-----2010 KASIM hamişleri----

kızlaar bn geldiiim kendime gene ciciler aldım lcw den:) bide elbise aldıım
bide kızlarımın yelekine düğme aldıım

diktim şimdi size göstercem bakın bakalım nasıl olmuuş

kızlaar bn geldiiim kendime gene ciciler aldım lcw den:) bide elbise aldıım
bide kızlarımın yelekine düğme aldıım

diktim şimdi size göstercem bakın bakalım nasıl olmuuş

benim oğluşuma babaannesi yapmış bir sürü şeyler çok tatlılar bende doğsun şükünü yicem onun

nassssı olmuş??

Eklentiler

• $100_1659.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $100_1658.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 17
nazcım çok güzel olmuş yelekin

bende yarın koyucaktım ördüklerimi

ama akşam annemde kalıcam o yüzden sonraki güne kalıcak.

nazcım pazar gunu tvde doktor söledi ikiz bebeklere surekli aynı gıydırmek karakterlerini etkiliyormuş ve tam gelişemiyormuş karakterleri aynı giydirince şirin olur ama sureklı bırlıkte olmak ıhtıyacı hıssederler dedı arada birde ayrı odalarda yada ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak gerekiyormuş ayrı ayrı birey onlar farklı olduklarını kabul edıp ona gore yönlendirin dedi doktor bu arada cicileri coook tatlı olmuş bende lcv den bı penye alcam bi gidemedım cok tatlı bebek resmı var loading yazıyor altında cok şirindi sen ne aldın merak ettım

Son düzenleme:

a evet bende izledim o programı, ikizlere ikizler diye hitap etmek veya çevredekilerin ikizlerin annesi ikizlerin babası demesi de onların kendini birey olarak hissetmesini engelliyormuş.

ewet cnm bnde izledim o programı ama o dediği sanırım 4 b5 yaşından snr önceleri anlayamazlaaar

bnde beyaz penye aldım cnm bebek war altında we are excited yazıyo bide gri ceket ama uzun sadece göğüste düğmesi war onu aldım gzl ama kullanışlı

naz kısss bebişlerini hissetmeye başladınmı senden benden başkada kimsecikler yok azcık kaynatalım

naz, ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Allah giydikleri günleride göstersin inşallah.
sende cicilerini güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…