• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

En guzeli valla :34:
bizim bebek odasını ananeler aldıgı ıcın ses cıkarmıyorum bana kalsa bende bı tek park alırdım ..

sole bı baktımda mama sandalyesıydı yurutectı bılmem nesıydı ayyy ne butce lazım :53:

Siz de öle bir durum vardı demi, evin musaitse alsınlar tabi :82:

Biz bu otomatik sallanan ilerde mama sandalyesi olarak kullanılan beşiklerden almayı düşünüyoruz..

askolsun tatlım sadece sen rahatla ve inan derdındeyım ben :31:

cumartesı kız dermıs dr mesela dusunemıyorum halını :52::52::52::52:

seyma ıcın 7 subatı bekledık sımdı cmtsıyı beklıyelım:9:

Saol canımcım :54:

Ben de düşünemiyorum, geçen sefer zor tuttum kendimi bu sefer kesin zırıldarım :1::1:

beşik sağlam oluyor. bebek emekleme döneminde ayağa kalkmak istediğinde yıkılmaz devrilmez.
ama büyümeyen beşiklerde 3-4 yasa kadar yatıyorlar 500 tl civarı

büyüyen beşiklerde 6-7 yaşı görür. ama aldığımız cicik seyleri o zaman bebek işi muamelesi yapabilir. sağlam oluyorlar1000 tl civarı

park besikler 150 den başlıyor 600 tl ye kadar cıkıyor. elekrtonik sallanan - dönenceleri sarkılı olanlar var. park beşik bebek büyüyünce oyun alanı olarak kullanılabiliyor. oyuncak sandığı gibi
ama yanları file yada musamba gibi ya bebek ayaklanınca düsermi çocugu tasırmı???

park beşiğe sığmayınca oda yapma zamanı gelmiştir zaten çocuk anca ozaman kendi kendine giyini3-4 yaş gibi. oda bebekken bebeğe bi anlam ifade etmez.

bide bütün bunlara yatak ve yatak takımları alacağız...

bizde tayınciyiz. oda yapamicas:26:
ya beşik ya park beşik:44:

Siz de öle bir durum vardı demi, evin musaitse alsınlar tabi :82:

Biz bu otomatik sallanan ilerde mama sandalyesi olarak kullanılan beşiklerden almayı düşünüyoruz..

Saol canımcım :54:

Ben de düşünemiyorum, geçen sefer zor tuttum kendimi bu sefer kesin zırıldarım :1::1:

aa nemis o otomatık dedıgın gormedım hıc ben:44:

BAYANSEYMA arkadasım seni tebrik ederim mevlam gönlüne göre vermiş allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

beşik sağlam oluyor. bebek emekleme döneminde ayağa kalkmak istediğinde yıkılmaz devrilmez.
ama büyümeyen beşiklerde 3-4 yasa kadar yatıyorlar 500 tl civarı

büyüyen beşiklerde 6-7 yaşı görür. ama aldığımız cicik seyleri o zaman bebek işi muamelesi yapabilir. sağlam oluyorlar1000 tl civarı

park besikler 150 den başlıyor 600 tl ye kadar cıkıyor. elekrtonik sallanan - dönenceleri sarkılı olanlar var. park beşik bebek büyüyünce oyun alanı olarak kullanılabiliyor. oyuncak sandığı gibi
ama yanları file yada musamba gibi ya bebek ayaklanınca düsermi çocugu tasırmı???

park beşiğe sığmayınca oda yapma zamanı gelmiştir zaten çocuk anca ozaman kendi kendine giyini3-4 yaş gibi. oda bebekken bebeğe bi anlam ifade etmez.

bide bütün bunlara yatak ve yatak takımları alacağız...

bizde tayınciyiz. oda yapamicas:26:
ya beşik ya park beşik:44:

keramos teysesı bız duz beyaz alıcaz takımını su buyuyenlerden...ozamanda bebek muamelesı yaparmı sence napsak kafamı karıstırdın :86:

kızlar bn napıcam asıl şu oda işini şöle düşünüyorum szde bi fikir werin bana yatakodasına bi park yatak alıcam 8 9 aya kdr orda ikisini yatırırım odalarınada bir tane dolap we ii mobilyalı sallanan yataklardan ilerde büyüyüenlerden aliim diyorum onlarıda 8 9 yaşına kdr kullanabilirler ne dersiniz?

kızlar bn napıcam asıl şu oda işini şöle düşünüyorum szde bi fikir werin bana yatakodasına bi park yatak alıcam 8 9 aya kdr orda ikisini yatırırım odalarınada bir tane dolap we ii mobilyalı sallanan yataklardan ilerde büyüyüenlerden aliim diyorum onlarıda 8 9 yaşına kdr kullanabilirler ne dersiniz?

Gayet mantıklı canım :6:

KIZIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO:52::52::52::52:

ÇOK MUTLUYUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİİİİ:60:

ARZUMCUM DUALARIN VE HİSLERİN TUTTU cnmm

allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin

çok mutluyum çokkkkkkkkk AYAKKABI BANT ALDIM kızıma hemen

doktor alışveriş yapabilirsin dedii gördümm şeysini kızımınn hehe

:1::1:

Şeymaaaaaaaa hayırlı uğurlu olun kısın :emir_bebek:

Allah gönlüne göre verdi :16:

İkizlerin odası nasıl döşenmeli? - UZMANTV
izle tatlim :34:

kesin beceremedim link olayını yıne:95:

wooooowwwwww bebegınızın dogumuyla ıhtıyac duyacagınız en onemlı 24 sey :53::53:

Hastane Çıkışı ve Zıbın Setleri
ıç Zıbın - Dış Zıbın
Çıtçıtlı Badi
Bebe Takım
Bebek Tek Alt
Bebek Tek Üst
Battaniye
Port Bebe Setleri
Göğüs Pompası ve Göğüs Pedi
Tulum
Patik ve Çorap
Ağız Bezi Ve Önlükler
Eldiven ve Bere
Küvet Filesi
Kanguru
Ana Kucağı ve Ana Dizi
Uyku Seti ve Nevresim Takımı
Havlu ve Bornoz
Bebek Bakım Ürünleri
Alt Açma Setleri
Emzik ve Aksesuarları
Biberon ve Aksesuarları
Beşik Oyun Parkı
Bebek Arabası

kızlar ben orgu ormek ıstıyorumda acıklamalı model bulamadım hıc nette varmı bıldıgınız adresler :49:

kızlar ben orgu ormek ıstıyorumda acıklamalı model bulamadım hıc nette varmı bıldıgınız adresler :49:

aman be canım valla ben hiç bilmem öle şeyleri, annem yapacak.....:32:

ben elime bi kere küçükken tığ almıştım, onu da elime batırmıştım :9:

aman be canım valla ben hiç bilmem öle şeyleri, annem yapacak.....:32:

ben elime bi kere küçükken tığ almıştım, onu da elime batırmıştım :9:
ya benımde annemle kayınvalıdem super oruyolar ama bı gordum bole uzerlerıne hayfan motıflerı fılan ıslemısler nası guzel..annemler ole ormuyokı klasık seylerı yapıolar :30:

ısın sınır kısmı o motıfler tıgla yapılıo bende sen gıbı tıgı tutmayı bıle beceremıorum:86:

ya benımde annemle kayınvalıdem super oruyolar ama bı gordum bole uzerlerıne hayfan motıflerı fılan ıslemısler nası guzel..annemler ole ormuyokı klasık seylerı yapıolar :30:

ısın sınır kısmı o motıfler tıgla yapılıo bende sen gıbı tıgı tutmayı bıle beceremıorum:86:

Boşver alırsın, bissürü satılıyo bile öyle şeyler :))):66:

bende anlama orgu işinden ama bı tane patıkde olsa yapcam nete erkek bebek örgüleri anlatımlı yaz cıkar bıde gozdenın dergılerı var cocuk ıcın onlar cok guzel anlatıyor tavsıye ederım kayınvalıdem şimdiden bı yelek patık takım yaptı annemınkılerı sayamıycam cok fazla şimdide tulum ceket patık takımı orcekmiş cekete başlamış bugun gosterdı beyaz oruyor allahatan 28 şubatta renklı ultrason var olmaz ama olurda hanı cınsıyetı kız derse dıye son umudum :) o zaman beyaz yakışır yavrumaaa aayyy oynadığını hısssettım cok harıka yaaa:52::49::49::49::49::49: hep yapmak ıstemiştim bunu smıleyı offf eski gunler geldı aklıma:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

bu arada 18 hafta olaraktan yolu yarılamış bulunuyorum artık eksılıyor gunler göbüşümde cıkıyor belli yanı hamıle oldugum allahımm cok şükür kavuşcamız gunu beklıyorum :49::49:

Back