şey gicem bak şimdi ön kısmının en altı varya ben orayı lastik yapayım mı kollar ve yaka gibi yoksa hep pirinç mi yapayım anlatabildim mi...:)
lastiksiz olurmu kıs 1 ters bi düz lastik yap üstünüde pirinç nazın dediği gibi arka ve kollar da haraşo olsun valla süpper olurrr
çok bilirim ya lastik neyse onuda ezberleyip not alim yaa off aman başıma iş açtım...:)))
cnm lastik dediğimz 1 ters 1 düz işte çok kolay yaparsııın
ayyy valla hiç anlamıyorum ya
İlerde torunlarıma verecek bir yadigarım olmayacak
Neyse Allah'tan benim bebişimin olacak :))) Ananesi, teyzesi saolsun :)))
cnm inan bnde hiç anlamıyodum şiş tutmayı bile bilmiyodum halaada çok ii değilim ama ilk eşime düümdüz bi artı örmüştüm snr kendime ördüm bi gün komşuma bna öret dedim oda bu yeleği gösterdi yaza yaza örendim çok zor diil ki istemen yeterr aslında
bak ne gzl annende biliomuş yardım eder sana gösteriri bnm ne annem ne kayınwaldem kmse bilmiyo öle konu komşu we netten bakıyorummEvet aslında öğrenilir, belki ilerleyen aylarda annecimden öğrenirim bişeyler :))):78:
bak ne gzl annende biliomuş yardım eder sana gösteriri bnm ne annem ne kayınwaldem kmse bilmiyo öle konu komşu we netten bakıyorumm
bnm dahada az olabiliiir:18::18::18:annem bilir de, anlatırken işte böle kızım yaaa der, eli çok hızlıdır, ikinci kez sorduğumda söylemiştim ya kızım der :))) kendisi beyaa bişeler bildiği için, benim de bildiğimi düşünüyoröğrenirim artıkın ilerleyen aylarda, bu arada ortalama 5 ayımız kaldı kızlar
bnm dahada az olabiliiir:18::18::18:
ne 5 ayı daha koskoca 5,5 ayımız var korkutmayın
çok farketti 15 günden ayyyyy
valla ben doğurmaktan korkmuyorum inşaallahta normal olur allah bize kuvvet versin yeterki
zorunluysa bişey diyemem ama adı üstünde normal kızlar korkmayın 1 saate ayaktasınız öteki ameliyat yaaa cesaretiniz varsa internetten izleyin doğum videolarını ve mecbur kalmadıkça kendi rızanızla sezeryanı seçmeyin hem sezeryanda göbek kalıyo genelde
beline yastik koyup o ay hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?