Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm bnm gene başım ağrıyo yaaaaaaaaaa![]()
şuan çk diil ama bzn çok şiddetli oluyor acaba ndn ki yaa bazen sabah baş ağrısıyla kalktıım bile oluyorşiddetli bir ağrı mı naz? benim çok hafif gün içinde devamlı var ama dikkate alacak kadar diil. eğer çoksa tahammülü zor olur.
şuan çk diil ama bzn çok şiddetli oluyor acaba ndn ki yaa bazen sabah baş ağrısıyla kalktıım bile oluyor
zelicka senin adına çok sevindim.
hareketini hissetmen mükemmel..
ben de çok merak edi:9
yorum nasıl bişey yaa..![]()
kızlar slm bnm gene başım ağrıyo yaaaaaaaaaa![]()
günaydın hanımlarrrr ,herkezlere iyi hafta sonları diliyorum,hava bugün çok güzel çıkın dışarıda yürüyüş yapın biraz....tavsiye ederim en şiddetlisinden.:79:
selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum sizlere 10 haftalık hamileyim doktor n son 8 haftalıkken ultrason ile baktığında aleti sol tarfımda tutunca bebeği gördü..ben şunu merak ediyorum acaba bebek içerde yer değiştiriyormu yoksa hep soldamı kalır..şunun için soruyorum..bu sabah kakltım ara ara sağ tarafıma iğne batar gibi oluyor acaba bebekle bir alakası varmıdır bu durumun..
günaydın hanımlarrrr ,herkezlere iyi hafta sonları diliyorum,hava bugün çok güzel çıkın dışarıda yürüyüş yapın biraz....tavsiye ederim en şiddetlisinden.:79:
dr a gittik..
amann yarabbi hiç durmuyo yerinde yaramaz..
kıpır kıpır ölçüyü zor aldı dr.
çok güzel bir duygu..
Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur![]()
merhaba herkese,
ben de kasım kasımda öğrendim hamile olduğumu. şimdi 11. haftalık...umarım sağlıklı doğar.ikili testimi yaptırdım aa daha sonucumu almadım...heyecanlıyım galiba...![]()
kızlar ii hafta sonları bende dün gittim doktora ikili test yapıldı ense kalınlığı 1,4 dedi iimi ki ???? kan aldılar bi yere gönderceklermiş 1 hafta sonra gelecekmiş sonuçlar inşallahhh hayırlı sonuçlar alırız.
ayrıca eşimle birlikte ilk defa gördükk bebşimizi 8 haftada tam belli değildi ama bu sefer herşeyine baktı dr amcası ellerini parmaklarını saydı beyin loplarına işte...
bebişim ilk baktığımızda kafası önde uyuyodu sonra ultrasonun ışığından olsa gerek uyandı ellerini oynatıyo gözünü kapatmaya çalıştı ben tabi o ara çığrındımm aşkım baksana hareket ediyo o anı hiçç unutmıycam gözlerim doldu işte o an anneeeliği dahabi hissettim oo hareket eden bebek benimdi beniimm:![]()
ayrıca kameraya çektim dünden beri belki 50 -60 kere izledikk sanırımm
allahh herkese o hareketleri görmeyi nasip etsinn
![]()