canim ben isvicredeyim burda kisin hep karli gecer ama yumusak olur yazin zaten cok kisa surer oda bi kac gun sicak olur o kadar bunaltici olmuyor
ooo sanslısın canım benım aklımda neden amerıka kalmıs bılemedım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben isvicredeyim burda kisin hep karli gecer ama yumusak olur yazin zaten cok kisa surer oda bi kac gun sicak olur o kadar bunaltici olmuyor
aaaa ikizlerinmi wae we 3. hamilesin sanırııım:))) bnde ikişz bekliyorum cnmm
Allah sana kolaylık versın canım zor oluyordur.ısteyerekmı kazamı olduevet kizlarim 11.5 ayliklar bende 14+3 hamileyim senin ilk gebeligin mi ?
maşallah cnm ızlarıa bnmkilerde kız ewet ilk gebeliğim cnm nasıl ikiz bakımı zormu 3. de yolda zor olmucakmı cnm yaaevet kizlarim 11.5 ayliklar bende 14+3 hamileyim senin ilk gebeligin mi ?
Allah sana kolaylık versın canım zor oluyordur.ısteyerekmı kazamı oldu
maşallah cnm ızlarıa bnmkilerde kız ewet ilk gebeliğim cnm nasıl ikiz bakımı zormu 3. de yolda zor olmucakmı cnm yaa
ayyyy maşalaaah cnm ya kızlar bi başka olur tabii tek yumurtalarmı bnmkiler ölee çok benziceklermiş fotosu yokmu kızlarının bakardım mrk ediymmduzenini kurup alisana kadar cok zor sonrasi daha iyi ama biraz buyuduklerinde tekrar zor cunku kavga etneye basliyorlar ama buyuk sans kendini cok ozel hissediyorsun o kadar tatlilarki yan yana emekleyerek sana kosmalari![]()
hey maşallah wallaa ne war ne yok almışsın:) ii gnlerde giyer işlhh bebişinnslm annecikler...
ben alışverişten başımı kaldıramıyorum...
bunca esya nasıl gidicek memlekete???
amannnn çok da umrumdaaldım her bi şeylerden
evettt en son e-bebek mağazasına gittim ank.da.
hastane çıkısı aldım 2 tane 10 parçalı
iç zıbınlardan aldım.3 tane. yazın tiril tiril giymeye...
sade patikli altlardan aldım
ter bezi aldım
eldiven aldım
banyo havlusu aldım yumşacıkk
bi tane altı musambalı mama onlüğü aldım. üstünde "ı m the prince" yazıyor
bi tulum aldım
sonuç olarak pijama takımı ve corap ihtiyacımız kaldı sadece onlarıda memleketten alıcam. ilk giyim olayını tamamladıkkk aammmaaaa
almamız gerekennn cokkk seyyy varrr![]()
kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem
slm annecikler...
ter bezi aldım
eldiven aldım
bi tulum aldım
sonuç olarak pijama takımı ve corap ihtiyacımız kaldı sadece onlarıda memleketten alıcam. ilk giyim olayını tamamladıkkk aammmaaaa
slm annecikler...
ter bezi aldım
eldiven aldım
bi tulum aldım
bnmde çok az kaldı yeleğimin bitmesineebebişimin yeleğinin arkasını bitirdim.
önlerine başlıcam.
annanneside deniz yıldızı güneş balık yapıyor.
bende yosunlarını...
düğmelerinide aldım...
amanın oğlum benimmm
iki gündür kendini hissettiriyor. ya sağda ya solda toplanıyor. tokluk ağırlık hissi veriyor![]()
ayyyy maşalaaah cnm ya kızlar bi başka olur tabii tek yumurtalarmı bnmkiler ölee çok benziceklermiş fotosu yokmu kızlarının bakardım mrk ediymm
tmm cnmm:) çok korkuyorum açıkçası aynı kesedeler bi zar ayırıyo sadece seninde ölemiydi dr riskli durumları anlattıı.(tek yumurta ikizlari nerdeyse tipatip benziyorlar harikalar.foto nasil yukleniyor inan bilmiyorum kismet olursa msn den yollarim birgun
tmm cnmm:) çok korkuyorum açıkçası aynı kesedeler bi zar ayırıyo sadece seninde ölemiydi dr riskli durumları anlattıı.(
şimdi napıyolar mesela uyuyolar sanırım
gule gule kullansın bebısın guzel gunlerde gıymeyı nasıp etsın Allahım