Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver gider onlar, nerelerdesin sen kaç gündür, işlerim var diyip diyip gittin :)))
seyma beni de eklermisin buraya :))) çin takvimi kız dio 30 ağustosta tahmini doğum :) etraftakilerde erkek dio :)
şeyma banada erkek yazamısın ama tutmadı yazma sakın![]()
beni de ekleyin lütfen ben kız hissediyorum çin takvimide kız diyo beklenen doğum tarihi10 ağustos
benim oğluşumun oynadığını hissettsem...:44:
babacık yok 3 hafta...
anne yanındayım ben korurum seni dese....![]()
iide biz hiç ayrı kalmadıkki!!!
bi kere annem rahatsızdı ben yanına gitmiştim 5gün... ama annemle uğraşmaktan özlemeye az vakit kalmıştı...
bu sefer evde kalan benim ve 3 haftaaaaev yatak hepsi basıyor... sıkılıyorum... offf
![]()
O sağında solunda muhabbeti 6-7 haftalıkken olan usg görüntüsü için yapılıyoryaa yok sagında yok solunda dıolar ya bende eklımde sorıım dedım.senınkıde bu sekılmı duruo hıc olmazsa onu sole..
canım suan bısıye bensemıor dur buyusun ole beraber yerız:)![]()
bak yıne kocalarını uyutanlar geldı![]()
mrb arkadaşlar nasılsınııııız
bugün kontrole gittim 12+5
ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff
%90 erkek diyo ama bakalm hayrlısı sağlıklı olsun da
bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff![]()
Benim de eşim askere gidince öle ev yatak bastıydıÇok zor
![]()
O sağında solunda muhabbeti 6-7 haftalıkken olan usg görüntüsü için yapılıyorSenin bebiş kocaman olmuş artık geç o yorum için
bende boy boy var onuda bulıım eklerım yarın :)
Efeeet![]()
mrb arkadaşlar nasılsınııııız
ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff
bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff![]()
saglıkla kucagına al ınsallaahhmrb arkadaşlar nasılsınııııız
ayy benım koca 33 yasında daha gıtmedı askere bıde o derdım var :95:Benim de eşim askere gidince öle ev yatak bastıydıÇok zor
![]()
O sağında solunda muhabbeti 6-7 haftalıkken olan usg görüntüsü için yapılıyorSenin bebiş kocaman olmuş artık geç o yorum için
Efeeet![]()
Gözün aydınHayırlısı olsun
Benim bebişim de tepetaklak duruyor 2 seferdir, çok komik bir duruş![]()
yazdıgım cıkmamıs:26:
Pur bende boy boyy var goruntuler
yarın hemen ıstedıgın haftayı bulup eklıyorum ve beklıyorum yorumunu canım:26::26:
saglıkla kucagına al ınsallaahh
ayy benım koca 33 yasında daha gıtmedı askere bıde o derdım var :95:
cocukla beraber asker beklıcem![]()
Benim ki askerlik yaptı da nasıl:saglıkla kucagına al ınsallaahh
ayy benım koca 33 yasında daha gıtmedı askere bıde o derdım var :95:
cocukla beraber asker beklıcem![]()
tatlım ne gusel darısı basıma ınsallah(ERKEK KISMI HARIC)
ınsallah benımkıde saglıklı cıkar senın kı gıbı ıkı hafta sonra bısde gıdecegız
hayırlısı olsun canım okurken mı evlendınız ayyy kucuk annecık babacık ..cok zor olsa gerek senın ıcıninş cümlemiz
bnm eşimde gitmedi daha okuyoz biz yaff :s bizimki daha zor 23 yaşındayız bide bebiş süpriz yaptı geldi (hoşgeldi tabisi)
hayrlısı herşeyin inşaallah
catlıcaksın yoksaaa
ogrencı annemısın sennninş cümlemiz
bnm eşimde gitmedi daha okuyoz biz yaff :s bizimki daha zor 23 yaşındayız bide bebiş süpriz yaptı geldi (hoşgeldi tabisi)
hayrlısı herşeyin inşaallah
Benim ki askerlik yaptı da nasıl:
Uzun dönem çıktı, 2,5 ay Konyada kaldı. Sonra kurada evimize 5 dk mesafedeki üssü çekti, haftaiçi 8-5 gidip geldi
Ballı kocişim yahu
Darısı başınıza canım, inş böle durum olur, bebişle çok zorlanmazsınız :92:
hayırlısı olsun canım okurken mı evlendınız ayyy kucuk annecık babacık ..cok zor olsa gerek senın ıcın