Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmmm anladım cnm eşin bşy demiyosa git işte ailenin yanına sıkıntın geçer akın eşinde kalmasın hiç bnce oda seni özler daha ii işte:)
annemle konuştuk biz gelelim sıkılma dedi.hmmmm anladım cnm eşin bşy demiyosa git işte ailenin yanına sıkıntın geçer akın eşinde kalmasın hiç bnce oda seni özler daha ii işte:)
Kızlar günaydın....
Bugünün kerameti demekki...
Bende bir an önce akşam olsun istiyorum, bugün usg'ge gideceğiz, ama içimde hiç heves yok....
Kyoınvalidem de gelecek, onun yüzünü görücem heralde....
Alllah'ım bir an önce akşam olsun....:117:
Kızlar günaydın....
Bende bir an önce akşam olsun istiyorum, bugün usg'ge gideceğiz, ama içimde hiç heves yok....
annemle konuştuk biz gelelim sıkılma dedi.biraz sabredersem yarı yıl tatilinde gelirler.
özlemesi gerçekten ii oluyor ama bu seferde aklımdan çıkmıyo, akşam iş dönüşü saatine bakıyorum, naptı ki ne yediki? sanki şimdi yemek yapıyorum gene kendi yemeğini kendi yapıyor ii eşim galiba ben ya
kaynananı bana yolla zelicka kız, nasılsa sıkılıyorum az laflarız sen de kurtulursun.
hmmmm anladım cnm eşin bşy demiyosa git işte ailenin yanına sıkıntın geçer akın eşinde kalmasın hiç bnce oda seni özler daha ii işte:)
madem ankarada kardeşlerin var durduğun hata sana temelli git diyen yok canım kafa dağıtısın biraz 1 haftalık yap bir kaçamak eşinde gelsin h.sonu durumlar nasıl bilmem gidin ordaki göl kenarındaki tesislere kafa dağıtmak maksat ben senin yerinde olsam birde ankarada doktora görünürdüm.
az dayan ozmn cnm bak yanına geliceklermiş ne gzl:)annemle konuştuk biz gelelim sıkılma dedi.biraz sabredersem yarı yıl tatilinde gelirler.
özlemesi gerçekten ii oluyor ama bu seferde aklımdan çıkmıyo, akşam iş dönüşü saatine bakıyorum, naptı ki ne yediki? sanki şimdi yemek yapıyorum gene kendi yemeğini kendi yapıyor ii eşim galiba ben ya
kaynananı bana yolla zelicka kız, nasılsa sıkılıyorum az laflarız sen de kurtulursun.
ay güldürdün bni cnm yaa
kayınvaldemde gelcek dedin yaa
mrkmı ediyomuş:)
boşwer sen kuzunu görcen ölee içini karatmaa
Valla ister misin ???![]()
:) amiin cnm babası yok galiba yani kayınpederinnCanım o herşeye burnunu sokmadan olmazzzzzz....
Bir de bunun akşamı var gerçi, oğlum yawrum bana gelin kalın, ya da ben geleyim kalayım...
Aramızda 10 dk.
Allah bana gani gani sabırlar versin...
gözün aydın cnm darısı başımıza bnm daha çook war 27 sinde gidicemmbende dün doktordaydım şükür herşey yolundaydı 2li teste yaptırdık oda güzel dedi doktor haftayada kan sonuçlarını alacağız. 5 cm olmuş parmak çocuğum benim nasıl hareketliydi cinsiyet felan söylemedi bir dahaki ay dedi bizimki 75,5 kiloydum oh neyse korktuğum kadar olmadı 3,5 kilo almışım 3 ayda bişi demedi doktor. 85 le bitircem inş. hamileliği
seni çekiştiririz sonra gelir ben sana anlatırım bana da değişiklik olur böylece...![]()
yozgattaymışsın 1 hafta önce amcamın kızı ordaydı aslında şuan oda 36 haftalık hamile oda bizi bıraktı ankaraya gitti gelin oldu. eşi devlet su işlerinde çalışıyor o yüzden geçen hafta yozgattaydı. şuan orda olsaydı yönlendirirdim sana dertleşirdiniz 2 gurbet kuşu ya canım sende çalışmıyorsan git ailenin yanına hem orda bir doktora görünürsün yozgat küçük yer gerçekten eşine anlat psikolojini idare etsin biraz seni etmezmiki:26:
Göndereyim o zaman....
Zaten beni çekiştiriyordur, oğluna hep zelicka beni istemiyor heralde diyormuş, veriyor fitneyi fesatı....
Kızlar günaydın....
ne yozgat mı bende yozgattayım ve aynı dertten muzdaribim bende buralı değilim ve burası çok sıkıcı gerçekten
nazz, aslında bişi olmadı genel bunalım nedenlerim benim bunlar. yani şöyle oldu da biz bunu yaşadık diyemem.
amcanın kızı da mı berbat bir yer diyordu?
aileme çok gidip geldim gnl, daha 6 aylık evliyim bu şehirden daraldığımdan çıkıp çıkp gittim. eşim hiç ses etmez o ben sıkılıyorum die hep değişik uğraşlar bulmaya çalışıyor, gene dior git ailenin yanına yada ankya orda da kardeşim var ama ha bire bir yerlerde gitmek istemiyorum gidince de aklım evde eşimde kalıyor. özlüyorum da...:2: ne kadar daha bu şehirde kalacağımız belli diil birşekilde alışmak zorundayım herhalde.. ama nasıl?
gel gülperisi gel... nerdesin nerde oturuyorsun?
keşke doktora gideceğiniz günü söylemeseydiniz kaynana....
o akşamın olmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum eve gidip yatmak için hamile iken çalışmak artık işkence işkence offff anamda binam......