• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Boşver gider onlar, nerelerdesin sen kaç gündür, işlerim var diyip diyip gittin :)))

annem kardeşlerim ablalarım ailecek bendeydiler gittiler:((( bugün:31:

seyma beni de eklermisin buraya :))) çin takvimi kız dio 30 ağustosta tahmini doğum :) etraftakilerde erkek dio :)

şeyma banada erkek yazamısın ama tutmadı yazma sakın :1:

beni de ekleyin lütfen ben kız hissediyorum çin takvimide kız diyo beklenen doğum tarihi10 ağustos

yarın ekliyicem sizi kızlar... ama isterseniz şöyle yapalım cinsiyetiniz belli olunca ekliyim olurmuu

sürekli listeyle uğraşmak biraz sıkıyo açıkcası

:26:

]

benim oğluşumun oynadığını hissettsem...:44:

babacık yok 3 hafta...:43:
anne yanındayım ben korurum seni dese....:69:

keramos senin bebik erkek ondanmı acaba

benim kızım iki haftadır kıpır kıpır maş..:nazar:

hele bu akşam eşim bile hissetti göbeğim açıkkken kıpırdıyo göbim:)

ayrıca arada öyle bi hızlı vuruyoki

bağırıyorum

ama acıdAN DEğil boşluk anıma geliyo ayyy yapıyorum:))

çok güzel bi duygu kızlar dün gecede uyku arası tekmeliyodu benii

saat 5 tee hala ayakta benim kızımmm

tahm,inimde sabah uyuyo gece ayakta 11 den sonra başlıyo tepmeye beni:9:

mrb arkadaşlar nasılsınııııız :66::66::66:

bugün kontrole gittim 12+5 :emir_bebek::emir_bebek:

ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff :66::66:

%90 erkek diyo ama bakalm hayrlısı sağlıklı olsun da :nazar:

bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff :69::69:

iide biz hiç ayrı kalmadıkki!!!
bi kere annem rahatsızdı ben yanına gitmiştim 5gün... ama annemle uğraşmaktan özlemeye az vakit kalmıştı...

bu sefer evde kalan benim ve 3 haftaaaa:43: ev yatak hepsi basıyor... sıkılıyorum... offf:43:

Benim de eşim askere gidince öle ev yatak bastıydı :5: Çok zor :5:
yaa yok sagında yok solunda dıolar ya bende eklımde sorıım dedım.senınkıde bu sekılmı duruo hıc olmazsa onu sole..
canım suan bısıye bensemıor dur buyusun ole beraber yerız:):emir_bebek::emir_bebek:
O sağında solunda muhabbeti 6-7 haftalıkken olan usg görüntüsü için yapılıyor :9: Senin bebiş kocaman olmuş artık geç o yorum için :9:
bak yıne kocalarını uyutanlar geldı :9:

Efeeet :3:

ikili tarama testi yapıldı kan sonucu 5 gün sonra tabi amense kalınlığı 0.5 gayet normal sağlık büyüyo bebişin dedi doktor çok mutluyum yaff :66::66:

bugünkü fotomuzda bebişim yukarı deilde aşağı doğruydu kafası felan ilk defa öyle gördm yaff :69::69:

Gözün aydın :3: Hayırlısı olsun :nazar:

Benim bebişim de tepetaklak duruyor 2 seferdir, çok komik bir duruş :16:

O sağında solunda muhabbeti 6-7 haftalıkken olan usg görüntüsü için yapılıyor :9: Senin bebiş kocaman olmuş artık geç o yorum için :9:
bende boy boy var onuda bulıım eklerım yarın :)

tatlım ne gusel darısı basıma ınsallah(ERKEK KISMI HARIC)
ınsallah benımkıde saglıklı cıkar senın kı gıbı ıkı hafta sonra bısde gıdecegız

saglıkla kucagına al ınsallaahh:31:

ayy benım koca 33 yasında daha gıtmedı askere bıde o derdım var :95:

cocukla beraber asker beklıcem :43:

yazdıgım cıkmamıs:26:
Pur bende boy boyy var goruntuler
yarın hemen ıstedıgın haftayı bulup eklıyorum ve beklıyorum yorumunu canım:26::26:

seyma hosgeldın sukur kavusturana:3:

ben tekmeledıgını hıssedıcemmı yoksa gaz mı bu dıcem cok merak edıyorum barız anlasılıomu :97::97:

inş cümlemiz :34::nazar::emir_bebek::nazar:

bnm eşimde gitmedi daha okuyoz biz yaff :s bizimki daha zor 23 yaşındayız bide bebiş süpriz yaptı geldi (hoşgeldi tabisi) :69::69::69:

hayrlısı herşeyin inşaallah

Benim ki askerlik yaptı da nasıl:
Uzun dönem çıktı, 2,5 ay Konyada kaldı. Sonra kurada evimize 5 dk mesafedeki üssü çekti, haftaiçi 8-5 gidip geldi :9:
Ballı kocişim yahu :69:

Darısı başınıza canım, inş böle durum olur, bebişle çok zorlanmazsınız :92:

Son düzenleme:
tatlım ne gusel darısı basıma ınsallah(ERKEK KISMI HARIC)
ınsallah benımkıde saglıklı cıkar senın kı gıbı ıkı hafta sonra bısde gıdecegız

inş cnm sağlıklı çıkar sonuçlar insan böyle bi rahatlıyo gerçekten:16: endişeliniyo ama insan yaa ister istemez :26:

bende hep kız düşünüyodm hatta çin takvimindede kız çıkmıştı içimizede öyle doğuyodu hayırlısı yaaa sağlıklı olsunda :34::nazar::emir_bebek:

bnm eşimde gitmedi daha okuyoz biz yaff :s bizimki daha zor 23 yaşındayız bide bebiş süpriz yaptı geldi (hoşgeldi tabisi) :69::69::69:

hayırlısı olsun canım okurken mı evlendınız ayyy kucuk annecık babacık ..cok zor olsa gerek senın ıcın
:60::60::60::60: catlıcaksın yoksaaa

ayy evet yaa gunler gecmıorkı tatlım:9::9::9:

ogrencı annemısın sennn :49:
dedıgın gıbı hayırlısı olsun hepımız ıcın

Benim ki askerlik yaptı da nasıl:
Uzun dönem çıktı, 2,5 ay Konyada kaldı. Sonra kurada evimize 5 dk mesafedeki üssü çekti, haftaiçi 8-5 gidip geldi :9:
Ballı kocişim yahu :69:

Darısı başınıza canım, inş böle durum olur, bebişle çok zorlanmazsınız :92:

ne guselmıssssss:31:
ayyy kısa olsun er olsun ama bursa yada cıvarı olsun yada bedellı cıksın super otesı olsun :62:

haılenın duası tutarmıs :17:

hayırlısı olsun canım okurken mı evlendınız ayyy kucuk annecık babacık ..cok zor olsa gerek senın ıcın

ewet cnm şu geçtiğimiz yaz temmuzda ewlendik bebişde bize süprz yaptı hayrlısı ya ne diyelim hep hayrlısını diledik öyle olduğunu düşünüyoruz artıkım sıkıntı yok şimdilik şükür :34:

Back
X