• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

tv 8 actım. ebruli yi izlicem
dün bi kaç sırt egzersizi yapmıştım. sanırım ii geldi. bugun bidaha yapayım!!!

şok oldum!!!
civil ankarada yok!!!

Son düzenleme:
o sayfada görünen tek pijamalar o kadar güzellerdi ki ve 3 4 liraya inan içine sinsin dokunmuş gibi ol rahatlıkla gördüğünü seç ve al hiç endişelenme malı iyi mi değil mi diye sadece gördüğünü beğendiysen tamam
dokundum pamuk pamuk, ipek gibi

kızlar defne joy foster 2 yasında bi erkek çocuk annesiymiş ve bugün evinde ölü bulunmuş
çok üzüldüm yhaaa

günaydın kızlar...
civilimi arkadaşımda tavsiye etti hatta istten alış veriş yaptı çok kaliteliymiş....:)))
evt yaa defne ölmüş bende çok üzüldüm kendinden çok oğluşuna üzüldüm sabah sabah bu ne kötü bi haberdi yarabbim......:5:

kızlar slmlar nasılsınız çoğu kişi öğrenmiş bebişleirnin cinsiyetlerini off benim 8 günüm kaldı geçmek bilmiyor valla dün gece rüyamda doktor kızın oluyo dedi böyle ultrasonda bakıyordu ay bilmiyorum çok heyecanla bekliyorum. bı arada ikislerde kızmış yerim ben onlarııııı

kızlar slmlar nasılsınız çoğu kişi öğrenmiş bebişleirnin cinsiyetlerini off benim 8 günüm kaldı geçmek bilmiyor valla dün gece rüyamda doktor kızın oluyo dedi böyle ultrasonda bakıyordu ay bilmiyorum çok heyecanla bekliyorum. bı arada ikislerde kızmış yerim ben onlarııııı

canım senin yine 8 günün kalmış benim daha 26 şubatta randevum of of nasıl geçecek :50:

bende henüz öğrenemedim :59: ikili testimizi 18inde yaptırmıştık sanırım bir iki hafta kadar beklicem napalım.
bu arada ben rüyamda ultrasona bakıomuşum ve erkekmiş, bi de eşimle kuyumcu arıyoruz eşim bana küpe alıcakmış.
annemde ikinciye kız bebek seviyomuş :49: bakalım hangimizinki çıkıcak kızlar :65:

evet canim ben elevit kullaniyorum ve ayiptir soylemesi simsiyah

aynen cnm yaaa...

demekki ilaçtan oluyo...:26:

canım tüm vitamin hapları idrar rengini değiştirir zaten...merak etme...
ben gece içiyorum sabah ilk idrarım kopkoyu sarı oluyor...

gün içinde bol bol su içiyorum...
açık sarıya dönüyor.

bildiğiniz üzere idrar acık sarı ise vucuda yeteri su alıyorsunuz demektir.

cnm byk dışkıdan bahsetmiştm ama saol

baktım canım
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
bi bak sok olacaksın fiyatlara pijama takımları 6 7 liraya ve daha neler neler
çok uygun fiyata

bende bakıcam çok heveslendim sağol cnm cım

BU ARADA rüyamda kız eteği alıyordum

cinsiyetini öğrenmedim
ama gönlüm bunu istiyo
napıyım diodum rüyamda:1:

annelere malum olurmuş...
ben iki kere rüya gördüm ikiside erkek ti...
sora doktorda onayladı...

sizinde rüyalarınız ve cinsiyetleriniz tuttu mu???
olasılık hesaplayalım!!!:66:

annelere malum olurmuş...
ben iki kere rüya gördüm ikiside erkek ti...
sora doktorda onayladı...

sizinde rüyalarınız ve cinsiyetleriniz tuttu mu???
olasılık hesaplayalım!!!:66:

ben hem kız gördüm hem erkek ama ilk erkek görmüştüm eşimin omuzlarında idi ve erkek çıktı...:52:

ya kızlar nerdeyse herkes öğrenmiş miniklerin cinsiyetini, ben çok merak ediyorum:58: ilk ne zaman öğrenebiliriz ki ya, 2 li testte belli olan varmı

ya kızlar nerdeyse herkes öğrenmiş miniklerin cinsiyetini, ben çok merak ediyorum:58: ilk ne zaman öğrenebiliriz ki ya, 2 li testte belli olan varmı

1 hafta sonra git hem ikili testi yapsın doktorun hemde cinsiyetini eğer görebilirse ve prensibi yoksa söyler....bana söyledi...:))

1 hafta sonra git hem ikili testi yapsın doktorun hemde cinsiyetini eğer görebilirse ve prensibi yoksa söyler....bana söyledi...:))
10 şubatta 2li testimiz var canım o zamana drumuz görebilirse söyler o zaman , yaşasın inşallah gösterir cinsiyetini de.

baynlar bişi sorcam aklıma takıldı

normal doğumdan sonra göbek kordonunu keserken anne yada bebeğin canı yanıyormu

???

Back