• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

mrb arkadaşlar baya kaynatılmış gene, muhabbet ilerledikçe takip etmek zor oluyor... her şey yolunda gibi buna memnumun:61:

şiddetli bir ağrı mı naz? benim çok hafif gün içinde devamlı var ama dikkate alacak kadar diil. eğer çoksa tahammülü zor olur.
şuan çk diil ama bzn çok şiddetli oluyor acaba ndn ki yaa bazen sabah baş ağrısıyla kalktıım bile oluyor

şuan çk diil ama bzn çok şiddetli oluyor acaba ndn ki yaa bazen sabah baş ağrısıyla kalktıım bile oluyor

hamilelik belirtilerin de bile var şiddetli baş ağrısı naz.. farklı bir nedenden dolayı diildir, baş ağrısı zor bişi Allah sabır versin.

günaydın hanımlarrrr ,herkezlere iyi hafta sonları diliyorum,hava bugün çok güzel çıkın dışarıda yürüyüş yapın biraz....tavsiye ederim en şiddetlisinden.:79:

selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum sizlere 10 haftalık hamileyim doktor n son 8 haftalıkken ultrason ile baktığında aleti sol tarfımda tutunca bebeği gördü..ben şunu merak ediyorum acaba bebek içerde yer değiştiriyormu yoksa hep soldamı kalır..şunun için soruyorum..bu sabah kakltım ara ara sağ tarafıma iğne batar gibi oluyor acaba bebekle bir alakası varmıdır bu durumun..

günaydın hanımlarrrr ,herkezlere iyi hafta sonları diliyorum,hava bugün çok güzel çıkın dışarıda yürüyüş yapın biraz....tavsiye ederim en şiddetlisinden.:79:

günaydınlar...
hava süper ama gezicek insan yok etrafımda maleseff
ah annem ahhh
yakın olsakta gessek
:91:

selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum sizlere 10 haftalık hamileyim doktor n son 8 haftalıkken ultrason ile baktığında aleti sol tarfımda tutunca bebeği gördü..ben şunu merak ediyorum acaba bebek içerde yer değiştiriyormu yoksa hep soldamı kalır..şunun için soruyorum..bu sabah kakltım ara ara sağ tarafıma iğne batar gibi oluyor acaba bebekle bir alakası varmıdır bu durumun..

cnm hayırlı olsun öncelikle ilk zamanları belki oynamıyordur ama
11-12. haftadan sonra kıpır kıpır oluyor her tarafta oluyor yani
bir sağda bir solda naptığı belli değil yumurcakların :34:

o güzel havadan burda da var ama çalışmak zorunda olduğum için malesef ne yürüyüş ne başka birşey....:14::14::14::14:

dr a gittik..:9:
amann yarabbi hiç durmuyo yerinde yaramaz.. :52:
kıpır kıpır ölçüyü zor aldı dr.
çok güzel bir duygu..:1:
Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur:emir_bebek:

merhaba herkese,
ben de kasım kasımda öğrendim hamile olduğumu. şimdi 11. haftalık...umarım sağlıklı doğar.ikili testimi yaptırdım aa daha sonucumu almadım...heyecanlıyım galiba...:34:

dr a gittik..:9:
amann yarabbi hiç durmuyo yerinde yaramaz.. :52:
kıpır kıpır ölçüyü zor aldı dr.
çok güzel bir duygu..:1:
Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur:emir_bebek:

sen ikili test için mi gittin erken değil mi daha yoksa öylesine kontrol için mi?
ne güzel sende kıpır kıpırlığını gördün darısı biz görmeyenlerin başına inş...:)

merhaba herkese,
ben de kasım kasımda öğrendim hamile olduğumu. şimdi 11. haftalık...umarım sağlıklı doğar.ikili testimi yaptırdım aa daha sonucumu almadım...heyecanlıyım galiba...:34:

hayırlısı olsun.....
umarım hiç bir sorun çıkmaz....

kızlar ii hafta sonları bende dün gittim doktora ikili test yapıldı ense kalınlığı 1,4 dedi iimi ki ???? kan aldılar bi yere gönderceklermiş 1 hafta sonra gelecekmiş sonuçlar inşallahhh hayırlı sonuçlar alırız.
ayrıca eşimle birlikte ilk defa gördükk bebşimizi 8 haftada tam belli değildi ama bu sefer herşeyine baktı dr amcası ellerini parmaklarını saydı beyin loplarına işte...
bebişim ilk baktığımızda kafası önde uyuyodu sonra ultrasonun ışığından olsa gerek uyandı ellerini oynatıyo gözünü kapatmaya çalıştı ben tabi o ara çığrındımm aşkım baksana hareket ediyo o anı hiçç unutmıycam gözlerim doldu işte o an anneeeliği dahabi hissettim oo hareket eden bebek benimdi beniimm::66:
ayrıca kameraya çektim dünden beri belki 50 -60 kere izledikk sanırımm
allahh herkese o hareketleri görmeyi nasip etsinn :nazar::emir_bebek:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Ewet disarda super bir hava var ama kocis hasta disari cikamayiz biz malesef. Canim ilac kullanimini sormussun 8.haftaya kadar folik plus kullandim snra elevit verdi en son gittigimde 2ilac daha yazdi demir ve kalsiyum ilaci simdi elevit demir ve kalsiyum ilaci iciyorum canim.canim 2cocugunun cinsiyetleri ne kac yasindalar?

kızlar ii hafta sonları bende dün gittim doktora ikili test yapıldı ense kalınlığı 1,4 dedi iimi ki ???? kan aldılar bi yere gönderceklermiş 1 hafta sonra gelecekmiş sonuçlar inşallahhh hayırlı sonuçlar alırız.
ayrıca eşimle birlikte ilk defa gördükk bebşimizi 8 haftada tam belli değildi ama bu sefer herşeyine baktı dr amcası ellerini parmaklarını saydı beyin loplarına işte...
bebişim ilk baktığımızda kafası önde uyuyodu sonra ultrasonun ışığından olsa gerek uyandı ellerini oynatıyo gözünü kapatmaya çalıştı ben tabi o ara çığrındımm aşkım baksana hareket ediyo o anı hiçç unutmıycam gözlerim doldu işte o an anneeeliği dahabi hissettim oo hareket eden bebek benimdi beniimm::66:
ayrıca kameraya çektim dünden beri belki 50 -60 kere izledikk sanırımm
allahh herkese o hareketleri görmeyi nasip etsinn :nazar::emir_bebek:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlı olsun.....
benim bildiğim kadarı ile 3 ten fazla olursa risk taşıyormuş Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun ne mutlu sana sende atlattın bu evreyi....
cinsiyeti ile ilgili birşey demedimi doktorun sana...

Back