• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Arkadaşlar herkese merhaba benim bugün sağ kasığıma 2 saatte bir iğne batar gibi oluyor yaklaşık 1 dakika sürüyor ama endişendirdi bu durum beni..sizce nedeni nedir?

Arkadaşlar herkese merhaba benim bugün sağ kasığıma 2 saatte bir iğne batar gibi oluyor yaklaşık 1 dakika sürüyor ama endişendirdi bu durum beni..sizce nedeni nedir?

Geçmiş olsun, kasıklarıma çok sık ağrı giriyor, eşim sıcak su torbası hazırlıyor, yatar vaziyette koyuyorum dindiriyor, doktorum önermişti...

geçmiş olsun, kasıklarıma çok sık ağrı giriyor, eşim sıcak su torbası hazırlıyor, yatar vaziyette koyuyorum dindiriyor, doktorum önermişti...
aslında ağrı değilde iğne batar gibi oluyor o sebeple endişelendim yoksa kasık ağrılarının normal olduğunu doktorum söylemişti..

bilinçaltına iice yerleştiir diyeceğim ama aslında en çok düşündüğümüz şey değil mi? :1:
annem doğurana kadar sen rüyanda 9 doğurursun dedi, haklı öyle çok düşünüyorum ki... ama o canlı canlı gördüğüm bebeğe benzerse gerçekten de bebeğim şaşırmam çünkü o kadar ağzı burnu gözleri bana benziyorduki anlatamam...
sana burdan enerji gönderiyorum bu gece göreceksin!!! :27:

çok sevinirim.. hemen de sana yazarım inşallah..

selam kizlar gecenin bu saatinde burdayim cunku simdi acilden geldim.aksam biraz sinirim bozuktu sonra nefes alamamaya basladim bacaklarim tutuldu.esim hemen acili aradi gittik.panik atak gibi bisey olmusum.herseyimi kontrol etti bebisim cok iyiymis 9 haftalik 6.5cm olmus nasil hareket ediyo bi gorseniz kollar surekli hareketli elini agzina goturuyor kocaman olmusya inanamadim.karnim hic yok sanki gelismemistir gibi geliyodu ama yavrum kocaman olmus kizlar coooooooook mutluyum.

selam kizlar gecenin bu saatinde burdayim cunku simdi acilden geldim.aksam biraz sinirim bozuktu sonra nefes alamamaya basladim bacaklarim tutuldu.esim hemen acili aradi gittik.panik atak gibi bisey olmusum.herseyimi kontrol etti bebisim cok iyiymis 9 haftalik 6.5cm olmus nasil hareket ediyo bi gorseniz kollar surekli hareketli elini agzina goturuyor kocaman olmusya inanamadim.karnim hic yok sanki gelismemistir gibi geliyodu ama yavrum kocaman olmus kizlar coooooooook mutluyum.

canım panik atak için gçmiş olsun dikkat et kendine,bebişini düşün takma kafana hiçbişey:)
heyecananın çok güzell,süper keyifli bi duygu olsa gerek;bu duyguyu bende tatmak istiyorum en kısa zamanda inşallah :)

Günaydın Arkadaşlar, ben de bu akşam doktora gideceğim 2'li test için. İnşallah bir sorun yoktur. Testten sonra işyerindekilere sölicem hamileliğimi daha kimse bilmiyo:) YArın anlatırım ayrıntıları..

Dualarımız hepimiz için olsun:)

Canım güzel bilgiler için teşekkürler....:16:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

rica ederim tatlım:70:

dün bendede oldu çok korktum çünkü çok ağladım
ama karnımda oldu benim
ödüm koptu bişey olcak diee

:45:

geçmiş olsun cnm yaa
aslında birşeyi kafaya takmamak lazım ama olmuyor dimi
bende eşimle çok sıkıntılar yaşadım dün akşam
ağla ağlaa karnıma ağrılar girdi
nefes alamıyorsun tabi çok ağlayıncaaa
sende belki ağladıysan ondan olmuştur
ağlamam geçtikten sonra çok kızdım kendimee
bebeğe yazık yaa dedimm
millet için ağlıyosun dedim amaa
çok geçtii

ohh senin son iyi bitmiş ama bebişini görmüşsün çok özledim ben meleğimii:emir_bebek:

şuanda sadece onu göreceğim ve bir an önce kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:69::69:

zaten şurda nerdeyse yolu yarılamamıza az kaldı kızlarrr:26:

ayrıcaa bende bugün kan verdim az önce geldimm

tsh troitim için yanii

bana dua edinde hamilelikten olsun:44:

ilaçlara ve tedaviye gerek kalmasın yoksaa

biraz sıkıntılı zamanlar beni bekliyor..:19:

oo ne mutlu sana bende haftaya salı gidicem allah izin ederse bu hafta bir bitse...:)

bugünden heyecan yaptım :32: bakalım ikili testi hemen yapıcak mı, gittiğim yerde çok sıra oluyomuş dediler ama görücez.
ya cinsiyeti hakkında fikri olup olmadığını da sorucam.çok merak ediyorum yaa.
bayanseyma safer ayında olduğumuzu bilmiyodum, iyi ki hatırlattın. daha dikkatli olalım davranışlarımızda .

dün bendede oldu çok korktum çünkü çok ağladım
ama karnımda oldu benim
ödüm koptu bişey olcak diee

:45:

geçmiş olsun cnm yaa
aslında birşeyi kafaya takmamak lazım ama olmuyor dimi
bende eşimle çok sıkıntılar yaşadım dün akşam
ağla ağlaa karnıma ağrılar girdi
nefes alamıyorsun tabi çok ağlayıncaaa
sende belki ağladıysan ondan olmuştur
ağlamam geçtikten sonra çok kızdım kendimee
bebeğe yazık yaa dedimm
millet için ağlıyosun dedim amaa
çok geçtii

ohh senin son iyi bitmiş ama bebişini görmüşsün çok özledim ben meleğimii:emir_bebek:

şuanda sadece onu göreceğim ve bir an önce kucağıma alacağım günü iple çekiyorum:69::69:

tsh troitim için yanii

kız bak şimdi çok kızdım sana ağlayacağına gidip eşine bi iki bağırsaydın yaa bebeğini düşün hepimiz sıkıntılar içindeyiz kimimiz evde kimimiz işte ben işte ne sorunlar yaşıyorum hergün stres lanet yerden bıktımda bıktım valla bebeğim asabi olcak diye ödüm kopuyo....ne yapalım katlanacaz işte üzmeyelim meleklerimizi......

sanırım bu agresiflik ve ağlak haller her hamileikte oluyor
ben de en ufak bişeye acayip sinirleniyorum
eşim napcağını şaşırdı
sesini çıkamıyo
ama biliyorum o da sıkıldı bu durumdan
bi de önceleri hiç ağlamayan ben
şimdi hemen zır zır muslukları açıyorum
oofffff
bebeklerimiz inşallah olumsuz etkilenmiyordur bundan:84:

Geçmiş olsun :29:

tsh troitim için yanii

Daha önceden yoksa hamilelik tiroididir muhtemelen..
Öyle olmasa bile tiroid o kadar sıkıntılı bir rahatsızlık değil.
Sabahları günlük ilacını alacaksın o kadar..
Sonuç ne olursa olsun sıkma canını, başka sıkıntımız olmasın.. :29:

Son düzenleme:
bende birazdan merkeze geçecem bankada işlerim var bu arada da doktor randevumu almaya gidicem....ayyy çok heyecanlıyımmmm.......:52:

Back