Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de arkadaşlar 3 aydan sonra söyleyelim. İyi göz var kötü göz var. Çok dikkat etmemiz lazım. Unutmayın çok özel birileriyiz ki Rabbimiz bize annelik sıfatını yaşatıyor.
kızlar bende aranıza yeni katılan kasım ayı hamilelerindenim allah hepimizin bebeğini kucagına almayı nasip eder amin.
cnmm netten hesaplamalara göre temmuzda bnmm
Benim 40. haftam 25 temmuz. Ama doktorlar genelde bebeğin 37. haftadan sonra her zaman gelebileceğini, çok az bebeğin 40. haftayı beklediğini söylüyor. Aslında ben doğum günlerimiz aynı olsun diye 40. haftayı beklemek isterim ama fındığım, kısmeti ne zamansa o zaman gelsin :)))
cnmm netten hesaplamalara göre temmuzda bnmm
kalp sesini duyanlara ne mutlu bende sabırsızlıkla bekliyorum....
bende bu sabah doktora gittim çok fazla kasık ağrım vardı diye kan gelmediği sürece hiç birşey sorun teşkil etmez dedi korkma..:)))
tahlilleride yaptırdım öğleden sonra alcam bakalım çokta sabırsızım ben yaa zaman geçmiyo bile offf....
mide bulantısı halsizlik bende hat safhada midenz bulanmıyorsa demeyin nazar ederim....
bu hesaplamayı nerden bakıp yapıyorsunuz bende bi yapayım yaa..:)))