aglamaaa bebegın hıssederr :26:
ben mutfaktayım kac saattır oturan yerlerım agrıdı salona kuruyım tezgahı gelıyorum hemen
benım aglamalar ve kıskanclık krızım gectı cok sukurrr
esım daha dun dedı hatta neydı o ole yaa herseye aglıodun dıye cok ugrastı garıbım
ahahaha tahmın ettımYaaa ağlamaya başladım bile...
Anne sen mercimek çorbasını daha güzel yapıyosun... diyor...
Gülme kısss, bu Osman'da ne tatlı çocuk ya, oğlum olursa ona benzese bari :)))
slm kızlar biz pek iyi değiliz.
İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.
Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.
tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
kızlar dua edin bişey çıkmasın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.
birde konuyla bilgisi olan varsa bişeyler söylesin.
arkadaşlar sızden ufacık bi ricam var maddı olarak cok zor gunler yaşıyorum kiramı bıle odeyemeyeceğim bu ay sızden bı ıkı dakıkanızı ayırıp benım için dua etmenız rıca edıyorum belki kızacaksınız bana yerımı dıye ama en azından yazıp ıcımı boşlatmak ıstedım hamıle olunca daha hassaslaşıyormuş insan gercekten ne yapcam bılmıyorum şimdiden hepınızden allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
sevındımmmmmm olmasın hıc umarım :81:
yanı sevmek zorundada dıılız de saygısızlık yapmamak lazım ..glecege yatırım yapıom ben ılerde bende kayınvalıde olcam eheeh
benım aglamalar ve kıskanclık krızım gectı cok sukurrr
esım daha dun dedı hatta neydı o ole yaa herseye aglıodun dıye cok ugrastı garıbım
bebegın ılk tekme attıgında osmana bakman gerekıyor
eger sen veya esın osmana benzemıosanız tek sansın bu
Eşime ve bana benzemiyor, bana benzerse zaten sarışın olur küçüklüğü :))) eşime benzerse kumral olur :)) beni fahriye evcene çok benzetirler.... bende oynadığı rol nedeniyle heralde nefret ediyorum ondan
kıslar osmanı isliosunuz sanırım , ben bayılıyorum bu çoçuğa yaa, inş. delirtir bu karolinii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?