• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah :49:

ya 4. aydayız ne cabuk gectı bana hala 9 ayımız varmıs gıbı gelıo

kızlar ben yatıyım yarın 6 yasındakı yegenımın dogumgunu dınleneyım ıyıce dans edıces cunku aksama soz verdım :111:

hepınız kendınıze ıyı bakın gorusene kadar saglıcakla kalın...mutlu ruyalarrrr:80::80::80:

amın amın amın hıc bır hamıle sorun yasamasın,saglıklı bebıslerıne kavussun ınsallah :49:

ewet yaa (tabi bnm 4. ayıma bir hafta var ama:86: )

kontrole gittiğimde böyle 7, 8, aylık hamileleri görüyorum mesela bnm karnmdamı böyle büyüycek diyorum :52::52: inş o günleride görürüz ama sanki bnm karnm çok büyümycekmiş gibi gelio şuan mesela sanki karnımda gaz varmışda çıkmıyomuş gibi bi his var :60::60:

kızlar ben yatıyım yarın 6 yasındakı yegenımın dogumgunu dınleneyım ıyıce dans edıces cunku aksama soz verdım :111:

hepınız kendınıze ıyı bakın gorusene kadar saglıcakla kalın...mutlu ruyalarrrr:80::80::80:

tmm cnm kendini fazla yorma bak hee :34::34::34:

sanada tatlı rüyalar hayrlı geceler

Evet çabuk geçiyor, daha da çıbık geçse de bebişlere kavuşsak bir an önce :97::97:

Nice mutlu yıllara yeğenine :16: Yap bakalım kutlama alıştırması :16:

İyi geceler canım, tatlı rüyalar :3:

günaydın kızlar :71: çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış :49: ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum :21:
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

günaydın kızlar :71: çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış :49: ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum :21:
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın.

tam olarak kaçıncı haftadasınız. biz pazartesi 2 dr a gittik biri kız dedi biri erkek :27:

perşembe tekrar gidicez 16 +1 deyiz şu an. usg de bizde 4 gün önde çıktık yani 16 + 5 dr a göre

hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın.

tam olarak kaçıncı haftadasınız. biz pazartesi 2 dr a gittik biri kız dedi biri erkek :27:

perşembe tekrar gidicez 16 +1 deyiz şu an. usg de bizde 4 gün önde çıktık yani 16 + 5 dr a göre

teşekkür ederim şulecim. inanmıyorum nasıl farklı söyleyebiliyolar. 16+3 deyim bu benim takibim. ultrasonda 17+4 yani 8 gün farklı çıkıyo. ama çok netti bizim gördüğümüz yani iki bacak vardı ve başka bişi yoktu :21:

teşekkür ederim şulecim. inanmıyorum nasıl farklı söyleyebiliyolar. 16+3 deyim bu benim takibim. ultrasonda 17+4 yani 8 gün farklı çıkıyo. ama çok netti bizim gördüğümüz yani iki bacak vardı ve başka bişi yoktu :21:

bilmem ki canım ikisi de 4 boyutlu usg de baktı birde.

hafif bir çıkıntısı var yavrunun ama kızlarda da oluyormuş başta tepecik:1:

hayırlısı olsun diyorum ama içimden de çok erkek olmasını istiyorum.

günaydın kızlar sizde boş olan 2 bacak arasının bizde ultrasonu var yanında da pipi yazıyo benim doktorda benim gibi çatlak baya belli yanılma olasılığı sıfır yani bizde geçen hafta öğrendik usg ye görede 2 gün gerideyiz

günaydın anneler...

geçmişi okuyup geliyorum...

maşallah gece yine kaynamış ortalık...:nazar:

ay kıyamam canım benım hıcmı yetısmıor yanı saracılık fılan yokmu oralarda cıdden hıc bılmıorum ben..cıcege asermıs resmen yaaa:(ama cıcekte baska oluor dogru:71::71::71:

kız ne seracılığı:60: seracılık ne demek biliyorlar mı acep:60:

ülkemin her yeri güzel her yeri bizim deriz yaaa bazı yerleri ayrı tutmak gerekiyor... buralara gelince anladım...

günaydınlaaaar_?

ilknazcım kızın hayırlı uğurlu gelsin işlhh cnmm:=)
yaa sula şu drlarada güvenemiyrm aynı gün birir kız bri erkek nasıl der hallah hallaaa
bzm burdada bi akrabaya doğana kdr kız dediler hazırlıklar fln yapıldı bi doğdu olaan:53:şok oldular wallaa

annem kardeşlerim ablalarım ailecek bendeydiler gittiler:((( bugün:31:
keramos senin bebik erkek ondanmı acaba

benim kızım iki haftadır kıpır kıpır maş..:nazar:

hele bu akşam eşim bile hissetti göbeğim açıkkken kıpırdıyo göbim:)

ayrıca arada öyle bi hızlı vuruyoki

bağırıyorum

ama acıdAN DEğil boşluk anıma geliyo ayyy yapıyorum:))

çok güzel bi duygu kızlar dün gecede uyku arası tekmeliyodu benii

saat 5 tee hala ayakta benim kızımmm

tahm,inimde sabah uyuyo gece ayakta 11 den sonra başlıyo tepmeye beni:9:

maşallah:nazar:
benim küçük adam babası gibi tembel olcak desene:60:

Benim ki askerlik yaptı da nasıl:
Uzun dönem çıktı, 2,5 ay Konyada kaldı. Sonra kurada evimize 5 dk mesafedeki üssü çekti, haftaiçi 8-5 gidip geldi :9:
Ballı kocişim yahu :69:

Darısı başınıza canım, inş böle durum olur, bebişle çok zorlanmazsınız :92:

maşallah :nazar:
ahhh şanssız kocam benim...

uzun dönem tunceli... komando. operasynlardan başını kaldıramamıştı...
zor dönemler ... askere gitmeyenlere Allah yardımcı olsun...

Back
X