• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

nasıl olsun canım topiğimiz sakin sessiz 5+6 olduk bizde bugün kasıklarım ağrıyor şimdi off yatıp uzanmak istiyorum maalesef işyerindeyim.

Bazen bana da oluyor ama sıklığı gittikçe azalıyor :)))) Ben de hamiş olduğumu öğrendiğimden beri işe gitmeyi hiç istemiyorum, ama el mecbur :(((

merhaba hoşgeldin. ben de bikaç gündür giremedim foruma. bugün de çok midem bulanıor:(
çay kahveyi ben de bıraktım sigara cnm istior zaten onları içince:)
ben de 6 haftalık ama daha doktora gitmedim korkuorum gitmekten.. daha randevu alamadım. nasıl yenicemkorkumu bilmiorum:):61:

Bende nazar değmesin bulantı yok.:nazar: Gerçi, benim midem zaten en ufak şeyden bulanır, belki de bulantıları ben herzamanki bulantılarım sanıyor olabilirim :))

Kızlar, ben her gün değil ama bazı günler doymuyorum. Yiyorum, yiyorum ama hala açlık, hala açlık. Sizler böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ben de doymayınca ayrana hücum ediyorum, kalsiyum olsun bi de kilo almayayım diye

bende tıka basa yiyorum hatta çatlayacak gibi oluyorum 2 saat sonra karnım gurulduyor oha diyorum kendime

:25:altı haftalık hamileyim galiba bebeğimi kaybediyorum.önce kahverengi lekelerim vardı hafif sonra arttı.doktora gittim progestan ilaç verdi sabah iki akşam iki kullanıyorum moralim çok bozuk:43: bi ağrım sancım yok. doktor alttan bakmadı ultrasonda göründü kese bebekte göründü ama çok küçük olduğu için sağlıklımı sağlıksız mı bilemeyiz dedi bir hafta sonra gel dedi. belki düşmez ama sen yinede bel bağlama dedi. böyle beklemek öyle zor ki.. lütfen bize dua edin hakkımızda hayırlısı olsun:43:

cnm bendede oldu kahve akıntı 2 gün boyunca bence bebek düşerken kan gelir
senin doktorun nasıl bir doktor bilemiyorum amaa
benim doktorum 55 yaşlarında tecrübeli özel doktor
banaa kahve akıntıdan birşey olmaz dedii
belkide adet güününe yakınsa ondandır
sen içini ferah tut benceee:71:

kızlaaaar.doktordan geliyorum.duydum bebişimin pıt pıtlarını.çok güzel bi his ya.6 hafta 5 günlük çıktı.8mm.of üstümden bi yük kalktı kalp atışını duyunca.bu arada şu mesajların altındaki sayaç nasıl yüklenio?:49::49::49:

naghtigall merhaba evet izmirliyim.ama benimde yakındır izmirden ayrılmam eşimin işi dolayısıyla hiç istemiyorum ama mecburuz:((
inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğimiz
benim mide bulantılarım ve kasık ağrılarım var
yemek yiyebiliyorum ama onun dışında ara öğünlerde canım istemiyor hiçbirşey
geçen haftaya kadar incir hurma kayısı ceviz badem severek yiyordum şimdi zorla bazen hiç yiyemiyorum

kızlaaaar.doktordan geliyorum.duydum bebişimin pıt pıtlarını.çok güzel bi his ya.6 hafta 5 günlük çıktı.8mm.of üstümden bi yük kalktı kalp atışını duyunca.bu arada şu mesajların altındaki sayaç nasıl yüklenio?:49::49::49:

gözün aydın olsun teacher ne mutlu sana darısıda başımıza işlh..:66::66:

süperrr ..çok sevindim canım
son adet tarihin kaç acaba bende bugun 6+6 yım
yarın doktora gideceğiz bakalım inşallah herşey yolundadır

Son düzenleme:
canım benim son adet tarihim ekimin 5 veya 6sıydı sanırım.tam hatırlamıorum.ölçüme göre hafta belli oluyo.8mm bu haftaya denk gelio.senin ki satagöre 6 hafta sanırım.ben ozaman baktırdığımda sadace kese görülmüştü.acele etme bence.alttan muayene ettirme hemen.benim doktorum pek istemiyo mesela biraz daha bekliyelim dio hep.

Tebrik ediyorum teachercım :)) Darısı başımıza :)))

Back