• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

dr a gittik..:9:
amann yarabbi hiç durmuyo yerinde yaramaz.. :52:
kıpır kıpır ölçüyü zor aldı dr.
çok güzel bir duygu..:1:
Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur:emir_bebek:

amin cnm :)
bende bebeğimi çok ösledimm 11 gün oldu görmeyeli:93:

kızlar ii hafta sonları bende dün gittim doktora ikili test yapıldı ense kalınlığı 1,4 dedi iimi ki ???? kan aldılar bi yere gönderceklermiş 1 hafta sonra gelecekmiş sonuçlar inşallahhh hayırlı sonuçlar alırız.
ayrıca eşimle birlikte ilk defa gördükk bebşimizi 8 haftada tam belli değildi ama bu sefer herşeyine baktı dr amcası ellerini parmaklarını saydı beyin loplarına işte...
bebişim ilk baktığımızda kafası önde uyuyodu sonra ultrasonun ışığından olsa gerek uyandı ellerini oynatıyo gözünü kapatmaya çalıştı ben tabi o ara çığrındımm aşkım baksana hareket ediyo o anı hiçç unutmıycam gözlerim doldu işte o an anneeeliği dahabi hissettim oo hareket eden bebek benimdi beniimm::66:
ayrıca kameraya çektim dünden beri belki 50 -60 kere izledikk sanırımm
allahh herkese o hareketleri görmeyi nasip etsinn :nazar::emir_bebek:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

süper süper :)
bende saymıştık parmaklarını cnm benim bildiğim 3 ten yukarısı anormal
ense kalınlığında
çok şükür ii bebeklerimiz)
çok mutlular kıpır kıpır :70:

Ewet disarda super bir hava var ama kocis hasta disari cikamayiz biz malesef. Canim ilac kullanimini sormussun 8.haftaya kadar folik plus kullandim snra elevit verdi en son gittigimde 2ilac daha yazdi demir ve kalsiyum ilaci simdi elevit demir ve kalsiyum ilaci iciyorum canim.canim 2cocugunun cinsiyetleri ne kac yasindalar?

anladım cnm geçmiş olsun,bende sadece elevit kullanıyorum başka bişey vermedi dr nedenki acaba,sana ne zaman verdi kalsiyum ilaçlarını,sol kasığımda ara ara ama sanki sıklaştı bugün iğne gibi bişey hissediyorum anlamadım ney,evet cnmm,10 buçuk yaşında bir kızım,6 yaşında bir oğlum varçok şükür,
senin ilkdi galiba diymi.rabbim mutlu sağlıklı ve başarılı günlerini göstersin herzaman inş....

sen ikili test için mi gittin erken değil mi daha yoksa öylesine kontrol için mi?
ne güzel sende kıpır kıpırlığını gördün darısı biz görmeyenlerin başına inş...:)

yok canım 2 li test değil ara kontrole gittik..
2li test şubatta benim verdi randevuyu..
Amin canım darısı görmeyenlere
portakal suyu içip gidin tatlı bişeylerde olur hareket ediyo o zaman:52:

Kızlar herşey yolundadır umarım, dün gece sağ tarafıma yatmıştım, birden içerde pır pır birşey oldu:) Kuş çırpınır gibi kıpırdadı birşey, kızlar inanmıyacaksınız ama hareket etti ve bende hissettim :emir_bebek:

ahhh ahhh ben kameraya cekmeyi unuttum. nasıl yaptım bu hatayı hemde tlf ve foto mak da yanımdaydı. heycandan olsa gerek. bi sonraki kontrole şartlanıp gidicem...:27:

arzum nerelerdesin???

kızlar bebeğimi hissettim diyenler arttı... bende yazayım: pers günü halıda oturdum. eğildim, ayak tırnaklarımı kesiyordum. böle sağ tarafımda bişi hissettim. benim bebeğimin kafası genelde o tarafta oluyor. böle kafası sürtüyormuş gibi. yok yaw daha minik hissetmem dedim. sora bi daha...
bebekim ben eğilince sıkıştı da
anneeeee düz dur diye bana uyarı gönderdi:27:

ama herkes yok daha minik hissedemessin dediler de hevesimi kırdılar.
şimdi sizinkileri okuyunca keyfim yerine geldi.
bebeğimin ilklerine yazayım bunu:46:

hayırlı olsun.....
benim bildiğim kadarı ile 3 ten fazla olursa risk taşıyormuş Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ne mutlu sana sende atlattın bu evreyi....
cinsiyeti ile ilgili birşey demedimi doktorun sana...
demedi gördüğü herşey hakkında yorum yaptı onu demedi :40:
ikili test sonucunu öğrenmeye gitcem o zman bakarsa bi daha görebilirse
poposunu dönmesse ahh bebekiimmm sen ii oldaa :49::49::49:....

herkese merhaba..

uzun zamandır giremiyorum kızlar, muhabbetler öyle çok olmuşki inanın geriye dönüş çok zor.. umarım herşey yolundadır.zor zamanlardan sonra şimdi iyiyiz çok şükür. kanamam oldu.çok korktum bebeğimi kaybediyorum diye..çok şükür atlattık o günleri. şimdi halsizliğim azaldı ama bulantılarım, ara ara şiddetli baş ağrılarım hala devam ediyo.. arkadaşlar kıpırdadığını hissediyormuş, evet benim bebişimde kıpırdıyo..hele yattığımda, ben nereye dönersem oda oraya geçiyo :) canım benim..salı günü doktora gidicez kısmetse, bakalım ne durumda bebişimiz..ikili test yapılacak, hayırlısıyla iyi sonuclar alırız inşallah..

öpüyorum sizleri kızlar :54: özledim valla hepinizi :3:

kızlar bebeğimi hissettim diyenler arttı... bende yazayım: pers günü halıda oturdum. eğildim, ayak tırnaklarımı kesiyordum. böle sağ tarafımda bişi hissettim. benim bebeğimin kafası genelde o tarafta oluyor. böle kafası sürtüyormuş gibi. yok yaw daha minik hissetmem dedim. sora bi daha...
bebekim ben eğilince sıkıştı da
anneeeee düz dur diye bana uyarı gönderdi:27:

ama herkes yok daha minik hissedemessin dediler de hevesimi kırdılar.
şimdi sizinkileri okuyunca keyfim yerine geldi.
bebeğimin ilklerine yazayım bunu:46:

Bizden daha mı iyi bilecekler ne hissettiğimizi :) O kadar net hissettim ki, bebeğim işte kim olacak başka :))))

benimki babasına çekmiş sanki sakiinn... ultrasonı ısığı görünce dönüyo popişini doğunca ışırcam onu bennn ıyyy şimdiden özledimmm seniiiii ...
:emir_bebek::90::90::90::90::90::90::90::90:

ay ay allahım poposunumu dönüyor

hepsi ayrı bir şekildeler desenee

ay bende çok ösledim vallaa

ultrasyonda insan görünce alıp ordan öpüp yerine koyası geliyor

allah sağlıkla doğmalarını nasip etsinde bol bol severiz inş. kızlarr

:)

günaydın hanımlar...

ben bugün rüyamda bebeğimi gördüm. doğurduğumu eve getirdiğimi suratını, göz rengini, ağız burun şeklini hepsi öyle net hatırlıyorum ki... ve öyle bişi ki rüyamda anneliği hissettim onu öylesine seviyordum ki, çirkin bir bebekti ve herkes çirkin diyordu ama gene de ben çok seviyordum çirkinliği umrumda bile değildi. ki zaten çirkin bebek yoktur ki :30: çok güzel bir rüyaydı ve bebeğim erkekti. aynı şekilde kuzenin benim kızım olduğunu görmüş.... hayırdır inş..

günaydın hanımlar...

ben bugün rüyamda bebeğimi gördüm. doğurduğumu eve getirdiğimi suratını, göz rengini, ağız burun şeklini hepsi öyle net hatırlıyorum ki... ve öyle bişi ki rüyamda anneliği hissettim onu öylesine seviyordum ki, çirkin bir bebekti ve herkes çirkin diyordu ama gene de ben çok seviyordum çirkinliği umrumda bile değildi. ki zaten çirkin bebek yoktur ki :30: çok güzel bir rüyaydı ve bebeğim erkekti. aynı şekilde kuzenin benim kızım olduğunu görmüş.... hayırdır inş..

yaaa ne kadar güzel..,
ben de istiyorum görmek ama hiç göremiyorum:(

yaaa ne kadar güzel..,
ben de istiyorum görmek ama hiç göremiyorum:(

bilinçaltına iice yerleştiir diyeceğim ama aslında en çok düşündüğümüz şey değil mi? :1:
annem doğurana kadar sen rüyanda 9 doğurursun dedi, haklı öyle çok düşünüyorum ki... ama o canlı canlı gördüğüm bebeğe benzerse gerçekten de bebeğim şaşırmam çünkü o kadar ağzı burnu gözleri bana benziyorduki anlatamam...
sana burdan enerji gönderiyorum bu gece göreceksin!!! :27:

bende hamileyim 13 temmuzda gelecek bebişim :) dr erkeğe benziyor dedı ama daha kesin değil şuan 14 hafta 4 günlük hamıleyım

günaydın hanımlar...

hayır olsun cnmm
bizde sürekli pembeler ;kırmızılar ;kız bebekler görüyoruz
ananesi babası ve ben :)
sadece bir kere erkek bebek gördüm
onun dışında hep kız:1:

bende hamileyim 13 temmuzda gelecek bebişim :) dr erkeğe benziyor dedı ama daha kesin değil şuan 14 hafta 4 günlük hamıleyım

hayırlı olsun cnm gözünaydın
hşg. aramızaa
hadi bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyetini sen öğrenmişsin :)
allah gönlünden geçeni versin cnm :34:

Arkadaşlar safer ayındayız bu ayda levhi mahfuzdan semaya 320 000 bela ve musibet iner bunlarda allahu tealanın kati olarak üstümüze yazdığı kazalar hariç diğerlerinin bizlere ulaşmaması için hergün 100 salavatı şerife ve 100 ''la havle vela guvvete illa bllahil aliyyil azim'' çekmek ve her türlü sadaka çok önemlidi...r.(her selam her hasta ziyareti her yetim başı okşama komşuya verilen bir tabak yemek bile sadakadır)

Kızlarr bende rüyamda gördüm dün gece bebeğimi :)) Emziriyordum, cuk cuk emiyordu ;) Biraz sonra 1 yaş gibi halini görüyorum, anne diye boynuma sarılıyorrrr

Arkadaşlar safer ayındayız bu ayda levhi mahfuzdan semaya 320 000 bela ve musibet iner bunlarda allahu tealanın kati olarak üstümüze yazdığı kazalar hariç diğerlerinin bizlere ulaşmaması için hergün 100 salavatı şerife ve 100 ''la havle vela guvvete illa bllahil aliyyil azim'' çekmek ve her türlü sadaka çok önemlidi...r.(her selam her hasta ziyareti her yetim başı okşama komşuya verilen bir tabak yemek bile sadakadır)

Canım güzel bilgiler için teşekkürler....:16:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back