-----2010 KASIM hamişleri----

şeymacm sen kaç haftalıksın peki ikli tarama testini yaptırdınmı 8 şubatta yaptırcam inş ben

bnmde hamileliğim çok rahat geçiyo cnm elham çin takvimine göre kız görünüy be sene kız senesiymş herkes öyle diyo ama bakalm sağlıklı olsunlarda (= :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

bbu topiktede şuan % 85 erkek mevcut:)))

şeymacm sen kaç haftalıksın peki ikli tarama testini yaptırdınmı 8 şubatta yaptırcam inş ben

15+4 haftalığım cnm

yaptırdım 12. haftada iyi çıktı çok şükür.....:34:

saol canim sorma valla oyle bi korktum ki bebisime bisey olcak diye cok sukur bise yokmus

şükür cnmm :16:

Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez

Benim hamileliğimin nasıl geçtiğine şahit olan ve drun erkeğe benziyor dediğini bilen herkes istisnasız bu tezin çürüdüğünü düşünüyor :1::1:

kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:

çok geçmiş olsun canım.

bende burda eşiyle birlikte olanlardan krengi akıntılar vb gelince tedirgin oldum.
eşimde bebeğin rahatı bozulmasın diye uslu duruyor-sağolsun...
bu gidişle 9 ay kocaya hasretim...

hatta rüyalarımda bile kocam;bebeke bişi olmasın diyip benden uzak duruyor:52:

kızlar kendinizdeki değişiklikleri takip ediyorsunuz ya;
kilo alımı-verimi, gögüs büyümesi, çatlaklar vb.

ben kendimde başka iki şey fark ediyorum:
tırnaklarım geç uzuyor
tüylerim daha hızlı çıkıyor

sizde var mı böle durumlar???:44:

tırnaklarım geç uzuyor

Evet benimde öylee tüylere yetişemiyorum yaniii

Kızlar bişi sorcam, yarın herkes cevaplasınn akşam gelip okucam :49: bende akıntı olmamasına rağmen bu ara feci kaşıntı var, sizde de var mı ???Ya doktorun verdiği kremde işe yaramıyor, sızım sızım mahvoluyorum.Yarın sabah mesaiye başlıyorum istirahatten sonra, bakalım ne yapcam bu kaşıntıylaaaa:59:

Kızlar,beylikdüzü kolan hospital e giden var mı?Varsa bana p.m atabilir mi lütfen? Yarın kontrolüm var,doğum fiyatlarını falan öğrenicem,size de bildiririm :) :3:

Kızlar bişi sorcam, yarın herkes cevaplasınn akşam gelip okucam :49: bende akıntı olmamasına rağmen bu ara feci kaşıntı var, sizde de var mı ???Ya doktorun verdiği kremde işe yaramıyor, sızım sızım mahvoluyorum.Yarın sabah mesaiye başlıyorum istirahatten sonra, bakalım ne yapcam bu kaşıntıylaaaa:59:

bende oyle bisey yok canim acaba usutuyomusun benim usutunce oluyor

tırnaklarım geç uzuyor

benim tirnalklarim da cabuk uzuyor tuylerimde

tırnaklarım geç uzuyor

Benim de tam tersi :52:

Ben de yok öyle bişii..

günaydın kızlar, ikili testin kan sonucu güzel çıktı 1/10000. çok şükür. sizinle paylaşmak istedim. :9:

yaa gercekten bızım veletlermi o pıtpıtlar ben anlamıyorum:26:

bence onlar dün pıtpıtlatken eşimin elini karnıma koydum oda hissetti....daha önce neden böyle olmuyordu bizlere bebek büyüyünce başladı demek ki o....:))))

ne guzel ..ben kendı cocugumun adını secemıyorum..dedesının adı oolmak zorundaymıs :84:

bu zorundalığa sinir oluyorum ama inş Allah eşine bir rüya gösterirde kurtulursun bu isimden...:))) bizde karar almıştık kız benim erkek eşimindi şimdi harıl harıl isim arıyor....

Şeymacım, benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkekim geliyor :emir_bebek::nazar:

Sanıyorum 2011 Temmuz ayı erkek ayı olacak :1:

Hayırlı olsun erkekin....:nazar: sağlıcakla gelsinler inş....

selam arkadaşlar bende uzun süredir takip ediyorum ama mide bulantıları yüzünden bir türlü yüzüm gülmedi 12+4 oldum hala geçmedi.bu arada cinsiyetini öğrendik.benim bebişte erkekmiş bakalım hayırlısı.bu arada ağrısız dikişsiz bir jel varmış normal doğumu kolaylaştıran onun ismini buldum.dianatal obstetrik jel diye bişeymiş ismi eczanelerde varmış yosada istetebiliyomuşuz.arkadaşlar bu durumu doktorlarımıza bi soralım, benim kontrolume daha var yeni gidecek arkadaşlar varsa sorsun.

hayırlı olsun erkekin şekerim....umarım bulantılarında geçer biran önce....

slm kislar coooook mutluyum turkiyeye geliyorum.insallah bebegimin cinsiyetinide ogrenmek istiyorum burdaki manyaklar 17 yada 21.haftada soyleriz dediler

çok sevindim adına canım....hadi dört göle bekliyoruz seni..:))))

Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez

ayyyy inş değişmez kız diye severken erkek dedi doktor erkeğe alıştım şuan bir kez daha dumur olmak istemiyorum.....

kislar sahi ben dun gece yine acillik oldum.ayiptir soylemesi uzun bi aradan sonra esimle beraber olduk.banyoya girdim benden bi kan bosaldi boyle acik kirmizi ama baya bi geldi,,durmadi.hemen doktora gittik kontrol falan ettiler bebegimde bisey yokmus ilk aylarda biraz daha hassas oluyomus ondanmis yani korkma dedi 2 hafta yasakladi.
kislar bide ben hep evdeyim genelde uzaniyorum sirt ustu,oturamiyorum acaba bebegim rahatmidir kan falan gidiyomudur bi bilgisi olan varmi??:26:

geçmiş olsun Allahtan birşey yokmuş...:)
okuduklarımda sol tarafınıza yatın yazıyordu geçen bir arkadasta paylaştı burda sırt üstü yatmak bebeğe zararlıymış diye bende daha yatmıyorum....:52:

mantar oluşmuştur belkim akıntıda yok diyorsun ama bilemiyorum ki bende akıntı var ama abartılacak bir kaşıntı yok....

günaydın kızlar, ikili testin kan sonucu güzel çıktı 1/10000. çok şükür. sizinle paylaşmak istedim. :9:

günaydın şekerim....:)
hayırlı olsun sonuç güzel çıkmış......

günaydın canım,
gözünaydın çok sevindim. :nazar:
bizim kontrolümüz 17 gün sonra üçlü test yapılacak o zaman.
inşallah bizim bebişimiz de sağlıklıdır :emir_bebek:

günaydın arkdaşlar:21: baya bir geçmişi okudum, pipi gören görene... cinsiyetlerimiz hayırlı olsun... hepiciği sağlıklı olur inşallah... cinsiyet muhabbeti geçtiğinde size bu konuda bilgi vereceğim ben doktorum 18. haftada söyleyecek cinsiyetimizi çünkü... bekleyeceğim, pek de sabırlı değilimdir ama:52:

arkadaslar tecrübeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim ben 12 subatta kont gidecegim ve 11 haftalık olacak bebegim acaba 2li taramayı yaparmı dr.? yoksa 12. haftamı olması gerekiyor?

günaydın kıslarrrr
ohhhh tatil tatil taaaatiiillllll:66:

yağmurlu bir güne merhabaaa

dün akşam göbek deliğinin sağ yanında kalp atışı gibi bişiler hissettim.:52:
eşimin elini de koydum o da hissetti.

ama o pıt pıt lar gibi değildi. kalp atısı gibiydi...

togi-eylülcüm sen dopper ile duyuyon ben el ile duyabilir miyiyim acaba:53:

arkadaslar tecrübeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim ben 12 subatta kont gidecegim ve 11 haftalık olacak bebegim acaba 2li taramayı yaparmı dr.? yoksa 12. haftamı olması gerekiyor?

11.haftada bebeğin gelişimine bakalar yeteri kadar büyümüş ise yapabilir
ama zaten ikili test illaha 12.haftada olacak diye bi durum yok. 12.haftada yapılmaya başlıyor 13. haftadada yapabilir 14. haftada da yapabilir...

Back