• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

avatardaki senin bebşinse kesinlikle erke diyorum :)ikili testimiz var bizimde haftaya belli olur diyorum en erken hangi haftada öğrendiniz ikili teste öğrenen varmı acaba
Evet benim bebisim sendemi erkek diyorsun:55: yani gulluklu olacak:60:Vallaha hayirlisi ne diyim:34:
hadi bakalim sen bize ne haber getireceksin kizmi? erkekmi?Rab gonlune gore versin tatlim:66:

ben ebbek erkek diyorum az öncekş alıntı yalnış olmuş bu avatardaki bebeiş erkek

liberty kesin cinsiyeti ogrene bilecegin donem 16,la 20 hafta arasi benimde martin ilk haftasi
beklemek zorundayim kizimda 16,ci haftada ogrenmistim hatta doktor soylemeden ben bu
kizz dedim evet demisti :emir_bebek: cok sevinmistim :49:

selam kislar benimde sabah ilk kalktigimda cok midem bulaniyo kahvaltidan sonra hafifliyor.bu hafta 400gr kadar aldim bu zamana kadar verdigim kilolari artik almaya basliycam sanirim gobegimde cok hafif cikmaya basladi.geceleri cok bel ve sirt agrilarim oluyo sabah kalkinca gerine gerine her yerimi kutletmek istiyorum acaba tehlikesi varmidir

Hic canini SIKMA bende sabahlari bunu yasiyorum hic endiselenme tatlim hic bir tehlikesi yok
benimde midem bulandiginda hemen birseyler atistiriyorum ve bu cok ise yariyor :34:Kiloya gelince hic dert etmiyorum kendime biliyorum ki dogumdan sonra verecegimi bu arada gecmis olsun:emir_bebek:

selam kislar benimde sabah ilk kalktigimda cok midem bulaniyo kahvaltidan sonra hafifliyor.bu hafta 400gr kadar aldim bu zamana kadar verdigim kilolari artik almaya basliycam sanirim gobegimde cok hafif cikmaya basladi.geceleri cok bel ve sirt agrilarim oluyo sabah kalkinca gerine gerine her yerimi kutletmek istiyorum acaba tehlikesi varmidir

günaydın güzeller:))
canım bende aynıyım sabahları bir posta çıkarmasam rahatlamıyorum
daha sonraları hafif bulantım oluyo bunlarda geçicek inşallah
bende 4 kilo vermiştim. artık yemeğe başladığımdan 1 kilosunu geri aldım :)) kilo aldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim:49:

merhaba kızlar ben de ağustos anneleri topicden misafir geldim ama kalıcam herhalde çok eğlenceymiş burası..

kızlar %1oo olmamakla birlikte erkekmiş benim minik de..:emir_bebek:

günaydın kızlar....
gnlcüm erkekin hayırlı olsun....kızlara hasret kalacaz....benimle aynı gün hamiş kalan arkadaşım var onun kızı olursa talip olurum artık ne edem kız bulamıcak uşaklarımız...:))))

bu arada bu sabah karlı ve soğuk bir güne uyandık evden çıkmak işkence gibi geldi şimdi sıcacık yatakta olup uyumak vardı akşam sinir stresten zaten yine kötü kötü rüyalar gördüm çok kötü bir geceydi....:53::53:
off offffffff........

yeni gelen hamiş arkadaşlar hgniz.......

Son düzenleme:
herkese günaydın,hayırlı cumalar

bu haftaya kadar hafif bulantılarım vardı kusmak yoktu ama p.tesi evde az önce iş yerimde odamda kustum,devamı gelmez inşallah :26:

dünkü kontrolümüz gayet güzel geçti,çok şükür yeni bir kanama noktası yoktu,gitmeden çikolata yediğim halde sakin sakin duruyordu,doktorum ultaron cihazını göbeğimde biraz dürttü ve hareketlenmeye başladı,esnedi gerindi parmağını emmeye başladı :52:
veeee % 60 ihtimalle kız olduğunu söyledi ama bu haftalar yanıltabilir 1 ay sonraki kontrolde kesinlik kazanır dedi.

Pur'cum mide bulantıların geçti mi ????

Ben tam da geçti derken, bugün bir kustum, aman Allah'ım :53::53::53:

İçimden canavar çıkacak sandım :95:

Yok geçmedi hala devam, sürekli bulantı hissi var, alıştım sanki bu hisse, sadece koku hassasiyetim azaldı.
Ama eskisi gibi her yediğimi çıkarmıyorum, günde bir ya da iki günde bir..
İlaçları bıraksam eskiye dönerim muhtemelen, aman ben buna şükrediyorum, 9 ay böyle geçsin razıyım..

kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee:16::16:

ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı:69:

günaydın kızlar....
gnlcüm erkekin hayırlı olsun....kızlara hasret kalacaz....benimle aynı gün hamiş kalan arkadaşım var onun kızı olursa talip olurum artık ne edem kız bulamıcak uşaklarımız...:))))

bu arada bu sabah karlı ve soğuk bir güne uyandık evden çıkmak işkence gibi geldi şimdi sıcacık yatakta olup uyumak vardı akşam sinir stresten zaten yine kötü kötü rüyalar gördüm çok kötü bir geceydi....:53::53:
off offffffff........

yeni gelen hamiş arkadaşlar hgniz.......
Hayır olsun cnm, dediğin gibi strestendir..

herkese günaydın,hayırlı cumalar

bu haftaya kadar hafif bulantılarım vardı kusmak yoktu ama p.tesi evde az önce iş yerimde odamda kustum,devamı gelmez inşallah :26:

dünkü kontrolümüz gayet güzel geçti,çok şükür yeni bir kanama noktası yoktu,gitmeden çikolata yediğim halde sakin sakin duruyordu,doktorum ultaron cihazını göbeğimde biraz dürttü ve hareketlenmeye başladı,esnedi gerindi parmağını emmeye başladı :52:
veeee % 60 ihtimalle kız olduğunu söyledi ama bu haftalar yanıltabilir 1 ay sonraki kontrolde kesinlik kazanır dedi.

İnş. devamı gelmez bulantılarının..

Cimcimen de hayırlı olsun:nazar: Kızları çoğaltın iyi iyi :23:

saol purcum işlhhh:))
buarada topikimiz dolmaya başlamış iice hoşgeldiniz yenii anne adaylarııı:79::80:

kızlaaar günaydın heyılı cumalar herkeseee:16::16:

ammaaan ne gzl bi gün bu güün akşam dr amcamıza gidiceeez hayırlısıyla 3lü testimiz yapılcaak:)
bakalım kızarım napıyoo çok özledim kuzularımııı:69:

günaydın arkadaşlar
hayırlı haberlerle gelirsin inş. nazcım. ikiz kızları düşünüyorum da şöyle 2 3 yaşlarında süper tatlı olurlar ya... cilveli cilveli konuşurlar...
allah sağlık versin

günaydın arkadaşlar
hayırlı haberlerle gelirsin inş. nazcım. ikiz kızları düşünüyorum da şöyle 2 3 yaşlarında süper tatlı olurlar ya... cilveli cilveli konuşurlar...
allah sağlık versin
amin cnm işlhh

yaaa deli etçkler bnii kokoş olurlarsa anaları gibiii:21:

hepimizinki seninkide sağlıkla gelsindee başa gelen çekilir

İnş. devamı gelmez bulantılarının..

Cimcimen de hayırlı olsun:nazar: Kızları çoğaltın iyi iyi :23:[/QUOTE]

teşekkür ederim pur :))

hoşbuldukk kızlar. herkesin keyfi yerinde çok şükür.
doktora gitcek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. özlem giderin meleklerinizle.. benim bi ayım var bi sonraki randevuya

hoşbuldukk kızlar. herkesin keyfi yerinde çok şükür.
doktora gitcek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. özlem giderin meleklerinizle.. benim bi ayım var bi sonraki randevuya

ben 1,5 aydır bekliyorum ve bundan sonra o kadar beklememeye karar verdim.
nasıl özlüyorum yavrumu 3 haftada bir gidicem bundan sonra.. :49::49::49:

Back