• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Bence de arkadaşlar 3 aydan sonra söyleyelim. İyi göz var kötü göz var. Çok dikkat etmemiz lazım. Unutmayın çok özel birileriyiz ki Rabbimiz bize annelik sıfatını yaşatıyor. :nazar:

kızlar bende aranıza yeni katılan kasım ayı hamilelerindenim allah hepimizin bebeğini kucagına almayı nasip eder amin.

benmde inetrnetten baktığıma göre tam 5 haftalık bugün sadece karın ağrım var göğüslerimde hassasiyet falan yok herkeste oluyormu bir sorun yoktur değilmi.tüm hamilelerin bebeklerini sağ salim ellerine alması dileğiyle

birde bende lalezar sana katılıyorum 3 aylık gibiyken söylemek istiyorum.eşim sabredebilirse tabi:)

Benim 40. haftam 25 temmuz. Ama doktorlar genelde bebeğin 37. haftadan sonra her zaman gelebileceğini, çok az bebeğin 40. haftayı beklediğini söylüyor. Aslında ben doğum günlerimiz aynı olsun diye 40. haftayı beklemek isterim ama fındığım, kısmeti ne zamansa o zaman gelsin :)))

kalp sesini duyanlara ne mutlu bende sabırsızlıkla bekliyorum....
bende bu sabah doktora gittim çok fazla kasık ağrım vardı diye kan gelmediği sürece hiç birşey sorun teşkil etmez dedi korkma..:)))
tahlilleride yaptırdım öğleden sonra alcam bakalım çokta sabırsızım ben yaa zaman geçmiyo bile offf....
mide bulantısı halsizlik bende hat safhada midenz bulanmıyorsa demeyin nazar ederim....:61:

Benim 40. haftam 25 temmuz. Ama doktorlar genelde bebeğin 37. haftadan sonra her zaman gelebileceğini, çok az bebeğin 40. haftayı beklediğini söylüyor. Aslında ben doğum günlerimiz aynı olsun diye 40. haftayı beklemek isterim ama fındığım, kısmeti ne zamansa o zaman gelsin :)))

Benimde 10 Temmuz gözüküyor SAT'a göre. Tabii kalp atışları için gittiğimizde bebeğimin popo ve baş mesafesine göre 13 Temmuz'du.

Sizleri Temmuz annelerine de beklerim kızlar. :34:

kalp sesini duyanlara ne mutlu bende sabırsızlıkla bekliyorum....
bende bu sabah doktora gittim çok fazla kasık ağrım vardı diye kan gelmediği sürece hiç birşey sorun teşkil etmez dedi korkma..:)))
tahlilleride yaptırdım öğleden sonra alcam bakalım çokta sabırsızım ben yaa zaman geçmiyo bile offf....
mide bulantısı halsizlik bende hat safhada midenz bulanmıyorsa demeyin nazar ederim....:61:

İnşallah hayırlısı ile duyarsın canım.

Benimde kasık ve karın ağrım oluyor ara ara. Bebek büyüyor sanırım:emir_bebek:

Bayramda kahverengi akıntım gelmişti. Ama Allah'a şükür geçti.

Mide yanmasıyla uğraşıyorum sadece:31:

slm meleğimin teyseleri nasılsınız bakem bugun bis birazdan sağlık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz bakalım arkadaşlar keşek topiğin ilk sayfasına herkesın ısmı hamılelik haftalık muhtemel dogum tarıhını ekleyebilsek ne güzel olurdu bunu bayan seyma yapabılır galıba duy sesımızı ve cetvel ekle bise teyzesiiiiiiiiiiiiiii

bu arada benım muhtemel dogum tarihim kısmetse 9 temmuz 3 gun daha sıkarsa dişini evlilik yıldonumumuzu tutturcak yavrucum bakalım artık kısmet

Herkes hayırlısı ile meleklerini sağlıkla kucaklarına alsın kızlar:16:

Ben yemeğe gideyim bari. Karnımız acıktı, aslında canım istemiyor ama :31:

Temmuz'da doğum yapacaklar. Temmuz annelerine gelirseniz, oraya cetvellerimizi ekliyoruz. :49:

Back