• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Canım o herşeye burnunu sokmadan olmazzzzzz....

Bir de bunun akşamı var gerçi, oğlum yawrum bana gelin kalın, ya da ben geleyim kalayım...

Aramızda 10 dk.

Allah bana gani gani sabırlar versin...

benim özlem diye bir arkadaşım var yoksa o senmisin aynı onun kaynanasıda öyle yaa özlem kısss hamilesinde banadamı söylemedin valla kırarım kafanı:1:

Herkese merhaba
ılk defa bu tur bır sıteye uye oldum. öncelikle soyle bır goz gezdırdım, paylasılan mevzuular hamılelıkle ılgılı olunca ılgımı cektı.

Bende ıkıncı cocuguma 10 haftalık hamıleyım. ılk bebegım henuz 15 aylık, hamılelık duygusuna bu sefer ılkınde oldugu gıbı % 100 zamanlı konsantre olamıyorum cunku dusunmem gereken baska şeyler oncelıkle oglum var.

Bu sekılde cok yakın aralıklarla hamıle kalan bayanlar varmı aranızda ?
cnm öncelikle hoşgeldin we bebeğin hayırlı olsun ama bura herkes ilk bebeğini bekliyoo(yanlış diilsem) bi oğlak war oda kızı büyük
bnde ikiz bekliyorum seninde ikiz gibi olurlar ne gzl konsantre olmaya çalış bir an wewll:)

ben girerim damardan:1:malum kaynana muhabbetini de hep çok sevmişimdir... aman kız vallahi hiç takma onu sen usg de görünecek görmek için çırpındığı bebiş senin, senin eserin... sen olmasan göremezdi o torunu... bırak sen sultanlığın sefasını sür.

Evet benim bebeğim :))))

Hatta onun da bir hatırası var, ilk hamile olduğum haberini verdik, ooh iyi iyi yanlızlıktan kurtulucam, doğurcam da o çocuğu sana vercem, rüyanda görürsün...

1000 kez sorunca eşim de söyledi....
Bir insan oğlunu gece 12'de arar mı, oğlum yemek yedin mi diye....

Naz'cım evet kayınpederim yok, zamanında herkes beni çok uyardı, zelicka kocası olmayan kadın çok kıskanır diye, 4 senedir tanıyordum, hiç böyle değildi, evlendik, kıymete bindi, anasını satıyım....:9:
zor cnm walla allah sabır wersin ama böle yapmaması lazım yaa
nese cnm bi sende diil ama herkesin başında war bi taneee:))

benim özlem diye bir arkadaşım var yoksa o senmisin aynı onun kaynanasıda öyle yaa özlem kısss hamilesinde banadamı söylemedin valla kırarım kafanı:1:

Yok canım, benim gerçek adım zelicka, benim kaynanamdan bir tane daha mı varmış, bende türünün son örneği zannediyordum.... :52::52::52:

ben bugün pek ii değilim. öyle moralim bozuk. hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi geliyor, biraz neşelenmeye ihtiyacım var.

Al benden de o kadar, gece kabuslarla uğraşıp durdum , pazara çıkıp bi kaç bişi bakim , belki moralim yerine gelir , ne güsel bak seninde komşun falan varmış ,benimde aile burda değil , kimsem yok , bende çok bunaldım , bende bi açamak yapmak istiyorum , ailen gelemezse sen git bence , insanın en çok ailesine ihtiyacı olan zamanlar bunlar ....

çalışıyorum ben canım sen gel görüşelim valla sarraflar cad.turkcell iletişim merkezi
:1::1: biz memuriyetten dolayı burdayız da sen nerden düştün buralara? turkcele girip ben gülperisini görecektim dermişim.
Al benden de o kadar, gece kabuslarla uğraşıp durdum , pazara çıkıp bi kaç bişi bakim , belki moralim yerine gelir , ne güsel bak seninde komşun falan varmış ,benimde aile burda değil , kimsem yok , bende çok bunaldım , bende bi açamak yapmak istiyorum , ailen gelemezse sen git bence , insanın en çok ailesine ihtiyacı olan zamanlar bunlar ....

gelecekler inş... komşum var canım evet bir abla var Allah razı olsun hiç bırakmıyor yalnız, hamileyim tiksiniyorum die her sabah zilimi çalar gel... akşamları desen gene öyle, eşimle de ii anlaşıyor, abla kardeş muhabbeti akıl karı 1 kişi oluncaa yetiyorr valla.

merhabalar arkadaşlar ben de 9haftalık hamileyim benim hamleliğim çok sıkıntılı geçiyo mide bulantıları çok fena bişey yiyemiyorum ve bunaltı hiissi çok fena yapıyo bende ailemden uzağım bu dönem ççok ihtiyacın oluyo ailene.bi ara hastanede yattım serumlar falan napicam nasıl geçicek sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo.

merhabalar arkadaşlar ben de 9haftalık hamileyim benim hamleliğim çok sıkıntılı geçiyo mide bulantıları çok fena bişey yiyemiyorum ve bunaltı hiissi çok fena yapıyo bende ailemden uzağım bu dönem ççok ihtiyacın oluyo ailene.bi ara hastanede yattım serumlar falan napicam nasıl geçicek sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo.

benzer durumlardayız canım ya çok geçmiş olsun elbet bir gün geçecek bebeğimiz için sabretmek gerek.

selam arkadaslrım nasılnız bakalım bugun ben kontrole gittim doktara ikili test için kan verdim sonuclar 4 gün içinde cıkacak dediler bu arada dedimki doktora cinsiyetini ne zaman öğreniriz daha erken var biraz zaman dedi bende tahmininizdemi yok dedim erkege benzettim dedi ama bakalım net değil derken gülümseyişinsa sanki netlik vardı ama erken diyemi kesin konusmadı bilmiyorum rabbim cümlesine hayırlısını versin 4 yasındaki oğlum da kızımız olcaktı anne ama ya diyorr :66:

selam arkadaslrım nasılnız bakalım bugun ben kontrole gittim doktara ikili test için kan verdim sonuclar 4 gün içinde cıkacak dediler bu arada dedimki doktora cinsiyetini ne zaman öğreniriz daha erken var biraz zaman dedi bende tahmininizdemi yok dedim erkege benzettim dedi ama bakalım net değil derken gülümseyişinsa sanki netlik vardı ama erken diyemi kesin konusmadı bilmiyorum rabbim cümlesine hayırlısını versin 4 yasındaki oğlum da kızımız olcaktı anne ama ya diyorr :66:

erkek adamın erkek kardeşi ollur de ona sen avunsn yazık.:49:

üff ya benim doktorumda uyus şuna benziyor bile demedi
gıcık kadın ne olacak bir dahaki aymış iyi birdahaki ay babamda söyler herşeyi iyice belli oluyo
önemli olan şimdi söylemek yanlışmıyım ama yaaa
:27:

yaa kızlar ikili test için ne kadar ödediniz sorabilir miyim. ben şimdi aradım ssk muayene zaten 25tl. test de 85 tutuyomuş. muayene +test 95 miş.
6 haftalıkken tam kan ve tam idrar tahlilleri vardı
o zaman da 115 tl tutmuştu muayene hariç. normal mi bişey diyin

üff ya benim doktorumda uyus şuna benziyor bile demedi
gıcık kadın ne olacak bir dahaki aymış iyi birdahaki ay babamda söyler herşeyi iyice belli oluyo
önemli olan şimdi söylemek yanlışmıyım ama yaaa
:27:
hmm.... ya sabır diyelim biz bence bu işe... emin olunmadan söylenmemesi de ii yanıldığın da aradaki zaman da onun söylediği cinsiyete baya alışabiliriz. bakalım benim ki ne diecek o da var.
yaa kızlar ikili test için ne kadar ödediniz sorabilir miyim. ben şimdi aradım ssk muayene zaten 25tl. test de 85 tutuyomuş. muayene +test 95 miş.

ben hiç para vermiyorum canım ama paralı yapılan test muyane her işlemde bu para bana normala geldi.

:79:
canım dün ben muayeneme 30
ikili testede aysıca 110 tl ödedim.

bu hastaneye başlamadan önce normal doğumu sordum 315tl sez.550tl dedi.e şimdi bi testi bu kadar tutuyo doğumda mutlaka bişey çıkarır bunlar dimi yani 1000-1500 tl yi bulur doğum dimi.

fazla gibi geldi ama şehirden şehirede değişebiliyor burda devlet hastanesi ve ssk yapmıyor testi dışardaki laboratuvarlarda yaptırılıyor oda 40/50 felan tutuyor die biliyorum ben.........

Back