göbek kordonu dolanırsa erkek gibi görülebiliyormuş.
yada bebeğin pozisyonuna göre doktor yanlış anlayabiliyormuş.
benim serseride iki bacagını acıp takla attı da ben gördüm.doktor ondan sonra söledi.
erkek gibi gözüküyor ama kesin sonuç için gelecek ayı bekleyelim...
kendini çok kaptırmadan bekle arkadasım...:13:[/QUOTE
canım senin kac haftalıktı tahminde bulundugunda benim tam 11 haftalıktı eşi cok sevindi erkek olacak benim bir tane daha oğlum var erkekleri ciftledim duble baba oldum diyip durud tabi saglıkla kucagımaza almak duasıyla. ama benim gönlümden kıs geciyor hani dedim belki erkek değildir yanılmıstır doktor erken daha diye böle olan varmı dşye o yüzden sordum erkek cocuk baskın olabilirmi bende diyede aklıma gelmiyor değil he bu arada doktorum gercekten proferyonel yanılsa keske diyorum ama tüm samimiyetimle en önemlisi tabikide saglıklı hayırlı bir evlat
Canım tebrik ederim seni
Ya benimki arabayla 15 dk uzakta ama maşallah sabah 15 dk içinde 5 kez aramış :)))))))))
Kızlar bebeklerinizin kalp atışı ne kadar? benim yawrumun ki 170'di bu gittiğimde söyledi doktor
bebek günlükleri tutmaya başladınız mı???
ben 11 sayfa yazmışım bile...
eşimle -akrabalarla aramızda gecen bebekli konuşmalar...
doktor maceralarımız. usg fotoları...
bebeğimi hissetmeye başlayınca da hemen yazıcam bazen kalbini hisediyorum gibi geliyor ama sanırım uyduruyorum:)))
3 aylık usg nin yanına 3 aylık göbükümü de yapıştırcammm...
kendi fotolarınızı da çekmeyi unutmayın anneler...
Vayyy erkek annesi, potansiyel kaynana
Çok tatlı telaşlar bunlar yaaaa.... :)))) ah bir de kaynanam uzakta olsa da, daha tatlı olsa
Kızlar bebeklerinizin kalp atışı ne kadar? benim yawrumun ki 170'di bu gittiğimde söyledi doktor
slm kızlar bugün doktordaydık bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah3 hafta sonra 2 li test için çağırdı, yanlız ben bişey sorcam 2 hafta önce kanamam olmuştu biraz doktor progestan vermişti onu kullandım şimdi bir hatadır kanamam yok çok şükür ama doktor 12. haftaya kadar kullan dedi, ya bu ilaç beni çok fena yapıyor napıyım kızlar sizce bıraksam bişey olur mu :26:
a ne diyorsun benimki üst dairede oturuyo
ama açma teli 5 dk içinde oğlunu telaşa verir
birkere banyoya girdim eşim akşam dışardaydı
bir çıktım banyodan
tel çalıyorr
ay kızım nerdeydin sen çok merak ettim
ay etmeyin beni merak nooooooolur yaa diyesim geldi
illallah ettiriyorlar yaa
akıllarınca iyilik yapıyorlar ama
sıkıyor çok ilgide yaa
cnm benimde senin haftalarındayken öyle idi şuan 140 da yani düzene girmiş dedi doktor :)[/QUOTE .!.:.
Cnm evet öyle oluyormuş, sonraki haftalarda düzene giriyormuş..
göbek kordonu dolanırsa erkek gibi görülebiliyormuş.
yada bebeğin pozisyonuna göre doktor yanlış anlayabiliyormuş.
benim serseride iki bacagını acıp takla attı da ben gördüm.doktor ondan sonra söledi.
erkek gibi gözüküyor ama kesin sonuç için gelecek ayı bekleyelim...
kendini çok kaptırmadan bekle arkadasım...:13:[/QUOTE
canım senin kac haftalıktı tahminde bulundugunda benim tam 11 haftalıktı eşi cok sevindi erkek olacak benim bir tane daha oğlum var erkekleri ciftledim duble baba oldum diyip durud tabi saglıkla kucagımaza almak duasıyla. ama benim gönlümden kıs geciyor hani dedim belki erkek değildir yanılmıstır doktor erken daha diye böle olan varmı dşye o yüzden sordum erkek cocuk baskın olabilirmi bende diyede aklıma gelmiyor değil he bu arada doktorum gercekten proferyonel yanılsa keske diyorum ama tüm samimiyetimle en önemlisi tabikide saglıklı hayırlı bir evlat
öyle deme arkadasım, bebeğin alınır küser...
Allah hayırlı evlat versin.
ben tam 12 haftalıktım. bebekimi gördüğümde...
Vayyy erkek annesi, potansiyel kaynana
benimki 15 basamak kadar uzakeltimle de 30 basamak allahtan başka daire yok .yoksa bekar kaynım da gelirdi. seni çok iyi anlıyorum. ilk zamanlar kurutma makinasını açmadan önce kendimle cebelleşirdim açsam mı, açmasam mı. şimdi umursamıyorum
valla eşimde bende bebekimizin evlendiği zamanları düşünemiyorus bile...
nası verces onu ellereeeee???
sizin çekiştirdiğiniz gibi bi kaynana mı olcam ben yaaa:84:
ben kaynanamdan hiççç çekmedim. annemde eşimde çektirmedi bakalım armut dibine düşecek mi
ben ilklerim diye hazır bir günlük aldım canım. en başta anne ve babanın nikahından fotolar yapıştırıyorsun.
benim aklıma gelmeyen bir çok şeyi yazmışlar ve bize yazmak için boşluk bırakmışlar
resimleri de çok hoş
bebeğime güzel bir hediye olacağını düşünüyorum
benimki 15 basamak kadar uzakeltimle de 30 basamak allahtan başka daire yok .yoksa bekar kaynım da gelirdi. seni çok iyi anlıyorum. ilk zamanlar kurutma makinasını açmadan önce kendimle cebelleşirdim açsam mı, açmasam mı. şimdi umursamıyorum
ya bi de merak ettim demeleri yok mu ?
Allah'ım evde ne yapabilirim ki yaaaa
Bazen telefonları açmıyorum, akşm oğlu gelince arıyor, beni şikayet ediyor, eşimde duymamıştır, uyuyordur filan diyor....
Ya yeter arama beni yaaa
.
Cnm evet öyle oluyormuş, sonraki haftalarda düzene giriyormuş..
kızlar burdan bahsettiğim günlüğe bakabilirsiniz.
ben sayfalara bişeyler yaz mak için heyecanlanıyorum. çok hoş
kızlar burdan bahsettiğim günlüğe bakabilirsiniz.
ben sayfalara bişeyler yaz mak için heyecanlanıyorum. çok hoş
kitapyurdu: kitap - İlklerim Bebeğimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı, İlklerim bebeğimin günlüğü, İLKLERIM BEBEĞIMIN GÜNLÜĞÜ,
Hay Allah'ım ya, bizler de kaynana olacağız ama yok yok ben kendimden nefret ettirmem....
Benimki çok içli dışlı olmak istiyor, yani fırsat bulsa, gelip aramızda yatacak
ay zelicka ömürsün hee
seninkide erkek olursa görürsün kaynanayı
ay keramosssss hafız bir oğul ay hiç günahın olmaz cnm seninde oğlununda ne güzel bir rüya görmüşsün maş..
ay erkek mi geliyorrrrrrrr yoksaaaaaaaaam
bende hazır alcaktım vazgectim.
özel olsun dedim.
kendim yapıyorum
sende önemli-güzel şeyler varsa söyle de ekleyeyim...
evt cnm ilk zamanları bana kurutma makinenin sesi yukarı çıkıyo bile denildi
utanmazlar..
kendilerinin yapmadıkları bişiy sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?