hmm.... ya sabır diyelim biz bence bu işe... emin olunmadan söylenmemesi de ii yanıldığın da aradaki zaman da onun söylediği cinsiyete baya alışabiliriz. bakalım benim ki ne diecek o da var.
ben hiç para vermiyorum canım ama paralı yapılan test muyane her işlemde bu para bana normala geldi.
emekli sandığı... devlet hastanesi olduğu için de bütün bunlar ücretsiz... burada mehtap isminden ilknaz nickini nasıl çıakrdın başka bir anısı vardır mutlaka...knmehtap(adaşım) senin özel sigortan mı var
sen hangi dr a gidiyosun canım
emekli sandığı... devlet hastanesi olduğu için de bütün bunlar ücretsiz... burada mehtap isminden ilknaz nickini nasıl çıakrdın başka bir anısı vardır mutlaka...
annem eğer bebiş kız olursa ilknaz olabilir dedi.ama ben sölemesi bana biraz zor geldi, istemedim. ordan gelio ilknaz. bi de çok isim denedim hepsi daha önce kullanılmış.program bunu hemen kabul etti.
emekli sandığı... devlet hastanesi olduğu için de bütün bunlar ücretsiz... burada mehtap isminden ilknaz nickini nasıl çıakrdın başka bir anısı vardır mutlaka...
annem eğer bebiş kız olursa ilknaz olabilir dedi.ama ben sölemesi bana biraz zor geldi, istemedim. ordan gelio ilknaz. bi de çok isim denedim hepsi daha önce kullanılmış.program bunu hemen kabul etti.
ilknaz bütün olarak bir isim olarak mı olabilir dedi? tuhaf oldu bana da söylemesi... bunu isteyen annen mi kayınvaliden mi?
ilknaz bütün olarak bir isim olarak mı olabilir dedi? tuhaf oldu bana da söylemesi... bunu isteyen annen mi kayınvaliden mi?
evet bütün olarak ilknaz.çok bilindik bi isim deil ama ben zaten bilinmedik olsun demiyorum. hatta yakınlarımda elif ve zeynep isimleri olmasaydı elif yada zeynep isterdim.yalnız hep kız isimleri gelio aklıma.erkek olursa ne olur bilmiyorum.
kendi annem sölemişti canım, öneri olarak söledi zaten.yok annem zor sölenio dedim.
e tabi kendi annen olunca anlayış olur.sen rahat konuşursun o da alınmaz.
yaa kızlar ikili test için ne kadar ödediniz sorabilir miyim. ben şimdi aradım ssk muayene zaten 25tl. test de 85 tutuyomuş. muayene +test 95 miş.
6 haftalıkken tam kan ve tam idrar tahlilleri vardı
o zaman da 115 tl tutmuştu muayene hariç. normal mi bişey diyin
:79:
bu hastaneye başlamadan önce normal doğumu sordum 315tl sez.550tl dedi.e şimdi bi testi bu kadar tutuyo doğumda mutlaka bişey çıkarır bunlar dimi yani 1000-1500 tl yi bulur doğum di
gercekten doğuma az para demişler canım belki sadece doğum parası dır doktor ve refakatçi masrafları hariçtir bende bugun doktordan geldim esimde sordu doktora normal doğum 1milyar 10 tl sezareyn 1milyar 350 tl epiduraleda 250 tl fazla alıyorlarmış doktorum öle söledi sen hangi hastneye diyorsun canım adı ney hastanenin
:79:
bu hastaneye başlamadan önce normal doğumu sordum 315tl sez.550tl dedi.e şimdi bi testi bu kadar tutuyo doğumda mutlaka bişey çıkarır bunlar dimi yani 1000-1500 tl yi bulur doğum di
gercekten doğuma az para demişler canım belki sadece doğum parası dır doktor ve refakatçi masrafları hariçtir bende bugun doktordan geldim esimde sordu doktora normal doğum 1milyar 10 tl sezareyn 1milyar 350 tl epiduraleda 250 tl fazla alıyorlarmış doktorum öle söledi sen hangi hastneye diyorsun canım adı ney hastanenin
ben esenler avicenna hast. gidiyorum doğum ücretlerinı sormadım ama geçen sene 450 imiş normal doğum şimdi kaçtır bilmiyorum sen hangi hast.gidiyorsun.
60 tl iyi valla hangi hastane bu
benden 110 aldılar 60 radyoloji 50 de kan tahlili için özel hasteneler arası 20-30 oynasın özel derken acıbadem-medikal felan onları saymıyorum ama 50 tl çok fark var bee
evet canım sanki senden ikili test için cok almıslar ya bizde 60 tl verdik ama o bile cok geldi bize ben bursada özel doruk hastanesine gidiyorum canım acıbadem hiç gitmedim ama muayene ücreti sadece 140 tlydi tesleri düsünemiyorum bile
evet canım sanki senden ikili test için cok almıslar ya bizde 60 tl verdik ama o bile cok geldi bize ben bursada özel doruk hastanesine gidiyorum canım acıbadem hiç gitmedim ama muayene ücreti sadece 140 tlydi tesleri düsünemiyorum bile
of ya sabahtan berı öle bunaldım öle bunaldım ki anlatamam üff içim şişti sıkıntıdan dertlerı düşünmekten allahım sen yardım et bana ve burdakı tum sıkıntısı olan arkadaşlara
of ya sabahtan berı öle bunaldım öle bunaldım ki anlatamam üff içim şişti sıkıntıdan dertlerı düşünmekten allahım sen yardım et bana ve burdakı tum sıkıntısı olan arkadaşlara
ayy kıyamam sana bn yaaaayyyyyyyy beim de içim şişti valladüşük tehlikesi yüzünden 3 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum , yanımda ne annem ne bir akraba sıkıntıdan patladım, eşim gelip yemek hazırlamasa açlıktan ölücem o seviyedeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?