-----2010 KASIM hamişleri----

sen hangi dr a gidiyosun canım

knmehtap(adaşım) senin özel sigortan mı var
emekli sandığı... devlet hastanesi olduğu için de bütün bunlar ücretsiz... burada mehtap isminden ilknaz nickini nasıl çıakrdın başka bir anısı vardır mutlaka...
sen hangi dr a gidiyosun canım

tıp fakültesine gidiorum... ama doğum için 7. ayda şehir dışına gideceğim. peki ya sen?

canım ben bugun ikili test için 60 tl ödedim canım ve doktor muayenesi 30 tl tuttu bende sskmız olmasa ikili testi kaca mal oluyo diye oradaki bayana sordum bayan dedi ve 260 tutar testler cok tutuyor canım artık hep böle testelre para verecegiz allahtan ben ilk testleri devlet hastanesinde yaptırdım özle de yaptırsaydım onlarda 200ü bulurdu dediler

60 tl iyi valla hangi hastane bu
benden 110 aldılar 60 radyoloji 50 de kan tahlili için özel hasteneler arası 20-30 oynasın özel derken acıbadem-medikal felan onları saymıyorum ama 50 tl çok fark var bee

60 tl iyi valla hangi hastane bu
benden 110 aldılar 60 radyoloji 50 de kan tahlili için özel hasteneler arası 20-30 oynasın özel derken acıbadem-medikal felan onları saymıyorum ama 50 tl çok fark var bee

evet canım sanki senden ikili test için cok almıslar ya bizde 60 tl verdik ama o bile cok geldi bize ben bursada özel doruk hastanesine gidiyorum canım acıbadem hiç gitmedim ama muayene ücreti sadece 140 tlydi tesleri düsünemiyorum bile

ayyyy herkese gelmişler bugün vallahi
banada geldiler yaniii:44:
iğrenç bi rüya ile güne başladım zaten
kayınval,idem kocamla bizi ayırmayı başardı
rüyamdaa
kalktım kahvaltı yiyiceğiz eşimlee
kayınvalidem çok bilmiş kadın
demişkii siz işte yeğeninin doğumgününe gidin
yaa öyle sinir oluyorum ki
bu yersiz emir vakileree
annesi olucak kişi yan elti hanım
bizi çağırmamış doğum gününe kalkmış eşimde gidelim diyo yaaaaaaaaa
sinir krizlerine sokuyorlar hepimizi
of yaaaa
vallaa
biran önce uzaklaşmak istiyorum bu kadındannnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ileride bizde kayınvalide olucağız die iii düşünmeye çalışıyorum
amaa oooo emirlerinden vazgeçmiyor
eşime kendi düşüncelerini uygulamaaya çalışıyo
kalkmış bana akşam doğum gününe gidin diyooooooo
ve öyle bir ortamda dedikiii millet dolu etrafım cevapta veremiyosunn

ıyyyyyyy ıyyyyyyyy
allahım koru bizi böyle fitne fesatlardan yaa
azcık eşimmm yanımda olmasaa
bu kadın aramızı bile bozAR
NEFRET ettiriyorlar kendilerinden
sonra hep gelinler kötüü
NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN kötü gelinler
sustukları için değil mii

ya bende doruka gıdıyorum doktorun kım senın ben gızem yıldırıma gıdıyorum am bız ıkılı teste sıgortasız115 odedık şimdi sigortamız yetıstıde cok sukur rahatım

bende doruka gıdıyorum senın doktorum kım ben gızem yıldırıma gıdıyorum bız sıgortasız 115 odemiştik

of ya sabahtan berı öle bunaldım öle bunaldım ki anlatamam üff içim şişti sıkıntıdan dertlerı düşünmekten allahım sen yardım et bana ve burdakı tum sıkıntısı olan arkadaşlara

ayyyyyyyy beim de içim şişti valla düşük tehlikesi yüzünden 3 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum , yanımda ne annem ne bir akraba sıkıntıdan patladım, eşim gelip yemek hazırlamasa açlıktan ölücem o seviyedeyim yani

of ya sabahtan berı öle bunaldım öle bunaldım ki anlatamam üff içim şişti sıkıntıdan dertlerı düşünmekten allahım sen yardım et bana ve burdakı tum sıkıntısı olan arkadaşlara

amin amin
sana ne oldu cnm:44::44:

amin amin
sana ne oldu cnm:44::44:

of ben azcık yatıcam:/
çok sıkıcııı
bugün herkeste bi sorun var
hayır olsunn

neyse bebeklerimize iyi baksınlarda bu fiyat oynamaları normal şehir hastane farkı felan değişiyor tabi
bende sorayım birdahaki ay doğum ücretlerini

ayy kıyamam sana bn yaaa
bak ne gzl eşin sana bakıyo iştee şanslısın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…