilmişimdir :44:
bnmde son mazeretm 18 kasım dahada görmedim kendisini
gözünaydın hadi hayırlı olsun küçük erkekin
allah kolaylık versın canım sana bundan sonra ısınız daha cok zor olacak gıbı..
15 haftalıkmı senin bebiş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?