• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar bende dayanamadım geçen girdiğim bi mağazada gördüğüm herşeye bayıldım ve aldım bikaç takım elbise, çorap, panduf vs vs. bulunduğunuz yerden bi araştırın mağazanın adı civil ve her yerde şubesi açılıyormuş. eşim normalde beni frenlerdi almamam için ama oda sevdi. hemde indirimliydi bi çok ürün. baktıgım diğer mağazalarda 15 falandı ama biz daha şık bulduk aldıklarımızı hemde 7-8 liraya ve hala inanamıyorum aldığım fiyata

kızlar bende dayanamadım geçen girdiğim bi mağazada gördüğüm herşeye bayıldım ve aldım bikaç takım elbise, çorap, panduf vs vs. bulunduğunuz yerden bi araştırın mağazanın adı civil ve her yerde şubesi açılıyormuş. eşim normalde beni frenlerdi almamam için ama oda sevdi. hemde indirimliydi bi çok ürün. baktıgım diğer mağazalarda 15 falandı ama biz daha şık bulduk aldıklarımızı hemde 7-8 liraya ve hala inanamıyorum aldığım fiyata

nerde canım o magza gercekden ucuzmus ynı

hayırlı olsun bebişine yeni cicileri iyi günlerde giyer inş.:34:

kızlar benim daha bişey alasım yok....

İlk 3 ay kanamalarım çok oldu, düşük riski v.s. gözüm korktu heralde...

ben yengeç im yengeç olmasın çatışırız sonra aslan olsun kuzeni gibi...:)))

ben de yengecim yükselenim aslan..
aslan özelliklerini daha çok taşıyorum ve bu burçtan olanlarla çok iyi anlaşıyorum.
artık tesadüf mü bilemicem :1:
bebiş de aslan olsun aman erken doğurmayayım :1: kanka oluruz valla.. :21::21:

kızlar benim daha bişey alasım yok....

İlk 3 ay kanamalarım çok oldu, düşük riski v.s. gözüm korktu heralde...

benimde etrafımda kötü örnekler oldu.
benim gözümde ondan korktu...
ama iyi düşünmek lazım ki iyi olsun
pers günü doktora sorcam alışverişşşş ya-pa-bilir miiiiyyyyiiimmm????:92::74:

benimde etrafımda kötü örnekler oldu.
benim gözümde ondan korktu...
ama iyi düşünmek lazım ki iyi olsun
pers günü doktora sorcam alışverişşşş ya-pa-bilir miiiiyyyyiiimmm????:92::74:

Sen Ankara'ya gittiğinde yap alışveriş.. küçük yerde istediğin gibi herşeyi bulamayabilirsin....ama önce pipiyi sabitlet doktora, karışıklık çıkmasın :9:

elevit kullanan hamileler
dışkınızın rengi normal zamanlarkinden koyu ve garip bi renk oluyormu

ilaçtanmı acaba

KÖTÜ Bİ SORU AMA MERAK ETTİM :88:

nerde canım o magza gercekden ucuzmus ynı

canım biz iskenderun seyahatimizde aldık sordum her ilde açılacakmış en yakın zamanda da gaziantepte açılacağını söylediler hatta tlf numaralarımızı bıraktık üyelik gibi bi işlem oldu tlfnlarımıza ürün indirimleri yenilikler vs gbi bilgiler gelecek. netten bak canım nerelerde var diye
ya görmen lazım daha neler vardı neler

günaydın bacularrrrrr!!!
maşallah valla!!! karı buraya gönderdiniz!!!
yumuşak bi tipi halinde yağıyor...
tutsa da oğluşumla oynamaya cıksak:62:

elevit kullanan hamileler
dışkınızın rengi normal zamanlarkinden koyu ve garip bi renk oluyormu

ilaçtanmı acaba

KÖTÜ Bİ SORU AMA MERAK ETTİM :88:

canım tüm vitamin hapları idrar rengini değiştirir zaten...merak etme...
ben gece içiyorum sabah ilk idrarım kopkoyu sarı oluyor...

gün içinde bol bol su içiyorum...
açık sarıya dönüyor.

bildiğiniz üzere idrar acık sarı ise vucuda yeteri su alıyorsunuz demektir.

gülseren civil in kartını aldınmı yada alışveriş poşetine bi baksana web adresini versene!!!
internette iki ayrı adres var. hangisi bilemedim:27:

Back