• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar bulantılarıma sanki meyveli yoğurt ve dondurma iyi geldi gibi. SIkıntısı olana tavsiye edilir.

ayy cnm dondurma yeme ama bak bn 2 gündür hastayım inan çok zor geçiyoo sen yoğurt ye bol boll bu arada bnm hç bulantım yok sen kaç haftalıksın

ayy cnm dondurma yeme ama bak bn 2 gündür hastayım inan çok zor geçiyoo sen yoğurt ye bol boll bu arada bnm hç bulantım yok sen kaç haftalıksın

Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? İlaç kullanabiliyor musun? Ben de sanırım hastalığı uçukla geçiriyorum :((
Bulantının olmamasına çok sevindim bu arada.
Ben 6+ 3 haftalığım. Ticker'ımı fındığımın kalp atışlarını duyduktan sonra yapacağım :)))

Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? İlaç kullanabiliyor musun? Ben de sanırım hastalığı uçukla geçiriyorum :((
Bulantının olmamasına çok sevindim bu arada.
Ben 6+ 3 haftalığım. Ticker'ımı fındığımın kalp atışlarını duyduktan sonra yapacağım :)))

saol cnm şimdi daha iyiyim ilaç içmedm him ıhlamur ballı süt portakal suyu fln içtim.. ne zmn duycan cnm kalp atışını bnde duyduktan snr yapmayı düşüüyorum gerçi nasıl yapılıyo bilmiyom ama öğrenirim:1:

saol cnm şimdi daha iyiyim ilaç içmedm him ıhlamur ballı süt portakal suyu fln içtim.. ne zmn duycan cnm kalp atışını bnde duyduktan snr yapmayı düşüüyorum gerçi nasıl yapılıyo bilmiyom ama öğrenirim:1:

Haftaya salı doktorla randuvumuz var, o gün duymayı bekliyorum :))
Yaparız canım tickerlarımızı birlikte :))))

cnm hamişlerim, 7 aralık'a randevu aldım. Nedret kolsal dan bakalım ne diyecek. Gelişmeleri aktaralım sürekli.

Arkadaşlar paylaştınız mı hamileleğinizi :nazar: ben 3 aylık olana kadar sölemek isatemiyorum çevreme. Sizin düşünceleriniz nasıl??

:) ne güzel :nazar: Allah seni ve bebişini nazarlardan saklasın. Ben çekiniyorum sölemeye bide biz eşimle beraber aynı yerde çalışıyoruz napıcam bilmiyorum:)

amiin cnmm hepimizi:) e daha gzl işte cnmm bikişiye slersiniz ztn hemencecik yayılır gzl hbr.))

cnm benim ilk gebeliğim sonlandırılmıştı. Oyüzden bunda da çok tırsıyorum. İnşallah kalp atışından sonra umarım önceki gibi olmaz:(

cnm benim ilk gebeliğim sonlandırılmıştı. Oyüzden bunda da çok tırsıyorum. İnşallah kalp atışından sonra umarım önceki gibi olmaz:(

Benimde ilk gebeliğim sonlandırıldı. Şimdi de sadece aileler ve bazı arkadaşlarımız biliyor. Bizde 3. ayımızı bekleyeceğiz söylemek için.

İyi düşünün kızlar. Herşey iyi olsun. Meleklerimiz Rabbimize emanet.

Biz sadece ailelerimize söyledik. Geçen gün çok yakın bir arkadaşım telefonda adet görüp görmediğimi sordu, yalan söylemek istemedim ve artık o da biliyor.
İş arkadaşlarıma 10. haftadan sonra söylemek istiyorum.

kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı herşey allahtan o ne derse o olur bol bol dua edelim rabbim bebklerimizi bze bağışlasın(amiin)

Back