• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

canım, internette "kaç haftalık gebeyim" arat. Herhangi bir siteye gir. Orada sat ını girerek muhtemel doğum gününü görürsün :)))

teşk ederim canım....
Şu anda 4 hafta 2 günlük hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 9 Ağustos 2011'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen aslan olacaktır
bana bu sonucu verdi...

teşk ederim canım....
Şu anda 4 hafta 2 günlük hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 9 Ağustos 2011'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen aslan olacaktır
bana bu sonucu verdi...

Sağlıkla o tarihleri göreceğiz turkuazcım inşallah :)))) Benimki eğer 1 hafta erken gelirse yengeç olacak, tam zamanında gelirse annesi ile birlikte aslan olacak :))

Nazcım, sen 5 haftalıksın değil mi? Ve 11 aralıkta idi kontrolün? Yani 7. haftanda kontrolün olacak. Canım, kimi anne adayları 8. haftada kalp atışlarını görüyor, kimisi 6. haftada. Yani bunun tam bi kuralı yok. Kontrolünde muhtemelen göreceksin canım, içini rahat tut :))

Nazcım, sen 5 haftalıksın değil mi? Ve 11 aralıkta idi kontrolün? Yani 7. haftanda kontrolün olacak. Canım, kimi anne adayları 8. haftada kalp atışlarını görüyor, kimisi 6. haftada. Yani bunun tam bi kuralı yok. Kontrolünde muhtemelen göreceksin canım, içini rahat tut :))

ewet cnm 5 haftalıkım 11 indede gidicem çok heyecanlıyım yaaa çok garip bi his korkuyorum:( allah hepimize duymayı nasip etsin:)

ewet cnm 5 haftalıkım 11 indede gidicem çok heyecanlıyım yaaa çok garip bi his korkuyorum:( allah hepimize duymayı nasip etsin:)

Aynı heyecan bende de var canım. Haftaya gideceğim ve 7. haftam olacak. Ben de kalp atışlarını görmeyi çok istiyorum, heyecanla bekliyorum :)))

merhaba beni de aranıza alın ve bana yardım edin lütfen.son adet tarihim 25 ekim 2010.. 24 kasım da bhcg baktırdım 172 çıktı.sonra bi daha tekrarlatmadım.bugün ed keseyi görmeye gittim.keseyi gördük çok şükür.ama 7 mm dedi.sat e göre 5+3 üm ama usg ye göre 5+0 sın dedi doktor.10 gün sonra kalp atışını görmeye çağırdı.ama benim içime bir kurt düştü.acab gelişmesi durdu mu?yani 3 gün öncesinde mi kaldı?ne bieyim ne yapsam?başka dr a gitsem mi?gitmesem mi?normal mi değilmi? sizin ne zaman gittiniz ve kaç mm çıktı?böle olup kalbi atan var mı?çok endişeliyim ne olur yardım edin bana

merhaba herkese, az önce test yaptım ve pozitif çıktı....acaba doğru mudur sonuç?
çok heyecanlıyım:52:

doğrudur cnm hayırlı olsunnnn:16::16::16:

Kızlar doktorum dedi ki eğer 23:00 de yatıyosan saat 20:00 den sonra kesinlikle hiç birşey yeme.Mide kazınmaları normal , sık sık ama az az ye dedi.Yumurta çok önemli, meyveleri öğün arası ye, bol su iç, en az 1,5 litre içmeye çalış dedi. Çiğ et vs. çiğköfte gibi asla yeme, dışarıda iyi yıkanmamış salata falan yeme, et, balık, yumurta bile çok pişmiş olsun..Anne adaylarıyla paylaşmak istedim..

cnm sağol güzel paylaşımların içinnnn:71:

kızlar bende aranıza yeni katılan kasım ayı hamilelerindenim allah hepimizin bebeğini kucagına almayı nasip eder amin.

hşg. cnm bnm amin....hşg.sende

slm meleğimin teyseleri nasılsınız bakem bugun bis birazdan sağlık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz bakalım arkadaşlar keşek topiğin ilk sayfasına herkesın ısmı hamılelik haftalık muhtemel dogum tarıhını ekleyebilsek ne güzel olurdu bunu bayan seyma yapabılır galıba duy sesımızı ve cetvel ekle bise teyzesiiiiiiiiiiiiiii

CANLARIMMMMMMMMMM:79::79::79::79::79::79::79::54::54:
artık bizde cetvel yapalım doğru diyorsunuz bütün kasım anneleri
herkes bebeğinin tahmini doğum tarihini yazsın lütfen
sonra liste halinde cetvel oluşturalım olurmu:40:
listeye eklenmek isteyenler
bebeklerinin tahmini doğumunu versin banaa:29:
farklı fikirleri olan varsa söylesin:26:
değişik birşeyler yapalım sayfamızdaaa
meselaa bebeklerine ciciler almaya başlayanlar
resimlerde ekleyebilir....:49:
oda yapıp yapmama fikirlerinide paylaşabilirizzz
evet cevaplarınızı bekliyorum canlarımmmmmmmmmm:16:

merhaba beni de aranıza alın ve bana yardım edin lütfen.son adet tarihim 25 ekim 2010.. 24 kasım da bhcg baktırdım 172 çıktı.sonra bi daha tekrarlatmadım.bugün ed keseyi görmeye gittim.keseyi gördük çok şükür.ama 7 mm dedi.sat e göre 5+3 üm ama usg ye göre 5+0 sın dedi doktor.10 gün sonra kalp atışını görmeye çağırdı.ama benim içime bir kurt düştü.acab gelişmesi durdu mu?yani 3 gün öncesinde mi kaldı?ne bieyim ne yapsam?başka dr a gitsem mi?gitmesem mi?normal mi değilmi? sizin ne zaman gittiniz ve kaç mm çıktı?böle olup kalbi atan var mı?çok endişeliyim ne olur yardım edin bana

hg cnmm aramıza ama önce sakin ol bnce anormal bi durum yok bnde 5 haftalıkım bn kaç mm olduğunu bile bilmiyorum kesemin sadece 14 gn snr gel dedi kalp atışı için daha tecrübeli arkadaşlar anlatıcaktım keselerinin çapını mrk etme bi sorun yoktur

hoşgeldin aramıza canımmm:71:
hayırlı olsun bebekin:69:
yok cnm gelişmesi durmuş olamaz tabii
bence doktorlar senin hesaplaman farklı
zaten doktorlar tahmini haftasını söylüyor sen
kendi hesaplarına göre hesaplaa içini ferah tut
bir sorun olmaz:emir_bebek:

:12::12::12::12::12:CANLARIMMMMMMMMMM:49::49::49::49::49:
artık bizde cetvel yapalım doğru diyorsunuz bütün kasım anneleri
herkes bebeğinin tahmini doğum tarihini yazsın lütfen
sonra liste halinde cetvel oluşturalım olurmu
listeye eklenmek isteyenler
bebeklerinin tahmini doğumunu versin banaa
farklı fikirleri olan varsa söylesin:6:
değişik birşeyler yapalım sayfamızdaaa
meselaa bebeklerine ciciler almaya başlayanlar
resimlerde ekleyebilir....
oda yapıp yapmama fikirlerinide paylaşabilirizzz:16:
evet cevaplarınızı bekliyorum canlarımmmmmmmmmm

ewet şeyma gzl olur cnmm bnm netteki hesaplamaya göre 1 ağustos yazıyo doğumum

hoşgeldin aramıza canımmm:71:
hayırlı olsun bebekin:69:
yok cnm gelişmesi durmuş olamaz tabii
bence doktorlar senin hesaplaman farklı
zaten doktorlar tahmini haftasını söylüyor sen
kendi hesaplarına göre hesaplaa içini ferah tut
bir sorun olmaz:emir_bebek:
cevabn için çok teşekkürler..inşallah sorun olmaz

benim de 1 ağustos yazıyo..o zaman seninle aynı haftalardayız..bana yardım eder msin?

cnm elimden gelen bşyse sewe sewe ama bnde çook acemiyim burda hepmiz birbirimize yardımcı oluyorus ztn burda dostluklar gerçekten çok güzel samimii

53620616.jpg

evler kızlarla
odalar pembelerle
anneler mutlulukla dolsun inşallahhhhh
gününün güzel bebeğiniz özel olsun kasım anneleriiiiiiiii:49::49::49::49::49:

Back