bebısler gelınce yaparıs ısteeebayıldımmmmm ne şeker yaa ben de istiyorummmm:95:
ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..
Cnm niye öyle yaptın, keşke uygun zamanı bekleyip söyleseydin...
bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..
bebısler gelınce yaparıs ısteee
ahahahahahahahahahahaha ay koptum benım 4 tanesenin görümcen var mı?? benim 3 tane
bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:
ahahahahahahahahahahaha ay koptum benım 4 tane
inanmıyoummm..yazık sana
yaaa ıste beterın beterı var sımdı sukret sende 3 tane dıye
senin görümcen var mı?? benim 3 tane
hımm kotu olmusdoğru haklısın valla..
zaten yok saydım onları 2 ay önce..
üstümden yük kalktı
hımm kotu olmusherkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:
Cnm bende bir kayınvalide var, sorma gitsin :)))
Bir tane de görümcem var...
hımm kotu olmusherkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:
Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....
Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....
herkeste var dert yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?