yok cnm est.sesimi duyan yokmu beni kimse kaale almioo
kızlaar bn geldiiim kendime gene ciciler aldım lcw den:) bide elbise aldıım
bide kızlarımın yelekine düğme aldıım
diktim şimdi size göstercem bakın bakalım nasıl olmuuş
ayyyyyyy yesinler onları, çok tatlı canım
ayy canim super valla ellerine saglik
merciii kızlaaarçok güzel olmuş bende de mavilisi var :2::84:
nassssı olmuş??
ooooo naz sen bu ısı bılıorsun demekıı..cok harıka canım guzel gunlerde gıysın bebıslerın..cok begendım ben ellerıne saglık..
nazcım çok güzel olmuş yelekin
bende yarın koyucaktım ördüklerimi
ama akşam annemde kalıcam o yüzden sonraki güne kalıcak.
nazcım pazar gunu tvde doktor söledi ikiz bebeklere surekli aynı gıydırmek karakterlerini etkiliyormuş ve tam gelişemiyormuş karakterleri aynı giydirince şirin olur ama sureklı bırlıkte olmak ıhtıyacı hıssederler dedı arada birde ayrı odalarda yada ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak gerekiyormuş ayrı ayrı birey onlar farklı olduklarını kabul edıp ona gore yönlendirin dedi doktor bu arada cicileri coook tatlı olmuş bende lcv den bı penye alcam bi gidemedım cok tatlı bebek resmı var loading yazıyor altında cok şirindi sen ne aldın merak ettım
ewet cnm bnde izledim o programı ama o dediği sanırım 4 b5 yaşından snr önceleri anlayamazlaaarnazcım pazar gunu tvde doktor söledi ikiz bebeklere surekli aynı gıydırmek karakterlerini etkiliyormuş ve tam gelişemiyormuş karakterleri aynı giydirince şirin olur ama sureklı bırlıkte olmak ıhtıyacı hıssederler dedı arada birde ayrı odalarda yada ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak gerekiyormuş ayrı ayrı birey onlar farklı olduklarını kabul edıp ona gore yönlendirin dedi doktor bu arada cicileri coook tatlı olmuş bende lcv den bı penye alcam bi gidemedım cok tatlı bebek resmı var loading yazıyor altında cok şirindi sen ne aldın merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?