baynlar bişi sorcam aklıma takıldı
normal doğumdan sonra göbek kordonunu keserken anne yada bebeğin canı yanıyormu
???
baynlar bişi sorcam aklıma takıldı
normal doğumdan sonra göbek kordonunu keserken anne yada bebeğin canı yanıyormu
???
bebeğinki yanmıyor tabikiykide
merak etme o an sen de acı hissetmezsin
yok canım ya senden ayrı bişi olduğu için acımaz sen asıl sancı ve açılma anındaki acıyı düşün acıdan çok ağrıymış ve kramplar ama ben korkmuyorum inş. normal olur sezeryandan b,in kat iyidir. böyle şeyleride takmayın kafanıza allah hepimize kolaylık verir inş.
e2 martha yı acın... fikir alabilirsiniz!!!
tşkü bayanlar bende normal istiyorum ama ok sezeryan olan varki
ufak bir sorunda sezeryana alıyorlar kendimi ikisinede hazırlamaya çalışıyorum :18:
e2 martha kanal ismi sanırım ama bende çıkmıyor
bende henüz öğrenemedimikili testimizi 18inde yaptırmıştık sanırım bir iki hafta kadar beklicem napalım.
bu arada ben rüyamda ultrasona bakıomuşum ve erkekmiş, bi de eşimle kuyumcu arıyoruz eşim bana küpe alıcakmış.
annemde ikinciye kız bebek seviyomuşbakalım hangimizinki çıkıcak kızlar
kıslar guzel annecıklerr duydunuzmu defne joy foster vefat etmıss duydum şok oldumm hemde mınıcık oglu varmıs ya
hangi defne joy hani su dans yarışmasında oyanayan esmer kıs mı hani sihirli annem dizisinde oynuyordu omu vefat etmiş allah rahmet eylesişn her kimse genede
e2 kanal ismi
program sunucusu
martha stewart
bizim derya baykalın cok cok gelişmiş yabancı versiyornu
yemek-süsleme-sikiş-bitki yetiştirme herseyi biliyor...
slm..
dün simsiyah kanamam oldu.. doktorumuza gitttik arkadaşlar . ne kesede ne de rahim içinde bişey göremedi, istirahat verdi , evde dinleniyorum. 14. haftadayım, aynı durumu yaşayan var mı aranızda
BENİMDE OLDU cabım senin gibi ama son 3 haftadır tertemizim allaha şükür progestan kullandım hep
endişelenme oluyo genelde dikkat et yeter
cevabınız için çok teşekkür ediyorum.bende ayrıca karın ağrısı , bel ağrısı ve akıntı bu aralar artmaya başladı sizde de olmuş muydu? olmuşsa hala devam ediyor mu ?sağlıcakla onları kucağımıza alabilsek, Allah'ım ne olur koru bebişlerimizi..
slm..
dün simsiyah kanamam oldu.. doktorumuza gitttik arkadaşlar . ne kesede ne de rahim içinde bişey göremedi, istirahat verdi , evde dinleniyorum. 14. haftadayım, aynı durumu yaşayan var mı aranızda
kıslar guzel annecıklerr duydunuzmu defne joy foster vefat etmıss duydum şok oldumm hemde mınıcık oglu varmıs ya
ay canım benimm ya o anlattıgın rüyanın gercegini yasadım ben ilk oğlumda doktor konrolünden cıkmıstık tabi erkek bebegimiz oldugunu öğrenmiştik ve esimde bende o kadar cok erkek olsun istiyorduk rabbimde gönlümüze göre verinci hemen eşimle kuyumcnun yolunu tuttuk bana ne istiyorsan al demişti tabi asırıya kacmadan benimde günlük kullanabilecegim bir küpeye ihtiyacım vardı ve aldım suan bile kulagımda belki seninde oğlun olur he ne dersin..hayırlısı mevlamdan
slm..
Bende ruya gordum bugun kucagimda cok tatli bir bebek ama kiz,mi erkek,mi bilmiyorum ben kizdir diyorum annemede henuz cinsiyetine bakmadim dedimilginc ikinci bir kizimmi olacak ne
slm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?