• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyor :( dualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum :( acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..

umarım hersey yolunda gıder..bebeklerımız herseyden onemlı bısım ıcın ..ben bır ruyada bıle alt ust oldum aksam arkadasım Allah ım kolaylık versın su rısklı gunlerı kolayca atlat umarım.bebısını sana bagıslasın...olumlu dusun bebegın sana baglı ne kadar pozıtıf olursan oda okadar ıyı olacak emın ol sımıden cok gecmıs olsun hersey gusel olacak emınım..

yaa kesın oldugunu bılsem alacagım okadar gozum karardı esımde cok merak edıor hemen alalım dedı ama ben vıdeolarda ızledım hep aynı gıbı sonucu ayırt etmek zor geldı bıde hayal kırıklıgı olur ya onıkıncı haftada bellı olan cok az ama genelde onaltıncı haftada bellı oluor sanırım:(

Sonuç %100 olsa bende dayanamaz alırımdım eminol :66: 12-13 haftada sölemiyo doktorlar benimkide söylemedi:59: 16. haftamı bekliyorum bende oda gösterirse. birde ultrason cihazının son model falan olması gerekıyomus sanırım bide bu 3-4 boyutlular var onlarda da görünüyormuş

:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyor :( dualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum :( acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..

İnşallah Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın dualarımız seninle olacak canım Moralinide herzaman yüksek tut bebişin etkilenmesin:34:

Allahım sıze bagıslasın bebısını hayırlısıyla ..az daha dayan hersey yoluna gırer ınsallah ..her duamda butun hamıleler var bebıslerın yıyecek lokmaları vardır ınsallah ..kendınede cok ıyı bak ıyı beslen dınlen

Sonuç %100 olsa bende dayanamaz alırımdım eminol :66: 12-13 haftada sölemiyo doktorlar benimkide söylemedi:59: 16. haftamı bekliyorum bende oda gösterirse. birde ultrason cihazının son model falan olması gerekıyomus sanırım bide bu 3-4 boyutlular var onlarda da görünüyormuş

uc dort boyutlularmı onıkıncı haftada gosterıormuscanım ?

Aysegulcin, mübarek Cuma günü hürmetine Rabbim yar ve yardımcın olsun,hep olumlu düşün bugünleri sağlıkla atlatacaksın inşallah.Benim de dün dü kontrolüm çok şükür iyi geçti,kanama yok bitti çok şükür ama kahverengi çamur gibi akıntılar devam ediyor doktorum bir süre daha devam eder,kesilir dedi.Tez zamanda senin de geçer, hamileliğin tadını doya doya çıkartırsın.Allah'a emanet olun :75:

bızım dr 4 boyutluyla bakıo hep cunku goruntulerı cd ye kaydedıp vermesını ıstıyorum o da 4 boyutluda oluomus..ve 12. haftada bakarken ahanda pıpı dıyen ben oldum :52: cok bellı oluyo onlarda :74:

cnmm bnm ya allah bebeiğne sağlık wersin işlhh herşey gönlüne göre olsun bbğin sana sımsıkı tutunsun işlhhh dualarım seninlee

$elbısem.webp$elbıse.webp$fotoğraf.webp$elbısemmmm.webp köpişimde poz verince kıyamadım kızlarrrr:49:

oyyy yerım ben onu sebek ne guzel bakıs ole :86:
cıcler supperrr bende 3. ye benzer bısı arıyorum ya yenı mı aldın

evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh:9:

evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh:9:

Hamile mağzalarına gidip dünya para verceğimize büyük beden alırız ohh mis gibi zaten 3-5 ay gıycez en fazla sen ne kadar verdin benim 1. ve 2. si cok hosuma gitti güle güle kullan canım:64:

oslem, iyi günlerde giymek nasip olsun çok güzeller

bende hamile giyimden almıycam çok pahalılar büyük bedenler işimizi görür zaten yaza denk geleceği için büyük beden elbiselerle rahat ederiz.:49:

çok gzlmiş cnm ii gnlerde giy işlhh kopişinde ne tatlı poz wermiş öle yaa:9:
saol canım daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah..yaa poz verıordu kıskanc dayanamadım eheh
Hamile mağzalarına gidip dünya para verceğimize büyük beden alırız ohh mis gibi zaten 3-5 ay gıycez en fazla sen ne kadar verdin benim 1. ve 2. si cok hosuma gitti güle güle kullan canım:64:

aynen bende ole dusundum ben bı yanesıne yırmı tl verdım yazın benı ıdare eder sonuncuda cok gusel aslında ama cok bet cıkmıs:)karnım cıksın userımde cekerım bıde ben kısa badılerle gıymek ıcın hamıle kusagı alacagım cok kullanıslı bolelıkle badılerımıde gıyebılecegım

oslem, iyi günlerde giymek nasip olsun çok güzeller

bende hamile giyimden almıycam çok pahalılar büyük bedenler işimizi görür zaten yaza denk geleceği için büyük beden elbiselerle rahat ederiz.:49:

canım cok tesekkurler ole aman aman matah bısıler dıılde sızlerle paylasayım dedım zaten yaza gelıor yaa bız ne gıysek olur cok sanslıyız benceee

bende hamıle koleksıyonlarını begenmedım pek L alıorum her markadan ıstedıgımı :64:

sen hangı pazara gıdıyosun bakıyımmmm:27:

Back