hyr cnm ya daha tık yok sende warmı bşlernaz kısss bebişlerini hissetmeye başladınmı senden benden başkada kimsecikler yok azcık kaynatalım
sadece geceleri sağ kasığım acır gibi oluyo okdrr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr cnm ya daha tık yok sende warmı bşlernaz kısss bebişlerini hissetmeye başladınmı senden benden başkada kimsecikler yok azcık kaynatalım
saol göbuscüümmnaz, ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Allah giydikleri günleride göstersin inşallah.
sende cicilerini güle güle giy![]()
![]()
![]()
nassssı olmuş??
olurum tabii cnmkız bunlar süper olmuş yaw güle oynaya giysinler inş....
bende şişimi ipimi aldım....
nazcım kaçla başladın onlara canım 50-60 felan iyimi ben kaçla başlasam şişlerim 3 nolu azıcık bilgi ver....birde pirinç denilenle aşağı kısmı kolları ve yakayı düşünüyorum gerisini ya ters düz yada tamamen düz düşünüyorum azcık yardımcı olur musun?......![]()
olurum tabii cnm
bnm ipim inceydi bnde 3 numarayla ördüm
bu model yakadan başlanıyo cnm 94 ilmekle başladım
bnce yaka kol yakası we ön ilik düğme yerlerini haroşa ör koldan alt kısmını pirinç ör çok gzll ouyor öle
göğüs we kollarıda düz örgü ör
daha önce yaptınmı bundan ilkmi yapıcaksın
hmm ozmn 75 fln başla hatta 80 bzm bebeklerimiz yaz bebği olacak süeteri giyeceği zmn büyücekler çok küçük olmasıncanım ben süeter örcem hırka yapamam ilk örmeğim olcak bu....
nazcım ellerine sağlık pek hızlı cıktım maşallahhh
ama bi örtmen olarak söylüyorum:4-5 yaştan önce kızların birbirini fark edecek, kıskanacak, seni babayı paylaşamayacak...
zaten 3 3bucuk yaşta ben bunu giycem giymicem demeye başlayacaklar... sen istesende aynı seyleri giymeyebilirler...
ama kişilik gelişimi ana rahminde başlıyor...
sakın daha cocuk bişi anlamaz demeyin annecikler...
saol cnm:))
yaa uff yandım bn desenee kızlarlaa![]()
hmm ozmn 75 fln başla hatta 80 bzm bebeklerimiz yaz bebği olacak süeteri giyeceği zmn büyücekler çok küçük olmasın
onu göz kararı bak ama 50 60 başlama küçük olur
kol we alt lastiğini 1 1 düz ter yap ön we arkayı pirinç yap bnce
[QUOTE
saol cnm:))
yaa uff yandım bn desenee kızlarlaa![]()
walla cnm pirinç hem kolay hmde gzl gözüküyo hep pirinç yap başka model koyma süeterde gzl olmaz..kol ve yaka kısmını ben yapmıcam zaten beceremem....:))))
göğüs altına kadar ben yapacam o zamana kadar kol ve yakayıda öğrenebilirsem yaparım...:))))
şimdi en alt kısmı varya ordan itibaren hep pirinç mi yapayım....
bazen hisseder gibi oluyorum ama galiba bendede tık yok 1 hafta kaldı doktorun demesine göre en son gittiğimde çikolata yemiştim çocuk içerde apaçi dansı yapıyordu sanki doktor dedi kızım sabah sabah ne yedin sen söylermiyim çikolata diye zaten kilo almışım ordan bir fırça yemişim. neyse ozaman dedim ya bu kadar haraketi ben niye hissetmiyorum daha 2 haftan var sabret demişti
bazen hisseder gibi oluyorum ama galiba bendede tık yok 1 hafta kaldı doktorun demesine göre en son gittiğimde çikolata yemiştim çocuk içerde apaçi dansı yapıyordu sanki doktor dedi kızım sabah sabah ne yedin sen söylermiyim çikolata diye zaten kilo almışım ordan bir fırça yemişim. neyse ozaman dedim ya bu kadar haraketi ben niye hissetmiyorum daha 2 haftan var sabret demişti
walla cnm pirinç hem kolay hmde gzl gözüküyo hep pirinç yap başka model koyma süeterde gzl olmaz..
yok cnmm ztn kme yaptıracaksan o bilir kol we alt kısmı lastik olur yani 1 düz 1 ter weya 2 düz 2 ters oraları lastik ör geri kalan sırt we önü pirinçkol ve yakıyada mı pirinçten yapayım veya yaptırayım....:)))
netten o modeli ezberlemeye çalışıyorum kafam karışıyor...![]()
kıyamam sana yaaabenim oğluşumun oynadığını hissettsem...:44:
babacık yok 3 hafta...
anne yanındayım ben korurum seni dese....![]()
yok cnmm ztn kme yaptıracaksan o bilir kol we alt kısmı lastik olur yani 1 düz 1 ter weya 2 düz 2 ters oraları lastik ör geri kalan sırt we önü pirinç
ilk başlarken cnm lastik yapp mutlaka öndede arkadada yapmazsan kıwrılır şöyle 2 parmak fln lastik snr pirince geççşey gicem bak şimdi ön kısmının en altı varya ben orayı lastik yapayım mı kollar ve yaka gibi yoksa hep pirinç mi yapayım anlatabildim mi...:)