• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

baynlar bişi sorcam aklıma takıldı

normal doğumdan sonra göbek kordonunu keserken anne yada bebeğin canı yanıyormu

???

yok canım ya senden ayrı bişi olduğu için acımaz sen asıl sancı ve açılma anındaki acıyı düşün acıdan çok ağrıymış ve kramplar ama ben korkmuyorum inş. normal olur sezeryandan b,in kat iyidir. böyle şeyleride takmayın kafanıza allah hepimize kolaylık verir inş.

bebeğinki yanmıyor tabikiykide
merak etme o an sen de acı hissetmezsin:52:

yok canım ya senden ayrı bişi olduğu için acımaz sen asıl sancı ve açılma anındaki acıyı düşün acıdan çok ağrıymış ve kramplar ama ben korkmuyorum inş. normal olur sezeryandan b,in kat iyidir. böyle şeyleride takmayın kafanıza allah hepimize kolaylık verir inş.

e2 martha yı acın... fikir alabilirsiniz!!!

tşkü bayanlar bende normal istiyorum ama ok sezeryan olan varki

ufak bir sorunda sezeryana alıyorlar kendimi ikisinede hazırlamaya çalışıyorum :18:

e2 martha kanal ismi sanırım ama bende çıkmıyor:19:

tşkü bayanlar bende normal istiyorum ama ok sezeryan olan varki

ufak bir sorunda sezeryana alıyorlar kendimi ikisinede hazırlamaya çalışıyorum :18:

e2 martha kanal ismi sanırım ama bende çıkmıyor:19:

e2 kanal ismi
program sunucusu
martha stewart

bizim derya baykalın cok cok gelişmiş yabancı versiyornu
yemek-süsleme-sikiş-bitki yetiştirme herseyi biliyor...

bende henüz öğrenemedim :59: ikili testimizi 18inde yaptırmıştık sanırım bir iki hafta kadar beklicem napalım.
bu arada ben rüyamda ultrasona bakıomuşum ve erkekmiş, bi de eşimle kuyumcu arıyoruz eşim bana küpe alıcakmış.
annemde ikinciye kız bebek seviyomuş :49: bakalım hangimizinki çıkıcak kızlar :65:

ay canım benimm ya o anlattıgın rüyanın gercegini yasadım ben ilk oğlumda doktor konrolünden cıkmıstık tabi erkek bebegimiz oldugunu öğrenmiştik ve esimde bende o kadar cok erkek olsun istiyorduk rabbimde gönlümüze göre verinci hemen eşimle kuyumcnun yolunu tuttuk bana ne istiyorsan al demişti tabi asırıya kacmadan benimde günlük kullanabilecegim bir küpeye ihtiyacım vardı ve aldım suan bile kulagımda belki seninde oğlun olur he ne dersin..hayırlısı mevlamdan

kıslar guzel annecıklerr duydunuzmu defne joy foster vefat etmıss duydum şok oldumm hemde mınıcık oglu varmıs ya

hangi defne joy hani su dans yarışmasında oyanayan esmer kıs mı hani sihirli annem dizisinde oynuyordu omu vefat etmiş allah rahmet eylesişn her kimse genede

e2 kanal ismi
program sunucusu
martha stewart

bizim derya baykalın cok cok gelişmiş yabancı versiyornu
yemek-süsleme-sikiş-bitki yetiştirme herseyi biliyor...

hmm bende çıkmıyor malesef cnm

sağol yinede paylaşım için:16:

slm..
dün simsiyah kanamam oldu.. doktorumuza gitttik arkadaşlar . ne kesede ne de rahim içinde bişey göremedi, istirahat verdi , evde dinleniyorum. 14. haftadayım, aynı durumu yaşayan var mı aranızda

slm..
dün simsiyah kanamam oldu.. doktorumuza gitttik arkadaşlar . ne kesede ne de rahim içinde bişey göremedi, istirahat verdi , evde dinleniyorum. 14. haftadayım, aynı durumu yaşayan var mı aranızda

BENİMDE OLDU cabım senin gibi ama son 3 haftadır tertemizim allaha şükür progestan kullandım hep
endişelenme oluyo genelde dikkat et yeter

BENİMDE OLDU cabım senin gibi ama son 3 haftadır tertemizim allaha şükür progestan kullandım hep
endişelenme oluyo genelde dikkat et yeter

cevabınız için çok teşekkür ediyorum.bende ayrıca karın ağrısı , bel ağrısı ve akıntı bu aralar artmaya başladı sizde de olmuş muydu? olmuşsa hala devam ediyor mu ?sağlıcakla onları kucağımıza alabilsek, Allah'ım ne olur koru bebişlerimizi..

cevabınız için çok teşekkür ediyorum.bende ayrıca karın ağrısı , bel ağrısı ve akıntı bu aralar artmaya başladı sizde de olmuş muydu? olmuşsa hala devam ediyor mu ?sağlıcakla onları kucağımıza alabilsek, Allah'ım ne olur koru bebişlerimizi..

olmazmı oldu canım herkeste akıntı çok oluyo tek senle ilgili değil şuanda belim kopuyo hatta işyerinde küçük yastık var onu koyuyorum belimin arkasına
inş. canım bebişlerimizi alıcaz kucağımıza

slm..

Çok geçmiş olsun Allahtan öenmli bişi yok. bol bol dinlenelim bayanlar yormayalım kendimizi:34:

kizlar ya bende defneye cok uzuldum daha 3gun once dans yarismasinda izledik bugun yok ve geride minicik oglunu birakti inanilcak gibi deil cok etkilendim

Bende ruya gordum bugun kucagimda cok tatli bir bebek ama kiz,mi erkek,mi bilmiyorum ben kizdir diyorum annemede henuz cinsiyetine bakmadim dedim:27: ilginc ikinci bir kizimmi olacak ne :49:

ay canım benimm ya o anlattıgın rüyanın gercegini yasadım ben ilk oğlumda doktor konrolünden cıkmıstık tabi erkek bebegimiz oldugunu öğrenmiştik ve esimde bende o kadar cok erkek olsun istiyorduk rabbimde gönlümüze göre verinci hemen eşimle kuyumcnun yolunu tuttuk bana ne istiyorsan al demişti tabi asırıya kacmadan benimde günlük kullanabilecegim bir küpeye ihtiyacım vardı ve aldım suan bile kulagımda belki seninde oğlun olur he ne dersin..hayırlısı mevlamdan

amin inş. hayırlısı olsunda aslında biz kız umuyorduk ama şimdi bana hep erkekmiş gibi geliyo. dediğin gibi hayırlısı olsun da sağlıkla gelsin yeter.
ay bende mi bişiler aldırsam:21:

slm..

geçmiş olsun cnm bazılarında olabiliyo

yat dinlenn fazla iş yapmamaya çalış

Bende ruya gordum bugun kucagimda cok tatli bir bebek ama kiz,mi erkek,mi bilmiyorum ben kizdir diyorum annemede henuz cinsiyetine bakmadim dedim:27: ilginc ikinci bir kizimmi olacak ne :49:

hehe inş. bende hep kız cicileri alıyorum görüyorum rüyamda geçen gün ciddi
ciddi gittim pembepolar battaniye aldım hangi akla hizmet aldım bilmiyorum ama içimden geldi

Back