Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun gnl84 öksürüğe ballı zencefil çok iyi geliyor ama zencefil hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum :44:
AH CANIM AHH DENEMEDİMMİ ZANNEDİYORSUN
ballı zencefiller
ballı ıhlamurlar
ballı turflar
ballı sütler
içim dışım bal oldu çocukta bal yemeyecek doğunca
yok geçmedi son çare gidiyorum artık doktora yoksa hiç ilaç kullanmaktan yana değilim ama mecburum artık sanırım![]()
Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
Ben 10+5 günlük hamileyim.Gebeliğimin başından bu yana düşük önleyici iğne ve progesteron jel kullanıyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu hamileliğimde genetik kan tarama testleri yapıldı ve bazı değerlerden dolayı pıhtılaşma riski olduğu belirlendi. Doktorum mutlaka kullanmalıyız diye bir tehlikemiz yok ama önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi bu iğnelere de bu hafta başı itibari ile başladım.İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.
Ebe hemşire bir arkadaşa bir sorum olacak, el dopleri kullandığınızı okumuştum.Bende dayanamadım ve sipariş verdim dün teslim aldım ilk denememizde bir sounç alamadım bu seferde kuruntu yapmaya başladım.Sitelerde 12.haftadan itibaren yazıyor.Siz kaçıncı haftadan itibaren duymaya başladınız acaba daha erken mi yada ben yerini mi saptayamadım ??
Kızlar bende 9+3 oldum.2 gün önce kabızdım ve zorlandım tuvaletimi yaparken.normalde beyaz akıntım olurdu ama o zorlamadan sonra acık kahverengi bir lekede gördüm akıntıda.çok korktum panikledim.ertesi sabah hemen doktora gittim.ultrasyonda doktorum baktı ve hiç bir sorunun olmadıgını gözükmediğini söyledi.ama yinede garanti olsun diye progestan iğnesi yapalım dedi.sanırım iğnenin adı prolutan dı.kalçadan vurdular o gün.sonra korktum ama bir tehlike olmadıgında bu iğnenin yapılmasının bebeğe zararı olur mu acaba?bir dahada öyle bir leke falan gelmedi.bebeğiime bi zararı olmaz dimi tehlike falan yoksa?
korkulcak bisey oldugunu sanmıyorum bebek kandine rahimde yer acmaya baslarmıs bu aylarda bence o hissetigin acı bebegin haraketi olabilir ama sen adını koyammıyorsundur
Ben hiç sağlıklı şeler yiyemiyorumyumurtayı duymak bile rahatsız ediyo
çubuk kraker ve kola
![]()
evt karın büyüdğü için oluyormuş sancı
dün 2 kere hareketlerin ide hissettim artık çok şükür darısı sizlere inş. bayanlar....
cnm yumurtayı yağda içine peynir yada patates ile pişirip yemeyi dene
ve kola çok içmee(( ben 2-3 yudum içerim oda haftada bikere bazen hiç
BU ARADA KABIZ ARKADAŞLAR SİZE BİR ÖNERİM OLUCAKKK......
bunu kahvaltıda birkaç gün yapın farkı görüceksiniz tadıda oldıkça lezzetlii
bir tabağa zeytin koyun yiyiceğiniz kadar siyah olması lazım
üzerine bolca kekik ve kırmızı biber serpinn
üzerinee bolca zeytinyağı dökünn
vee istediğiniz ölüçüde limon sıkın
bu sosa ekmek bandıra bandıra sabah kahvaltıda yiyin eğer zeytin sevmiyorsanız sadece
bu sosla bileee kabızlığınız geçicektir
hemde kahvaltıda oldukça lezzetli oluyorr
YUMURTA ve beyaz PEYNİR YİYEMEYENLER İÇİN
kahvaltılardaa......
1---yağda beyaz peynirleri eritin iyice üzerine yumurta kırın pişirin ama koklamamaya çalışın öyle
yiyi
2---yağı kızdırın içine ince ince doğradığınız patatesleri atın kızarıncaya kadar yağda
pişirin üzerine yumurta kırın yumurtada piştikten sonra üzerine hafif nane ve pulbiber serpip yiyin
3---- salam yada sucuklu deneyin yumurtayıı
ama mutlaka yemeye çaşlışınn
SÜT İÇEMEYENLER DEyatarken tiklesinler kafayaa hemen uyusunlar
mide bulantısı yapmıyor
HEPSİ BENİM taktiklerim ve hepsini denedim arkadaşlar. umarım iyi gelir sizlerede....![]()
Herkese merhaba, kasım hamileleri bölümünü bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ama artık üye olmaya ve güzel sohbetlerinize katılmaya karar verdim.
Ben 10+5 günlük hamileyim.Gebeliğimin başından bu yana düşük önleyici iğne ve progesteron jel kullanıyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için bu hamileliğimde genetik kan tarama testleri yapıldı ve bazı değerlerden dolayı pıhtılaşma riski olduğu belirlendi. Doktorum mutlaka kullanmalıyız diye bir tehlikemiz yok ama önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi bu iğnelere de bu hafta başı itibari ile başladım.İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.
Ebe hemşire bir arkadaşa bir sorum olacak, el dopleri kullandığınızı okumuştum.Bende dayanamadım ve sipariş verdim dün teslim aldım ilk denememizde bir sounç alamadım bu seferde kuruntu yapmaya başladım.Sitelerde 12.haftadan itibaren yazıyor.Siz kaçıncı haftadan itibaren duymaya başladınız acaba daha erken mi yada ben yerini mi saptayamadım ??
Merhaba kızlar, Nasılsınız...
Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.
Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.
Lütfen siz de üzülmeyin...
Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...
ikizlerimizin anasıı akşam akşam slm söyle teyzelerinden onlara yerim ben onları
allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
bende yarın doktora gitcem 1 haftadır ne yaptıysam geçmedi öksürüğüm dahiliyeye gitcem
hamilelikte verilecek bişiler versin sonra doktoruma onaylatayım inş. bişi yapmaz bebişime ama artık dayanamıyorum geceleri öksürükten uyuyamıyorum okadar yani
cnmmmmmmmmm kızlarımdan hangini wersem senin yakışıklıya acabaaaikizler doktordan ne zaman dönecek merakla bekliyorum???
kız olursa ben birine talibim
naz duydunmuuuuuuu????
cici anneler duymayan kalmasın...
bebem e topikten gelin bulmazssam olmaz...![]()
canım çok teşekkür ederim önerin için kabızlık için deniyecem.saol :)
şeyma cımmm;
hamileliğin kitabını ben yazdım diyorsun yani
maşallah maşallah![]()
cnm çok geçmiş olsun bebeklerim çok iiler kıpır kıpırlar teyzeleri bi görseniz elleri ayakları hiç durmuyo:)7.84 cm olmuşlaarcinsiyetlerinide örendim.)))
cnmmmmmmmmm kızlarımdan hangini wersem senin yakışıklıya acabaaatopiğin cadıları geliyo kıslaaarrr:))müjde müjdeeee
![]()
Ayy süper çok sevindim inancnm çok geçmiş olsun bebeklerim çok iiler kıpır kıpırlar teyzeleri bi görseniz elleri ayakları hiç durmuyo:)7.84 cm olmuşlaarcinsiyetlerinide örendim.)))
cnmmmmmmmmm kızlarımdan hangini wersem senin yakışıklıya acabaaatopiğin cadıları geliyo kıslaaarrr:))müjde müjdeeee
![]()
bu arada kızlar içime nedense bu topikten birkaç kişiniN CİNSİYETİNİN SONRADAN
YANLIŞ BAKILMASINA KARAR VERİLİP ERKEK DENİLENLER KIZ ÇIKICAK GİBİDE GELİYO BANAnedense
ÇÜNKÜ BU KADAR ERKEK olması çok ilginçç :44:
cnm çok geçmiş olsun bebeklerim çok iiler kıpır kıpırlar teyzeleri bi görseniz elleri ayakları hiç durmuyo:)7.84 cm olmuşlaarcinsiyetlerinide örendim.)))
![]()