Selam Naz. Kaç haftalık hamilesin?
slm cnmm bn 4 haftalıken dr gittim şimdi 5 haftalık oldum cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Naz. Kaç haftalık hamilesin?
Kızlar bulantılarıma sanki meyveli yoğurt ve dondurma iyi geldi gibi. SIkıntısı olana tavsiye edilir.
merhaba kızlar, sata göre 4+4, göğüs uçlarımda çok ağrı var dokununca normal mi??
ayy cnm dondurma yeme ama bak bn 2 gündür hastayım inan çok zor geçiyoo sen yoğurt ye bol boll bu arada bnm hç bulantım yok sen kaç haftalıksın
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? İlaç kullanabiliyor musun? Ben de sanırım hastalığı uçukla geçiriyorum (
Bulantının olmamasına çok sevindim bu arada.
Ben 6+ 3 haftalığım. Ticker'ımı fındığımın kalp atışlarını duyduktan sonra yapacağım :)))
saol cnm şimdi daha iyiyim ilaç içmedm him ıhlamur ballı süt portakal suyu fln içtim.. ne zmn duycan cnm kalp atışını bnde duyduktan snr yapmayı düşüüyorum gerçi nasıl yapılıyo bilmiyom ama öğrenirim
Haftaya salı doktorla randuvumuz var, o gün duymayı bekliyorum :))
Yaparız canım tickerlarımızı birlikte :))))
Arkadaşlar paylaştınız mı hamileleğinizi ben 3 aylık olana kadar sölemek isatemiyorum çevreme. Sizin düşünceleriniz nasıl??
bnm drumda bkleyn dedi kalp atışından snr söleyin dedi ama eşim dururmu yaydı herkese
:) ne güzel Allah seni ve bebişini nazarlardan saklasın. Ben çekiniyorum sölemeye bide biz eşimle beraber aynı yerde çalışıyoruz napıcam bilmiyorum:)
slm cnmm bn 4 haftalıken dr gittim şimdi 5 haftalık oldum cnmm
merhaba kızlar, sata göre 4+4, göğüs uçlarımda çok ağrı var dokununca normal mi??
cnm benim ilk gebeliğim sonlandırılmıştı. Oyüzden bunda da çok tırsıyorum. İnşallah kalp atışından sonra umarım önceki gibi olmaz