kıs ne zaman 17 haftalık oldun sen sat kac senin diğer konularından hatırladıgım kadarıyla senden iki hafta kadar öndeydim ben
senle okadar konustuk sen nekadarlıksın hıc bılmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs ne zaman 17 haftalık oldun sen sat kac senin diğer konularından hatırladıgım kadarıyla senden iki hafta kadar öndeydim ben
şu idrarla cınsıyetı bellı eden testler var kızlar on haftalıktan ıtıbaren yapılıyor onlardan yapan varmı aranızda yaa almalımıyım sızce ?yuzde seksen dıor sonra hayal kırıklıgı yasarmıyım.bıde vıdeolarını ınceledım renkler yesıl ve turuncu bırbırıne cok yakın sankı![]()
günaydın kızlar nasılsınız....
ben iyiyim çok şükür arada bir depresyona giriyorum ama
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir hoştur.....
bu arada kilo almadım diye hava atıyordum ama hemen hemen 2 kilo aldım gibi .....
satımız aynı cnm :)canım benım 20 ekim sat tarihim int hesaplamasına göre 16+3 üm ama doktorumun söylediği bugun tam 17.ci haftamdayım :)
kızlaaar slmm dün drumuza gittik 4 lü test yapıldı işlhh ii hbrlr alıcaz
buarada bn taaam 7 kilo aldım 64 olmuşum wallaa![]()
cnm ssk karşılıyomu bilmiyrm bn özel yaptırdımsonuçlar inş güzel çıkar.... bu arada dörtlü testi ssk felan karşılıyormu.....
eee kolay değil +2 can taşıyorsun olacak o kadar boşver kiloyu.....:))))
ewet cnm ikiz olduğu için dr 25 haftalık gibisin sen şuan dedimaşallah sana cnm ne kadar çok büyümüş karnın 2kiz olduklarındanmı acaba?
benim karnım okadar yok şuanda
kızlaaar slmm dün drumuza gittik 4 lü test yapıldı işlhh ii hbrlr alıcaz
buarada bn taaam 7 kilo aldım 64 olmuşum wallaa![]()
normal dedi tekizlerde ayda 1 ikizlerdede ayda 2 normal diyoo napalım doğum olunca ztn istemesemde weririmCnm slm,
İki bebiş olunca ortalama kilo alımı nasıl acaba:44:
Doktorun bişey söyledi mi?![]()
ewet cnm ikiz olduğu için dr 25 haftalık gibisin sen şuan dedi
evet 2 katı alırsın sen şuan,ayy ne güzel yaa biz 2 tekme yiceksek sen 4 tekme yiyosun karnında artık davul çalar karnınben çok isterdim bi 2kizlerim olsun diye çok şanslısın canım.