• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

evet aynen riskli gebelik demisti burada kontroller surekli olmuyor ki ben ikiz hamile ve riskli oldugum icin buyuk hastaneye yolladilar daha coktu kontrollerim tek gebelige gore bana karnin fark edilir derecede birden buyurse hemen gel demisti biri digerinin yemeginden calabiliyormus

benimkiler genelde ayni anda uyur ayni anda yer ve uyanir simdi corbalarini ictiler tepisiyorlar altalta ustuste
bnmde karnım birden büyüdüü aa ilk defa duydum bunuu noluyo yemeğini çalınca o kesin zaten biri daha açık göz oluyomuş
napılar peki karnın büyüyünce birdenn

alisveris yapan arkadaslar bebisleri saglikli gunlerde giysin cicislerini... kizlar tavsiyem ayakli pijama 7. aydan sonrasi icin almayin emeklemeye baslayinca giyilmiyor ilk bebeklerimde yaptim o hatayi hep elimde kaldilar

işlhh ewet doğal yolla oldular :)
sen normalmi doğurdun kaç haftalık?
ayy çok soru sordum ama

istedigin kadar sorabilirsin erkekler askerlik anilarini kadinlar dogum hamilelik anilarini anlatmayi severmis :34: 34 4 de dogdular burada normal doguma zorluyorlar ilk gittigim gun kucukler diye 3 gun ilac verdiler sonra kendi haline biraktilar nornal olsun diye baktilarki nornal gelmiyor sezeryana aldilar

istedigin kadar sorabilirsin erkekler askerlik anilarini kadinlar dogum hamilelik anilarini anlatmayi severmis :34: 34 4 de dogdular burada normal doguma zorluyorlar ilk gittigim gun kucukler diye 3 gun ilac verdiler sonra kendi haline biraktilar nornal olsun diye baktilarki nornal gelmiyor sezeryana aldilar
hmmm hayırlısı bakalım bnm nolcak bu akşam dr kontrolüm war 3lü test yapılacak meraktayım bndee:93:

bnmde karnım birden büyüdüü aa ilk defa duydum bunuu noluyo yemeğini çalınca o kesin zaten biri daha açık göz oluyomuş
napılar peki karnın büyüyünce birdenn

digeri besinsiz kalir diye sanirim ben hollandada yasiyorum dilde bilmiyorum herseyide soramiyorum iste esimin cevirmesiyle anlasiyoruz

kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem

hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnn canımm

kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem
ooh ooohh cocukumun bı suru arkadası olddu :55::55: gozun aydın canım hayırlı evlat olsun ınsallah :49:

ooo sanslısın canım benım aklımda neden amerıka kalmıs bılemedım:)
dun amerıkadan oldugunu ogrendık bı arkadasımızın o kaldı aklında belkı cıgtanemdı sanrıım:26:
duzenini kurup alisana kadar cok zor sonrasi daha iyi ama biraz buyuduklerinde tekrar zor cunku kavga etneye basliyorlar ama buyuk sans kendini cok ozel hissediyorsun o kadar tatlilarki yan yana emekleyerek sana kosmalari :16:

ayyyyyyy ne gusel gozumde canlandırdım da :69::69::69::69:Allah bagıslasın yavrularını

Keramosss ben tek cop bısey almadım sen costun ıyıce :52::52::52:
ne keyıflıdır kımbılır ben braz daha beklıcem hem senın tecrubeler ıyı oluyo anlattıklrını yazıom kenara :54:
guzel gunlerde kullanın ınsallahh foto ekle bı ara :86:

ben dun esra erol saclarını kestırmıs batıla ınanmıyor demek dedım ama kestırmemıskı kadın :111:

ben kesmistim belimdeydi o kadar zor oluyorduki bir gun sinirlendim esime kestirdim inanmiyorum oyle seylere

bılmıyorum ya bende kestırırım heralde zaten uzun saclı yakalandım sıcaklarda zor olur .. ben sacımı boyattım bı kacgun once :77:

17 haftalık oldum bi yoklama alalım kasım hamişleri kaç haftalık oldunuz benım bebeğim daha göstermedi kendini sizin cinsiyetler bellimi

17 haftalık oldum bi yoklama alalım kasım hamişleri kaç haftalık oldunuz benım bebeğim daha göstermedi kendini sizin cinsiyetler bellimi

kıs ne zaman 17 haftalık oldun sen sat kac senin diğer konularından hatırladıgım kadarıyla senden iki hafta kadar öndeydim ben

Back