• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Saol canım...

Aman kalksın onlar bize hizmet etsin :))) eşim hamileliğimden sonra evdeki bütün makineleri öğrendi :33: biraz hamileliğin keyfini çıkartalım:21:

Haklısın zelicka fırsat bu fırsat şimdi yatabildiğiniz kadar yatın kızlar uykusuz geceler bizi bekliyoor :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Evet bebişlerimiz gece gündüz demeden inga inga modunda olacaklar, 5-10 dk emzirmek zorunda kalacağız ...:18:

Neyse onlara değer :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

birde allah korusun memeyi hiç almadığını düşün gece kalk mama hazırla çok kötü bir durum malesef.....

slm kizlar sabah sinir bozucu bi telefonla uyandim.belki hatirlayaniniz vardir benim doktor randevuyu hep 1 bucuk ay sonraya verdi diye yakiniyordum.subatin 1 indeydi kadin bi de arayip demezmi randevuyu anca marta verebilirim delirdim ya bu kadar bile zor bekledim manyamis bunlar dedim kalsin.baska birinden aldim bu ayin 28ine 3gun daha erken gidicem yani:))insallah hayirlisi olur..

aa ne saçma şey ii yapmışsın cnm
ay bugün
bir mağazada arkadaşım var
of 10 yaşında kızı var
yaa 3 aylıkken cinsiyetini öğrenmiş
neden benim doktordaaa tecrübeli 50 -60 yaşlarında neden söylemedi hoooooy
hoyyyyyy:37:

he bide elevitin kilo aldirdigini yazmissiniz bende denedim sabah alirsam cok istahim aciliyo mide bulantimda geciyo.kilo almak istemeyenler gece yatmadan once icsin hic bisey olmaz

aa sahimi bende iştah vs. açılmadı ne iş
ay açılmasın zaten hooy yaa acıktım sabahtan beri patates yiyorum beeee:52:

Kızlaaaaaarrrrr,

Az önce bariz bir şekilde karnımda bebeğimi hissettim, tam yemekteyizi izliyodum, sırt üstü uzanmıştım, resmen yer değiştirdi, kımıldadı, doktorum 3,5 aylıkken bazı anneler hissetmeye başlar demişti... ben hissettimmmmm, 3,5 aylık değil ama hissettim :52::52::52: :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

ay bende hissettim sadece 2 keree
ama doktor yok hissedemessin dedi
pislik garı seni:47::66:

memelerim ona feda olsun :92::92::92:

:60::60::60::60:

aa ne saçma şey ii yapmışsın cnm
ay bugün
bir mağazada arkadaşım var
of 10 yaşında kızı var
yaa 3 aylıkken cinsiyetini öğrenmiş
neden benim doktordaaa tecrübeli 50 -60 yaşlarında neden söylemedi hoooooy
hoyyyyyy:37:

aa sahimi bende iştah vs. açılmadı ne iş
ay açılmasın zaten hooy yaa acıktım sabahtan beri patates yiyorum beeee:52:

ay bende hissettim sadece 2 keree
ama doktor yok hissedemessin dedi
pislik garı seni:47::66:

:60::60::60::60:

Evet ya öyle diyolar, sanki yalan söyleyeceğiz :)))

çok pisss cinsiyetini merak ediyorummmmmmmm:52::57:

akşam rüyamda pembe kıyafetli bir bebiş vardı kucağımda

ama benim değildi sanki ama bana benimmiş gibi davranıyorlardı

ahanda rüyalarla kafayı yijem sOnundaa:97:

aynen bende erkek çocuk vardı kucağımda ama benim değilmiş kuzenimin bebeğiymiş aman off geçmez bu 1 ay bana

çok pisss cinsiyetini merak ediyorummmmmmmm:52::57:

akşam rüyamda pembe kıyafetli bir bebiş vardı kucağımda

ama benim değildi sanki ama bana benimmiş gibi davranıyorlardı

ahanda rüyalarla kafayı yijem sOnundaa:97:

Canım aslında sen öğrenebilirsin, öğrenenler 12 haftada öğreniyor, ama doktorlar tam emin olmak için 14. haftayı bekliyor, hatta 16. haftayı, ben bu gittiğimde tahmin edebiliyomusunuz dicem :9:

kızlarr yeğenim kabakulak olmuşş, ay dün sarıldım öptüm kokladım :18: inş. geçmemiştir. gerçi dr. yumurtlama dönemini atlatmış demiş. ben kabakulak geçirmiştim ama şimdi durum farklı.yarın da annemlere gidicem. gitmesem mi bilmiyorum ki.geçen haftalar da da ablam vücut taramasına girmişti. o hafta da görüşememiştim. :27:

3 gundur butun muhabbetlerı kacırdım :59: okumaya calıstım hersey yolunda herkeste :10:

arzum dan guzel haberler gelır ınsallah..ben yarın nı dr uma gıdıcem bakalım napıyo bızım badem cok heyecan yaptım bu sefer :49:

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ama sızlerı hep okudum. arzuma cok uzuldum ınsallah bısey cıkmıcak bebısınde dualarım onunla. ,
bızde dun doktora gıttık ıkılı test ıcın ense kalınlıgımız sukur ıyı cıktı kan tahlılı 3-4 gunde bellı oluyormus ınsallah ondada sorun cıkmaz. ben sadece elevıt kullanıyodum doktor ıkı tane daha ılac verdı demır ılacı ve magnezyum ılacı 3 tane ılac ıcıcekmısım. buarada 3 ayda 3,5 kılo almısım doktorum bayagı kızdı 1 ay sonra geldıgınde en fazla 1 kılo alabılırsın dedı nasıl dayancam bılmıyom cunku ben habıre acıkıyom. az az sık sık ye dedı abur cubur kesınlıkle yeme dedı.
buarada bızede cınsıyetını soylemedı bırdahakı geldıgınde dedı 1 ay daha beklıcez yanı ınsan gercekten cok merak edıyor ama benım nasılsa ılk ıkısıde yok ıkısıde basımızın tacı elı ayagı duzgun olsunda.ama şeyma ınsallah senın kızın olur cok ısterım allah gonlune gore verır ınsallah.

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ama sızlerı hep okudum. arzuma cok uzuldum ınsallah bısey cıkmıcak bebısınde dualarım onunla. ,
bızde dun doktora gıttık ıkılı test ıcın ense kalınlıgımız sukur ıyı cıktı kan tahlılı 3-4 gunde bellı oluyormus ınsallah ondada sorun cıkmaz. ben sadece elevıt kullanıyodum doktor ıkı tane daha ılac verdı demır ılacı ve magnezyum ılacı 3 tane ılac ıcıcekmısım. buarada 3 ayda 3,5 kılo almısım doktorum bayagı kızdı 1 ay sonra geldıgınde en fazla 1 kılo alabılırsın dedı nasıl dayancam bılmıyom cunku ben habıre acıkıyom. az az sık sık ye dedı abur cubur kesınlıkle yeme dedı.
buarada bızede cınsıyetını soylemedı bırdahakı geldıgınde dedı 1 ay daha beklıcez yanı ınsan gercekten cok merak edıyor ama benım nasılsa ılk ıkısıde yok ıkısıde basımızın tacı elı ayagı duzgun olsunda.ama şeyma ınsallah senın kızın olur cok ısterım allah gonlune gore verır ınsallah.

merhaba naciye nasılsın bayadır giremiyordum bende hamileliğim çok kötü geçiyordu ama düzelmeye başladım yavaştan,dr bendende 2li test istedi ya ne zaman yaptırdın,ben aslında yaptırmayı düşünmüyordum ama bakıyorumki herkez yaptırıyo malum ortam çevre dünya hasta artık ay allahım korusun,2 çocuğumdada yaptırmamıştım çok şükür 2side çok sağlıklı,sen nerde yaptırdın cnm hangi hastanede...ve nasıl oluyo bu test ne uyguluyorlar merak ettim açıkcası.

merhaba naciye nasılsın bayadır giremiyordum bende hamileliğim çok kötü geçiyordu ama düzelmeye başladım yavaştan,dr bendende 2li test istedi ya ne zaman yaptırdın,ben aslında yaptırmayı düşünmüyordum ama bakıyorumki herkez yaptırıyo malum ortam çevre dünya hasta artık ay allahım korusun,2 çocuğumdada yaptırmamıştım çok şükür 2side çok sağlıklı,sen nerde yaptırdın cnm hangi hastanede...ve nasıl oluyo bu test ne uyguluyorlar merak ettim açıkcası.

ıyıyım cnm benım rahat gecıyo hamılelıgım cok sukur gercı boyle dıyom sonrada dıyom kendı kendıme nazar degdırcem dıye. valla canım doktor ıstıyomusun bıle dıye sormadı hemen yaptı 16. haftada 4 lu test yapcakmıs hanı bana sormuyor bıle kendı yapıyor. 2 li testte ultrasonda bebegın ense kalınlıgını olcuyor sonrada senden bır kan alıyor o sekılde yapıyorlar. bence yaptır her ıhtımale karsı gercı senın 2 cocugunda saglıklıysa senın 3.bebegınınde saglıklı olması bence dahada yuksektır cunku hersey genlerle alakalı anne baba ve akrabalar onemlı. ben doktorun ozel muayanesıne gıdıyorum orda yaptı cnm ben hastaneye gıtmıyorum ama butun hastanelerde yapıyolar heralde artık cunku butun dogum yapan arkadaslarım yaptırdı hepsıde farklı farklı hastanelerde. canım sen kasım ayında hamıle kalmak ıstıyenlerın topıgındendın dımı yanlıs hatırlamıyorsam.

dr lar test ısını sormuyorlar dırekt yapıyolar ve bence kesınlıkle yaptırmalısınız

ıyıyım cnm benım rahat gecıyo hamılelıgım cok sukur gercı boyle dıyom sonrada dıyom kendı kendıme nazar degdırcem dıye. valla canım doktor ıstıyomusun bıle dıye sormadı hemen yaptı 16. haftada 4 lu test yapcakmıs hanı bana sormuyor bıle kendı yapıyor. 2 li testte ultrasonda bebegın ense kalınlıgını olcuyor sonrada senden bır kan alıyor o sekılde yapıyorlar. bence yaptır her ıhtımale karsı gercı senın 2 cocugunda saglıklıysa senın 3.bebegınınde saglıklı olması bence dahada yuksektır cunku hersey genlerle alakalı anne baba ve akrabalar onemlı. ben doktorun ozel muayanesıne gıdıyorum orda yaptı cnm ben hastaneye gıtmıyorum ama butun hastanelerde yapıyolar heralde artık cunku butun dogum yapan arkadaslarım yaptırdı hepsıde farklı farklı hastanelerde. canım sen kasım ayında hamıle kalmak ıstıyenlerın topıgındendın dımı yanlıs hatırlamıyorsam.

evet tatlımm orda beraber yazışıyorduk arada,sonrada ben artık hiç giremez oldum,tesadüfen az önce bir göz gezdiriyim diye oturdum pc başına,canım bende özele gidiyorum ama orda bu testin yapılmadığını ve başka anlaşmalı hastanede yapıldığını söylede oraya sevketti beni neyse hala düşünüyorum karar vermedim bu test konusunu,nasıl geçiyo hamileliğin cnm ağrın filan oluyormu,kasıkta belde filan benim bazen göbek deliğimde bile ağrı oluyo,ay 2tane çocuk dünyaya getirdim hiç böyle sıkıntılarım olmamıştı bunda bir deişim sanki ilk çocuğummuş gibi hassas vücudum sanırım yaşında etkisi var....ilaç kulllanıyormusun ben folik asit kullanıyordum,o bitti şimdi drum bana elevit verdi,ve bebek aspirini kullanıyorum.

Canım aslında sen öğrenebilirsin, öğrenenler 12 haftada öğreniyor, ama doktorlar tam emin olmak için 14. haftayı bekliyor, hatta 16. haftayı, ben bu gittiğimde tahmin edebiliyomusunuz dicem :9:

aaaaay sen ne diyorsun 17. haftanın sonunda gel dediiiiii:97:
sonradan allahtan başındada gelebilirsin dedii
keşke deseydim doktorcum sen beni öldürcekmisin diye:88:

de deee cnm sorr iyice:)
:45:

3 gundur butun muhabbetlerı kacırdım :59: okumaya calıstım hersey yolunda herkeste :10:

arzum dan guzel haberler gelır ınsallah..ben yarın nı dr uma gıdıcem bakalım napıyo bızım badem cok heyecan yaptım bu sefer :49:

ay git gitte cinsiyetini öğrende gel bademinin boş gelme tmam mı:67:

;)

iyi çıktığına sevindim cnm sonuçların
bende elevit kullanıyorum
az ye cnm sahiden ben 3 ;5 aya 1 kilo aldım
abur cubur yeme evet
ben şu nete takılınca aklıma çok yemek gelmiyor allahtan
hedef on kilo marş marş şeyma:76:
ay sendemi 1 ay bekliyiceksinnn :18:
ne zor beklemekkkkkkkkkkk:59:aminn cnm kızım olmasını çok istiyorum benn
aama yinede hayırlısı olsun tabiii
:)
sağlıklı olsundaa
:10:

cnm gelin arada ya neden uğramıyorsunuz
melisax sende nerelerdesinn neden gelmiyorsun
özletiyorsunuz kendinizi,
:38:

ben de yarın gitcem dr:)) aynı günmüşüz bakalım ne durumda miniğimm:21:

Back